Tuhaf bir durum..

Usaklibirkiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
1.681
863
53
Arkadaşlar iyi akşamlar. Size bir konudaki sıkıntımı anlatmak istiyorum. Bir arkadasım var gerçek anlamda bir dost, her ne durumda olursam olayım koşar gelir ve gerçekten samimi. Fakat aklıma takılan bir durum var. Ben ne zaman bu arkadaşıma bir şeyler anlatsam ertesi gün mutlaka bozuluyor. Diyelim birisiyle tanıştım, çok iyi gidiyor her şey yolunda. Ne zaman mutluluğumu paylaşsam mutlaka ertesi gün ortada hiçbir sebep yokken Sevincim yerle bir oluyor. Ona konduramıyorum, asla hasetlik etmez kıskanmaz. Ama bunu bir çok kes tecrübe ettim. Heyecanımı içimde de tutamıyorum paylaşıyorum oda çok ilgili sağ olsun ama anlayamadım neden böyle oluyor :kızgın:

Mutluluğunuz aksayınca nazar etmiştir diyerek durup dururken insanları nasıl suçlu çıkarabiliyorsunuz.
Tam da şimdi sizin konunuza geçmiş olsun yazıyordum. Farkındaysanız suçlu var bir şey yazmadım. Sadece diyorum ki bazen haset etmeseler bile dillendirince nazaran olur mu. Öğrenmek istediğim buydu. Durup dururken de kimseyi suçladığım Yok!!

Tesadüftür o tesadüf:KK66:
Negatif enerji yollayacak gücü varsa o baska tabi.
Neden negatif enerji yollasin ki sevdiginiz bir arkadasiniz o da ayri konu.
En iyisi tesaduf deyin gecin.:KK48:

Tesadüftür o tesadüf:KK66:
Negatif enerji yollayacak gücü varsa o baska tabi.
Neden negatif enerji yollasin ki sevdiginiz bir arkadasiniz o da ayri konu.
En iyisi tesaduf deyin gecin.:KK48:
Sonunda kinaye olmadan güzel bir yorum gelmiş teşekkür ederim.. artık öyle düşünücem

İnanmadığınız şey nasıl etki edebilir ayrıca benimde inancım yok. Sorumun bu cevapla alakası Yok.
Bana degil zaten size etki edecek..sorunuz nazar degilmiydi?Cevap bence gayet alakali oldu..
Bu arada burada nazar,büyü,üç beş harfliler konulari acmak yasak..bilginiz olsun.

Bana degil zaten size etki edecek..sorunuz nazar degilmiydi?Cevap bence gayet alakali oldu..
Bu arada burada nazar,büyü,üç beş harfliler konulari acmak yasak..bilginiz olsun.
Büyü, üç harfli ne alaka? Öyle şeylerle işim yok. Ayrıca konumun içinde de nazar kelimesi geçmiyor. Nazar boncuğu diyerek konuyu nazara getiren sizsiniz. Diğer arkadaşlar yazmış zaten negatif enerjisi geçmiyordur sevdiğiniz birisiyse diye. Aldım yani cevabımı

Büyü, üç harfli ne alaka? Öyle şeylerle işim yok. Ayrıca konumun içinde de nazar kelimesi geçmiyor. Nazar boncuğu diyerek konuyu nazara getiren sizsiniz. Diğer arkadaşlar yazmış zaten negatif enerjisi geçmiyordur sevdiğiniz birisiyse diye. Aldım yani cevabımı
Konuyu ilk actiginizda nazar kelimesi geciyordu sonradan silip duzenleme yapmissiniz..insanlari aptal yerine koymayin burda..

Kızıyorsunuz ama herkesin aklına bu durum da" onun nazari degiyor kesin" teorisi geliyor.inanmiyorsaniz nazara ki var olan bir şey dır ya tesadüf ya kötü enerji

Iste burda yazmissiniz..:işsiz:Konuda degil ama cevaplarken demissiniz..
Konuyu sildiğimi nerden çıkardınız o zaman ? Hadi kimi koymuşum aptal yerine ? Ben konuda nazar demedim. Ayrıca o alıntıladığınız yorumdaki arkadaş nazar demiş. Bende ona istinaden söyledim. Yoksa hiç anlamam böyle şeylerden. Diğer arkadaşlar güzel tasviye vermişler sağ olsunlar

Back
X