Kizlar Merhaba yaani pess daha geçen gün bosandigim herif resmen günah çıkardı ayrilali 9 ay oldu aradı sen benim gibisini bulamazsın çok pişman olucaksin falan filan adamda ki özgüven tavan yapmış bu arada yine çalışmıyor bi baltaya sap olamamış tuhafima giden şu herif koşuyor köpek gibi fakat eski biz evlenmeden önceki kız arkadaşının resimlerini beğenmiş öylesine meraktan baktım hislerimle şok oldum sizce bu adam ne yapmak istiyor bende ağzının payını verdim..kızlar bide benim salon takımını kaynım istemiş yeni evine merak ettim görunce şok oldum hangi yurekle kullanacaklar ahtim var! !herif ten iyice sogudum ne yapmak istiyor sizce kızlar lütfen ama lütfen dalga geçmeyin inanin çok moralim bozuk teşekkür ler
Kizlar Merhaba yaani pess daha geçen gün bosandigim herif resmen günah çıkardı ayrilali 9 ay oldu aradı sen benim gibisini bulamazsın çok pişman olucaksin falan filan adamda ki özgüven tavan yapmış bu arada yine çalışmıyor bi baltaya sap olamamış tuhafima giden şu herif koşuyor köpek gibi fakat eski biz evlenmeden önceki kız arkadaşının resimlerini beğenmiş öylesine meraktan baktım hislerimle şok oldum sizce bu adam ne yapmak istiyor bende ağzının payını verdim..kızlar bide benim salon takımını kaynım istemiş yeni evine merak ettim görunce şok oldum hangi yurekle kullanacaklar ahtim var! !herif ten iyice sogudum ne yapmak istiyor sizce kızlar lütfen ama lütfen dalga geçmeyin inanin çok moralim bozuk teşekkür ler
Egosu siskin neyin e güveniyor anlamadım işi yok düzgün isportaci kinadigimdan değil aslında ama keyfi çalışır sigortası yok birikimi yok kötü meziyetleride var napsin zavallı herkezi benim gibi iyi niyetli sanıyor çok severek evlendim belkide onu koz olarak kullaniyor
ben mi hicbsy anlamadim, konu mu karisik? gunah cikardi demissin(pismanlik demektir bu bildigim) benim gibisini bulamazsin dedi demissin(bi onceki cumlenle celisiyo) kopek gibi oldu demissin(bu da kendinden oncekiyle celisiyo), eski kiz arkadas demissin.. ???Kizlar Merhaba yaani pess daha geçen gün bosandigim herif resmen günah çıkardı ayrilali 9 ay oldu aradı sen benim gibisini bulamazsın çok pişman olucaksin falan filan adamda ki özgüven tavan yapmış bu arada yine çalışmıyor bi baltaya sap olamamış tuhafima giden şu herif koşuyor köpek gibi fakat eski biz evlenmeden önceki kız arkadaşının resimlerini beğenmiş öylesine meraktan baktım hislerimle şok oldum sizce bu adam ne yapmak istiyor bende ağzının payını verdim..kızlar bide benim salon takımını kaynım istemiş yeni evine merak ettim görunce şok oldum hangi yurekle kullanacaklar ahtim var! !herif ten iyice sogudum ne yapmak istiyor sizce kızlar lütfen ama lütfen dalga geçmeyin inanin çok moralim bozuk teşekkür ler
ne duymak istiyosun ki?Egosu siskin neyin e güveniyor anlamadım işi yok düzgün isportaci kinadigimdan değil aslında ama keyfi çalışır sigortası yok birikimi yok kötü meziyetleride var napsin zavallı herkezi benim gibi iyi niyetli sanıyor çok severek evlendim belkide onu koz olarak kullaniyor
Kardes ne yasandiysa yasandi iyi kotu bitti gitti bosanmissin artik birbirinizle isiniz yok ararsa acma engelle her yerden hayatina bakTelim den ulaştı adi silmemis çok pişman olucakmisim ben pişman olsam dedim neden senden bosaniyimki bidaha beni rahatsız etme dedim evet bi ara çıkarken kızdan bahsetmisti bende merak ediyordum ve baktım kendimi kötü hissettim çünkü kızdan iyi bahsetmedi..kaynimda çok ayıp etti ne Hayri olacaksa haram olsunn duygusuz insanlar
Her şeyi bir kenara bıraktım da çalışmayan erkekten ne eş,ne dost,ne koca,ne baba,ne köy, ne de kasaba olur. Gerisi ayrıntı derim ben.Kizlar Merhaba yaani pess daha geçen gün bosandigim herif resmen günah çıkardı ayrilali 9 ay oldu aradı sen benim gibisini bulamazsın çok pişman olucaksin falan filan adamda ki özgüven tavan yapmış bu arada yine çalışmıyor bi baltaya sap olamamış tuhafima giden şu herif koşuyor köpek gibi fakat eski biz evlenmeden önceki kız arkadaşının resimlerini beğenmiş öylesine meraktan baktım hislerimle şok oldum sizce bu adam ne yapmak istiyor bende ağzının payını verdim..kızlar bide benim salon takımını kaynım istemiş yeni evine merak ettim görunce şok oldum hangi yurekle kullanacaklar ahtim var! !herif ten iyice sogudum ne yapmak istiyor sizce kızlar lütfen ama lütfen dalga geçmeyin inanin çok moralim bozuk teşekkür ler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?