Tuhaf Bir His Bu ...

sessizliiik

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
227
4
16
İzmir
Okula gitme günüm geldi çattı.Valizleri filan hazırlarken iyiydim aslında ama iş şimdi ciddiye bindi.İçimden bir şey söküldü sanki.Yeni bir hayata başlıyorum bunun için heyecanlıyım aslında ama ne bileyim ailem benim her şeyim.Tabi ki gidip geleceğim tamamen kopmuş olmayacağız ama yine de yarı ağlamaklı bir halde sayılırım.

Üniversiteye yeni başlayacak arkadaşlarıma da kolaylık diliyorum.Dilerim her şey gönlünüzce olur :)

şşşt sakin ol....evden çıktığında herşey değişecek...güzel bir ortam seni bekliyordur...yeni çevre...yeni arkadaşlar...zaman su gibi akıp geçecek ve sen eve dönmek istemeyeceksin görürsün...şimdi senin yerinde olsam keşke...tekrar okusam,sınavlara girsem...okulunda başarılar diliyorum

Son düzenleme:
Universteden mezun oldugunda bu mesajimi hatirla olurmu:)
Hayatinin en guzel ilk heyecanini yasiyorsun.sehir disina gidiyorsun.duzgun arkadas ortamin olursa harika yillar seni bekliyir.inan suan yerinde olmayi cok istrerdim..ogrencilik, bavul hazrlam o tuhaf his
...sen yazarken ilk universteye gittigimdeki otobus yolculugumu dusundum.ailemi dusunup durmustum.ama rabbim oyle guzel eyliyorki herseyi.sabrinida veriyor.
Hatta yaz tatillerin agir gececek artik gun sayacaksin okul acilsin diye:) hayirli olsun guzel gunler seni bekler

Umarım dediğiniz gibi olur teşekkür ederim :)

Hatırlayacağım bu mesajı :)
Teşekkür ederim :)

Ben de ilk bıraktıklarında çok ağlamış yalnız hissetmiştim canım
İkinci gün geçti
Alışırsın merak etme

Ah.. bende senin gibi olmustum. Ayni duyguyu, cok iyi hatiliyorum.. annem aglamisti. Ama güzel bir zaman gecireceksin, hep kendine dikkat et, agirbasli kiz ol ve kendine hep sahip cik. Ben hergün ailemle konusuyordum. Yemek yaparken, sorardim acaba nasil yapacam.. dillerim hakkinda hersey dilledigin gibi guzel olsun..

canım benim... seni anlıyorum. hele bir git, düzenini kur birkaç tane de kafa dengi güvenilir arkadaşın oldu mu her şey çok güzel geçecek gör bak

Ahh ahh bende bir an önce lise bitse de üniversiteye başlasam diyorum hep..
Çok merak ediyorum nasıl bir duyguu

Okul bitince de aynı hisleri yaşayacaksın. :))
Okulunu, okulunun bulunduğu şehri, arkadaşlarını, anılarını çook anacaksın.
Onlar da senin ailen gibi olacak, hatta onlardan ayrılman daha zor olacak inan bana.
Dilerim geriye dönüp baktığında, gülerek, mutlu bir şekilde hatırlayacağın anıların olur.

Benim 2.yılım hala evdekilere ''Göndermeyin beni'' diye ağlayıp,yalvarıyorum
Tuhaf değil olması gereken,ben alışamadım umarım sen seversin

Annemle zor ayrılacağız sanırım şimdiden belli ediyor biraz :)
Teşekkür ederim :)

İnşallah, sağol :)

Üniyi kazanıp gideceğin ana kadar herşey çok güzeldir ama o an gelip çattığında işler değişir gideceğin günün son gecesi geçmez bir türlü bi yandan ailenden ayrılmak bi yandn yeni ortam acaba alışabilecekmiyim korkusu ama oraya gidene kadar bunlar inan çünkü herkes senin durumunda hemen alışırsın merak etme ve sana tavsiyem sakın ilk zamanlarda kimseye güvenme sırrını verme ilk önce gözlemle kimin ne olduğunu bilemezsin...

''bi yandan ailenden ayrılmak bi yandn yeni ortam acaba alışabilecekmiyim korkusu'' işte durumum tam da bu.Önerilerini dikkat alacağım :)

''bi yandan ailenden ayrılmak bi yandn yeni ortam acaba alışabilecekmiyim korkusu'' işte durumum tam da bu.Önerilerini dikkat alacağım :)

sana tamam gitme otur evinde deseler kabul etmez gitmek istersin ama giderkende için yanar garip bir durum çok zor işte böyle böyle olgunlaşıyor hayatı öğreniyor insan içi yansada gitmesi gerektiğini biliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…