Tuhaf davranışları olan insanlar

Merhaba,
Bir arkadaşım var farklı şehirde pek görüşemiyoruz geçen günlerde Instagram dan mesaj atmış bende numaralar silindi beni ara dedim tamam dedi aramadı.sonra ben ona naber nasılsın vs yazdım cevap vermedi görüldü yaptı.Fakat arada hikayeme beğeni atiyor.Bugun de günaydın canım nasılsın yazmış bende cevap vermedim.Biraz da o düşünsün neden görüldü yaptı diye soylesen kesin unutmuştur daha öncekileri.boyle umursamazliklar insan ilişkilerinde sinirimi bozuyor.sizce haksız mıyım?
Insanların arasındaki problemlerin çoğu iletişim kopukluğu yüzünden..
Gerçekten unutmuş veya fırsatı olmamış olabilir.kafanizda kurmayın açık açık sorun bence :KK16:

Sizin ilişkileriniz ya da kendi ilişkilerimle ilgili bi çıkarım yapmadım. Genel konuştum. Tüm insan ilişkileri eski sıcaklıkta değil.
Evet doğru söylüyorsunuz aslında irdelemek lazım zaten hayatımdan cikaricam böyle insanlarla anlaşamıyorum sözünde durması lazım küçük bir sorun gibi görülebilir kişiden kişiye değişir

üst üste yapılan bu tarz davranışlar sinir bozucu oluyor benim için de ama genelde işi çıkıp unuttuğunu varsayıyorum ben çünkü ben de öyle oluyor. hatta bazı arkadaşlarıma cevap vermediğim bazen aniden dank ediyor ve dönüp o an yazıyorum. üstünden bazen saatlar bazen bir kaç gün geçmiş olabiliyor.
aslında tanırsınız zaten az çok karşıdaki kişiyi, sizi ekiyor mu yoksa meşguliyetten biraz tahmin edilebilir bir şey bu.
Sonradan donmedigine göre kesin takmıyor zaten çıkarcı birisi işi düşmüştür yoksa yazmaz

Unutmuş olabilir gerçekten de çok büyütülecek bir şey yok gibi, hiçbir zaman cevap vermiyorsa ya da hiç yazmıyorsa iletişim kurmak istemiyor olabilir derdim ama arada bir olabiliyor böyle şeyler, takılmayın.
Umursamasa günaydın nasılsın diye tekrar sizi sormazdı bence.

Unutmuş olabilir gerçekten de çok büyütülecek bir şey yok gibi, hiçbir zaman cevap vermiyorsa ya da hiç yazmıyorsa iletişim kurmak istemiyor olabilir derdim ama arada bir olabiliyor böyle şeyler, takılmayın.
Umursamasa günaydın nasılsın diye tekrar sizi sormazdı bence.
Bence işi düştü durup dururken yazacak tip değil merak edip yazardim ama iyice soğudum

Allah aşkına yani nelere kafa yoruyorsunuz. Belki müsait değildi insanlar görüldü yapınca anında yazmak zorunda muamelesi yapmayın artık.o an uzun uzadıya yazışamayacaksam bende yazmıyorum görüyorum ama o an yazışacak durumda olmuyorum.Zaten sonra yazmış çok çok samimi de değilsiniz ki başka şehirde yaşayan birinin ne işi düşecek ki

Hiç sormiyicam kesicem iletişimi
Eğer sizi bı mutlu edecekse tabiki öyle yapın..
Ama aklınıza takılıp acaba ya da keşke demeyen bir yapıniz varsa..
Ben biraz inceciyimdir bilmek isterim kesinlikle o yüzden öyle dedim :KK16:

valla bir arkadaşım var birbirimize sürekli sesli mesaj atarız, sanki karşımdaymış da sohbet ediyormuşum gibi anlatıyorum da anlatıyorum, o da aynı şekilde. ikimiz de yoğun çalışıyoruz ve ufak çocuklarımız var. mesajlarımıza hemen cevap beklemiyoruz çoğunlukla ertesi gün, kim ne zaman müsait olursa o zaman cevaplıyoruz. görüldü attı atmadı vs derdi yok. çok da kafamız rahat. bu rahatlıkta olmayan insanların arkadaşlık ilişkileri de sağlam olmuyor bence.

valla bir arkadaşım var birbirimize sürekli sesli mesaj atarız, sanki karşımdaymış da sohbet ediyormuşum gibi anlatıyorum da anlatıyorum, o da aynı şekilde. ikimiz de yoğun çalışıyoruz ve ufak çocuklarımız var. mesajlarımıza hemen cevap beklemiyoruz çoğunlukla ertesi gün, kim ne zaman müsait olursa o zaman cevaplıyoruz. görüldü attı atmadı vs derdi yok. çok da kafamız rahat. bu rahatlıkta olmayan insanların arkadaşlık ilişkileri de sağlam olmuyor bence.
Sürekli aynı şey olunca takılıyor insan geri dönüş de yapmıyor.Ben boyleleriyle arkadaş olamıyorum kendi bilir

Merhaba,
Bir arkadaşım var farklı şehirde pek görüşemiyoruz geçen günlerde Instagram dan mesaj atmış bende numaralar silindi beni ara dedim tamam dedi aramadı.sonra ben ona naber nasılsın vs yazdım cevap vermedi görüldü yaptı.Fakat arada hikayeme beğeni atiyor.Bugun de günaydın canım nasılsın yazmış bende cevap vermedim.Biraz da o düşünsün neden görüldü yaptı diye soylesen kesin unutmuştur daha öncekileri.boyle umursamazliklar insan ilişkilerinde sinirimi bozuyor.sizce haksız mıyım?
Bunu paylaşabileceğiniz kimseniz yok sanırım buraya yazdığınıza göre
Günlük hayat akışına göre 2 dklık dedikodu malzemesidir 😅
Bu nedenle ben sizde sorun olduğunu düşündüm yakınlık kuramıyorsunuz demekki insanlarla 🤷‍♀️

İnsanları bu kadar kafanıza takmayın, size zarar emin olun. Bu dünya hassas kalpliler için bir cehennem :) ben olsam geri cevap yazdığında cevap verirdim trip atmak yerine. İnsanız en nihayetinde dalgınlığına gelmiş olabilir.

benimds böyle bir arkadaşım vardı hemde çok eski yıllardır iyi günde kötü günde görüştüğüm sonradan değişti aramalara yazmalara dönmez oldu herşeyini gizler oldu sonra dertleşmek içini dökmek istediğinde ararken sen asla aradığında kendisine ulaşamazsın artık iyice bencillik yapılıp saf yerine konulmaya çalışılması beni rahatsız etti bir takım kırıldığım noktaları anlatıp hayatımdan tamamen çıkardım zaten benim çabalarımla yürüdüğünü fark ettiğim için insanlar malesef yozlaştı değişti ve sen ne yaparsan yap karşındakinin umrunda bile değilmiş gibi hissettiriyorsa sana önemi yok .

Bunu paylaşabileceğiniz kimseniz yok sanırım buraya yazdığınıza göre
Günlük hayat akışına göre 2 dklık dedikodu malzemesidir 😅
Bu nedenle ben sizde sorun olduğunu düşündüm yakınlık kuramıyorsunuz demekki insanlarla 🤷‍♀️
Burdan bunu çıkarmanız sizde bir problem olduğunu düşündürdü ilginç bir psikoloji sorunlu insanlarla anlaşamıyorum normal insanlarla anlaşıyorum

Back
X