- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.555
- 133
- Konu Sahibi Deliidivane
-
Karantinadayız. Eşimle ayrı odalardayız. Bugün eşimin telefonunu bişey sipariş etmek için almıştım. Google dan yaptığı aramaları gördüm. Birkaç müstehcen içerikli bişeyler aratmış. 3 senedir evliyim böyle bişeye şahitlik etmemiştim. Bozuntuya vermedim. Normal hayatımıza devam ettim ama kendi içimde sindiremiyorum
Sıkılıyorsan cevap vermek zorunda değilsinsürekli açılan konu. aynı cevapları vermektende sıkılıyoruz artık.
can sıkmaya, üzülmeye değecek bir şey değil. hislerinizi söyleyin ama karantina sırasında da hoşgörülebilecek istisnalar bunlar.
görüldüğü üzere cevap verdim zaten.Sıkılıyorsan cevap vermek zorunda değilsin
Onun begendigi kizlarin ahlaksiz ligini gòr ve kendinle gurur duy.Hem o begendigi kizlar onu begenirmi birde bu onu dusunsun. Yetersiz hissedecek biri varsa o sen degilsin.Ayrica emin ol , oyle begenmek gozuylede bakmiyo erkekler.Sadece pis nefis , ego , abuk sabuk seyler. Ve ben olsam , birgun derim ki , Atiyorum, Aysenin esi boyle filmler izliyormus ne adice, sanki o begendigi kadinlar da onun gibisine bakip bayilacak gibi.Baskasinin uzerinden sorarim.Ama bunu yaparken de onun tanimadigi bir Arkadas secerim.Yada bir yerde boyle birsey okudum der dusuncesini ogrenirim.Onun beğendiği kızların fiziğini görünce kendimi de yetersiz hissettim
Teşekkür ederim cevabınız içinOnun begendigi kizlarin ahlaksiz ligini gòr ve kendinle gurur duy.Hem o begendigi kizlar onu begenirmi birde bu onu dusunsun. Yetersiz hissedecek biri varsa o sen degilsin.Ayrica emin ol , oyle begenmek gozuylede bakmiyo erkekler.Sadece pis nefis , ego , abuk sabuk seyler. Ve ben olsam , birgun derim ki , Atiyorum, Aysenin esi boyle filmler izliyormus ne adice, sanki o begendigi kadinlar da onun gibisine bakip bayilacak gibi.Baskasinin uzerinden sorarim.Ama bunu yaparken de onun tanimadigi bir Arkadas secerim.Yada bir yerde boyle birsey okudum der dusuncesini ogrenirim.
Rica ederim.Teşekkür ederim cevabınız için
Yeni üye sen ne ara tüm konulara cevap verip aynı olduğu kanaatine vardın? Helal valla neredeyse 2 yıldır buradayım aynı konuya 3 5 kere zor rastladım.sürekli açılan konu. aynı cevapları vermektende sıkılıyoruz artık.
can sıkmaya, üzülmeye değecek bir şey değil. hislerinizi söyleyin ama karantina sırasında da hoşgörülebilecek istisnalar bunlar.
Yeni üye sen ne ara tüm konulara cevap verip aynı olduğu kanaatine vardın? Helal valla neredeyse 2 yıldır buradayım aynı konuya 3 5 kere zor rastladım.
Bu arada Aynı konulara yorum yazmak zorunda değilsiniz. :)
Kocan yunan heykeli mi canım?Onun beğendiği kızların fiziğini görünce kendimi de yetersiz hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?