• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tuhaf duygular...

sakalive

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
69
0
46
İstanbul
kızlar bu söylerken utanıyorum ama galiba kuzenimden hoşlanıyorum aslında tam olarak hoslanmak mı onu da bilmiyorum. kuzenimle farklı şehirlerde yaşıyoruz ve yılda 2 kere anca görüşüyoruz ve gayete samımiyiz. samimiyetimiz her zaman aynı boyuttadır ama yaklasık iki yıldır o bana her yaklaştıgında çok heycanlanıyorum nerdeyese aşkım diyip boynuna sarılasım geliyo niye böyle bir his içindeyim bilmiyorum oda gayet yakın davranıyo ama biz hep içli dışlı bi samimiyetimiz oldugu için onun bu yakınlıgını da neye yormam gerektıgını bılmıyorum. ama onu herkesten kıskanıyorum gözümün önünden uzaklaşşa hemen gözüm onu aramaya başlıyor onun beni yanlıs anlamasından da korkuyorum ve açıkçası oda benden hoşlansın istiyorum yada bu hisden nasıl kurtulurum bi çözüm yolu söyleyin yanlış yoldamıyım. :( :( :(

biriyle cıkmaya basla onunda senden hoslanıp hoslanmadıgını kıskanıp kıskanmadıgını anlamıs olursun .

kızlar bu söylerken utanıyorum ama galiba kuzenimden hoşlanıyorum aslında tam olarak hoslanmak mı onu da bilmiyorum. kuzenimle farklı şehirlerde yaşıyoruz ve yılda 2 kere anca görüşüyoruz ve gayete samımiyiz. samimiyetimiz her zaman aynı boyuttadır ama yaklasık iki yıldır o bana her yaklaştıgında çok heycanlanıyorum nerdeyese aşkım diyip boynuna sarılasım geliyo niye böyle bir his içindeyim bilmiyorum oda gayet yakın davranıyo ama biz hep içli dışlı bi samimiyetimiz oldugu için onun bu yakınlıgını da neye yormam gerektıgını bılmıyorum. ama onu herkesten kıskanıyorum gözümün önünden uzaklaşşa hemen gözüm onu aramaya başlıyor onun beni yanlıs anlamasından da korkuyorum ve açıkçası oda benden hoşlansın istiyorum yada bu hisden nasıl kurtulurum bi çözüm yolu söyleyin yanlış yoldamıyım. :( :( :(

Evet yanlış yoldasın.
Eminim güzel kızsındır,dışarı çık,sosyalleş.
Elbet akraban olmayan biriyle flört edebilirsin.

Yaşın kaç bilmiyorum ama öncelikle ailenizde bu tarz şeyler uygun bulunuyor mu?
Aranızda ciddi bir şey olursa ne ala yoksa tamamen iğrenç bir hal alır...
Kuzen ile flört olmaz...:19:

Kuzenim benim kardeşimdir, nasıl o gözle bakıp da aşk gibi duygular besleyebiliyorsunuz anlayamıyorum:26:
Bence uzaklaş, doğru kişi illa ki çıkacaktır karşına:44:

kesinlikle bnde herzaman kuzenimin kardeşim oldugu düşüncesindeyim zaten nie böyle bişey düşündüm anlamadım belkide suan bi bosluktayım ve onun ilgisini yanlış yorumladım haklısınız biran önce bu igrençlikten kurtulmam lazım.

Yaşın kaç bilmiyorum ama öncelikle ailenizde bu tarz şeyler uygun bulunuyor mu?
Aranızda ciddi bir şey olursa ne ala yoksa tamamen iğrenç bir hal alır...
Kuzen ile flört olmaz...:19:

yaşım 22 canım. ailem duysa şok olur heralde tepkilerini kestiremiyorum cunku daha once ailemde hiç akraba evliligi olmadı böyle bi tepkiyle karşılasmadıgım için net bişey söyleyemiyorum.

yapmayın Allah aşkına ya
bana da çok itici saçma geliyo bilmem kardeş gibi büyüdük kuzenlerimle ondandır heralde
bence farklı kişilere yönelin...

Back
X