Tuhaf hallerim

Tatammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
2.613
1.856
133
35
Kızlar bugün anneciğim babacığımdan ayrılmak zorunda kaldım başka bir şehre yerleştim çalışmak için. Normalde memleketimde olsa yalnız başıma çıkar gezerim alışveriş yaparım oturur bir yerde çay içerim hiç de tuhaf gelmez severim böyle şeyleri. Bugün de iftara yakın oturabileceğim bir yer aradım 5 6 tane yer çıktı önüme hiçbirine adım atasım gelmedi sanki tek başıma oturmak çok tuhafım gitti normalde otururdum ama. Hatta sadece bunun için çıktım dışarı.Döndüm dolaştım kaldığım yere geri. Yabancıladım mı sizce neden böyle bir his içindeyim? Markete gittim mesela onu da severim normalde incelerim ürünleri.Ama hemen apar topar çıkasım geldi hızlıca aldım çıktım. Manavın birine girdim büyük bir manavdı her şey vardı ordan da bir şey almadan çıktım. Neden böyle oldu bilmiyorum.

Bende aynı anlattığın gibiyim. 1 ay oldu taşınalı, sevdiğim bir yerdeyim aslında ama nedense o sıkıntı tuhaf bişey. Kendimi baya boşlukta hissettim. Çarşıya felan çıkıyorum sonra hemen geri dönesim geliyor. Birşeyler yapmak istiyorum ama ya gözümde büyüyor ya da pek bi hevesli olamıyorum. Daha yeni tabi alışınca düzelicek inş ama işte.. :)

Adaptasyon süreci geçince eskisi gibi olursun merak etme. Farklı bi şehire gelin geldim söylediğin gibi olmuştum insan değişik hissediyor tam olarak ifade de edilmiyor ama biliyorum o durumu geçicek hatta daha çok sevicek sin belkide

Ben her gun boyleyim. Adaptasyondan degil bence. Kafan karisik ise karar vermekte zorlaniyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…