• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuhaf sarı akıntı görselli

senemsls

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2024
1.240
495
43
26
Kızlar son zamanlarda çok fazla stres yaptım maddi konulardan vs normalde Braxton hicks kasılmaları oluyor ama dün bununla beraber belimden feci şekilde de ağrı girdi doğuruyorum sandım resmen yaklaşık 2 dakika sürdü sonrasında akıntıma baktığımda görseldeki gibiydi sonrasında tekrarlamadı yine kasılmalarım oldu ama düzensizdi 29+3 teyim erken doğumdan korkuyorum açıkçası en son geçen hafta doktora gittim herhangi bir sorun yoktu doktorum 1 ay sonra çağırdı sizce bunlar erken doğum belirtisi mi araştırdığımda hep 1 hafta içinde doğum başlayabilir gibi yazılar görüyorum. Bu arada herhangi bir enfeksiyonum da yok

Eklentiler

• IMG_2841.webp
    IMG_2841.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 103
Benimde kasılmalarım ve bu sekilde akıntım oluyor gebelik haftam 26 ama bendeki bu akıntılar nerdeyse 1 aydır olmakla birlikte 2 haftadır daha yogun sekilde nerdeyse her lavaboya gittigimde oluyor enfeksiyon icin ilac kullanıyorum

Kızlar son zamanlarda çok fazla stres yaptım maddi konulardan vs normalde Braxton hicks kasılmaları oluyor ama dün bununla beraber belimden feci şekilde de ağrı girdi doğuruyorum sandım resmen yaklaşık 2 dakika sürdü sonrasında akıntıma baktığımda görseldeki gibiydi sonrasında tekrarlamadı yine kasılmalarım oldu ama düzensizdi 29+3 teyim erken doğumdan korkuyorum açıkçası en son geçen hafta doktora gittim herhangi bir sorun yoktu doktorum 1 ay sonra çağırdı sizce bunlar erken doğum belirtisi mi araştırdığımda hep 1 hafta içinde doğum başlayabilir gibi yazılar görüyorum. Bu arada herhangi bir enfeksiyonum da yok
Korkutmak istemem ama bu şekilde görseller elimde halen sürüyor 16.09 .2025 ge 21 hafta erken doğum yaptım meğersem enfeksiyondan rahim ağzım kısalmış servisini ölçtür derim önlem amaçlı antibiyotik veriyorlar enfeksiyon varsada

Bebeğin karninda bir yerde toplanıyor mu

Korkutmak istemem ama bu şekilde görseller elimde halen sürüyor 16.09 .2025 ge 21 hafta erken doğum yaptım meğersem enfeksiyondan rahim ağzım kısalmış servisini ölçtür derim önlem amaçlı antibiyotik veriyorlar enfeksiyon varsada
Bebeğin karninda bir yerde toplanıyor mu
Benim serviksim hep ölçüldü gayet iyiydi bebekte toplanıyordu bazen ama bi sıkıntı yokmuş enfeksiyonda değilmiş şükür 32 olduk galiba stres yapınca kasıldım kasılma sırasında da böyle akıntı oldu sizin de başınız sağ olsun dilerim tez zamanda sağlıklı bir gebeliğiniz olur 💐

Back
X