Tuhaf soru

AYLINNN7677

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2009
478
0
0
42
İstanbul
Kızlar size tuhaf gelebilirde erkekler hep bakire kız arıyorlar ya toplumuzca öle.doğru olanda bu..peki erkeklerde nie aranmıyor..düşünsenize tüm kızlara kadınlara hayır demiş.sevdiğine saklamış kendini sevgisini...istermiydiniz yoksa erkek adamdır yaptığı kardır yada aman o erkektir deyipte.aramazmısınız erkektede bakirliği.

Peki aranızda bakir erkekler evi olan varmı?

Saçma gelebilir sorum ama illaki mide erkeklerdemi var?

Diyemezmiyiz bizlerde sadece benim oldu?

ilginç bi konu olmuş. baya hararetli geceği kesin bu konun. ama bu bakirelik konusu tartış tartış bitmez. çok konu gördüm burda bu konuyla alakalı herkesin görüşü beklentisi farklı sonuçta

illa ki bakir olsun demem ama bu da erkek adamdır yaptığı kardır veya o erkektir aman diye düşündüğümün anlamına gelmiyor.

bu konunun sonu kesın kotu olurrr:))
bugune kadar olanlarda oldugu gıbı..
konuya gelınce ben kendımden sorumluyum herkesde kendınden...
benım tercıhım evlenıp bazı seylerı yasamak..
gunah gunahtır erkegı kadını olmazzz keske herkes nefsıne hakım olabılse erkek kadın farketmez...

Nie kavga olsun ki kıslar..peki sizin evlendiğiniz erkek öle olsa bakış açınız değişmezmi o erkeğe..düşünsenize siz çok özelsiniz..sadece size dokunmuş..etmiş..

Konu hakkaten tuhaf ama benim görüşüm
Ben kendimi ona özel kılmışım oda kılmış olmalı bananee (: isteğim de oldu şükür
katlamam ben o erkektir olmuştur diyemem..

Son düzenleme:
Bu tarz konular çokca tartışıldı forumda.
Bakir erkek avına çıkamam çünkü yok.
Keşke onlarında bir zarı olsaydı da anlasaydık.Maalesef yok.
Hee bakir olsaydı da hayır demezdimsempatiksalakcinni

benden bakirelik isteyecekse kendide bakir olmalı o zaman :) haa değilse benim bacak aramı mesele haline getirmeyecek ...

ılla bakire kız aramayan, kendi yaşadığı şeyi karşısındakinin de yaşamış olmasına saygı duyabilecek erkekler de var. Sanıldığı kadar az da değil.
Ama fırsat çıkıp yapamadığı için değil de sırf karşısındakinden beklediğini kendi de uyguladığı için kimseyle olmayan erkek olduğunu sanmıyorum. Varsa da bindebir.

madem erkekler kendi tabirlerince kirlettikleri kızları önemsemeyip bakire kız arıyor illada önce başkası ile bu çirkinliği yaşamayacaksın yaşatmayacaksın o kıza...

benim düşünce de şöyle madem erkekler bakire kız arıyor bende bakir erkekle evlenmek istiyorum illada mutlaka kenarda bir yerde vardır öyleside..önemli olan sadece bakirlik yada bakirelik olmamalı bu kadar özel bir paylaşım herkesle değil yanlız tek bir kişi ile paylaşılmalıdır bana göre o da yanlızca evlendiğin kişi olmalıdır...
ben bu düşünce ile saklıyorum kendimi 22 senedir evleneceğim adama o da öyle olmalı kader kısmet ne olacağı belli olmaz tabii ki de ama yüreğimden geçen hep bu oldu şu ana kadar...

Son düzenleme:
eda'ninda dedigi gibi ayni konu nerdeyse
ordada yazmistim

ben ona bakire olarak gidiceksem oda bana bakir olarak gelmeli
bazi bayanlar bilincli olsun hirpalamasin diyolar
cok sacma bence.. niye hirpalasinki??
yanlis anlasilmasin herkesin fikri kendine ben kendi fikrimi söylüyorum
herseyin ilki bambaskadir
ilkler hic bi zaman unutulmaz, unuttum denilse bile :1closedeyes:
bu duyguyu ben sevdigim adamla karsilikli yasamicaksam kendimi neden bakir olmayan birine saklayimki
baska biriyle tecrübe edincene benle tecrübe etmesini tercih ederim :delphin:
isterse hirpalasin, yeterki birbirimizin ilki olalim şutarafagitti

Benim midem kaldırmaz başkasıyla yaptıgı şeyi benle yapmasını..
medeni degilim bu konuda malesef.. bende bakire erkek arıyordum aradıgımıda buldum çok şükür..
ayrıca kendi bakire olmayıpta bakire hatun arayan erkegin yaptıgı abeslik.. karşısındakini nasıl istiyorsa kendisi de öyle olacak yoksa kımsenın hakkı yok böyle birşey talet etmeye

eğer bakir erkekle evlencem desem şu anda eşimle evli olmazdım
sanırım evde kalırdım o milyonda 1 beni bulmazdı çünkü ki bulduda bi ara ne oldu ayrıldık demekki öyle bir kriterim yokmuş yoksa yapışır bırakmazdım
kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Benim midem kaldırmaz başkasıyla yaptıgı şeyi benle yapmasını..
medeni degilim bu konuda malesef.. bende bakire erkek arıyordum aradıgımıda buldum çok şükür..
ayrıca kendi bakire olmayıpta bakire hatun arayan erkegin yaptıgı abeslik.. karşısındakini nasıl istiyorsa kendisi de öyle olacak yoksa kımsenın hakkı yok böyle birşey talet etmeye

aynen cnm katiliyorum kelimesi kelimesine olumunekankayizsmile
ins allah nasip ederde sevgilimle evlenirim ve herseyin ilkini birbirimizde yasariz
diger türlü olursa ben bunalima girerim valla
hep aklimin bi kösesinde olur
acaba onlarlayken dahami mutluydu fln diye :1no2:
ben cok kiskancim sevdigim kisiyi asla bi baskasiyla paylasamam :1no2:

Back
X