Tuhaf soru

eski nişanlım Bakirdi kaçırdım kirlenmemiş süt giBi çocuğu :delphin: şimdiki sevgilim Bakir değil tühhh.. Ama o da Benden Bekaret giBi Bi Beklenti içinde olmadı. ne yaşamışsan geçmişinde kaldı, saygı duyacam, hiç önemli değil Benim için dedi. ama Ben Bakireydim. 1-0 Başladık ilişkiye olmadı işte.. :delphin:

Kızlar size tuhaf gelebilirde erkekler hep bakire kız arıyorlar ya toplumuzca öle.doğru olanda bu..peki erkeklerde nie aranmıyor..düşünsenize tüm kızlara kadınlara hayır demiş.sevdiğine saklamış kendini sevgisini...istermiydiniz yoksa erkek adamdır yaptığı kardır yada aman o erkektir deyipte.aramazmısınız erkektede bakirliği.

Peki aranızda bakir erkekler evi olan varmı?

Saçma gelebilir sorum ama illaki mide erkeklerdemi var?

Diyemezmiyiz bizlerde sadece benim oldu?

benim merak ettiğim şu; doğa neden böyle bir şeyi sadece kadınlarda arıyor? bu sorunun cevabı bulunursa senin sorunun cevabı da ortaya çıkar.

keske olsaydi diyorum kiskanclik damarim cok agir basiyor
ona benden önce baskalarinin o kadar yakin oldugunu düsündükce.

o konu acildiginda bozuluyorum cok fena,söylüyorumda kiskandigimi.
oda benim yasima kadar bakir kalmis bi erkek bulursan asosyaldir,her saglikli erkek muhakkak yasamak ister dedi.
bende sustum...

Arkadaşlar bakir erkek arıyorsanız genellikle asosyal, özgüveni olmayan, utangaç veya sağlık sorunları olan kişilere bakmanız gerekecek... neden-miş mi? Çünkü o her kızın sahip olmak istediği karizmatik, yakışıklı, havalı erkekler zaten birsürü kızla çıkmış erkekler oluyor, yani bir süre sonra da yalnızca çıkmak yetmiyor yeni heyecanlar istiyorlar... kimse yanlış anlamasın benim kocam bakirdi bu saydıklarından da değildi diyenler olabilir, tabiki böyle arada nefsine sahip çıkmayı bilenler de olacaktır ama dediğim gibi genelde... Allah herkezin gönlüne göre versin ne diyeyim...
Sen nasıl olsun isterdin evleneceğin erkeğin die soracak olursanız da valla bakir değilse önceki yaşadıklarını unutup benden sonra da başka arayışlar içine de girmesin yeterli, bakir olursa da ne ala... sempatiksalakcinni

zaten Bu erkekler 18 ime gireyim milli olacam o gün diye tuttururlar :delphin: yok anam yok Bu devirde nerde el değmemiş erkek. Benimki de o kadar yakısıklıdır karizmadır hiç Boş kalır mı. kadının Biri resmen taciz etmiş, ilk ilişkisi öyle olmuş. kadın atlamış üstüne :delphin: sonrasında da Biri daha olmuş. 2 taneymiş gene az diyorum napim :delphin: onların sevgilimin tenine dokunmuş olmasını hazmedemiyorum o ayrı deliye dönüyorum düşündükçe :delphin:

zaten Bu erkekler 18 ime gireyim milli olacam o gün diye tuttururlar :delphin: yok anam yok Bu devirde nerde el değmemiş erkek. Benimki de o kadar yakısıklıdır karizmadır hiç Boş kalır mı. kadının Biri resmen taciz etmiş, ilk ilişkisi öyle olmuş. kadın atlamış üstüne :delphin: sonrasında da Biri daha olmuş. 2 taneymiş gene az diyorum napim :delphin: onların sevgilimin tenine dokunmuş olmasını hazmedemiyorum o ayrı deliye dönüyorum düşündükçe :delphin:

:roflol: alemsin cnm yaaa:)
ben sansli kisilerdenim o zaman:)
cocuk öyle seyler yapmaya firsat bulamadiki yapsin:roflol:
ay ins yapmazda böyle kalir:)
ins iliskimiz evlilikle sonuclanirda istedigim gibi ilki olurum:)

cnm olan olmus kiz takma
suan senle beraber önemli olan o opuyorumnanaktan
gerisi bos kaydirigubbakcemile5

aynen canım benim sevgilimin de önceden bi kız kalkışmış amaa kız daha fazla niyeti bozmadan kapıyı çarpıp gitmiş. Ben çok kıskancım öyle bişey olsa kendi kendimi yerdim sadece elini tutmuş olmasını bile düşündükce sinirleniyorum.. senin sevgilininde öyle çok olmamış canım 2 tanecik.. kalbinde daim ol sen

18e gireyim yapcam denilen şey ehliyet almakdeğilmiydi
benmi yanlış biliyorumohaoldumsmile
bunadamı yaş kotası konulmuş

Queen. .!.:
aynen canım benim sevgilimin de önceden bi kız kalkışmış amaa kız daha fazla niyeti bozmadan kapıyı çarpıp gitmiş. Ben çok kıskancım öyle bişey olsa kendi kendimi yerdim sadece elini tutmuş olmasını bile düşündükce sinirleniyorum.. senin sevgilininde öyle çok olmamış canım 2 tanecik.. kalbinde daim ol sen
aynenn birine bakmis olmasi bile beni deli eder
keske bu kadar kiskanc olmasaydim:(
18e gireyim yapcam denilen şey ehliyet almakdeğilmiydi
benmi yanlış biliyorumohaoldumsmile
bunadamı yaş kotası konulmuş

kizzz senin yazdiklarin beni kahkahaya boguyo yaaaaa sırnaşık şey

Ben kimseyle birlikte olmadım eşim ilk olucak.. Bakireliği sorun yapan bir zihniyetle evlenmezdim açıkçası..Eşim de o zihniyette değil..Ben ondan önce birliktelik yaşasaydım onun için önemli olmazdı buna eminim ki kendide söylüyor...Onun birlikteliği olmuş..Düşünüp düşünüp kafayı yemiyorum..Geçmişe maziii:))

doğru değilmi ama arkadaşım
amerikada avrupada cinsellik yaşı neredeyse çocuk yaşlara inmedimi ne yazıkki
öyle valla
bende yurtdisinda yasiyorum ama evlilik öncesi cinsellige karsiyim:lepi:
ama tabi yasayana bisey demiyorum kendi adima karsiyim
geri kafalida diyebilirsiniz ama kiskancim napiim:roflol:

ben isterim bn kendimi kocama nasıl sakladıysam oda bni kendine saklasın isterim.o yüzden bnm gibi sevgilinizi küçük yasta bulmanız lazım:P yani bn sevgilimle tanıstıgımda 17yasındaydı bnde 18.yani o yasta zaten ne yasabilirdiki haliyle daha önce cinsel bi hayatı olmamıs.ve bna kendisi bundan sonr bna senden baska bi ten haram olsn seni beklicm dedi.nu acıdan cok sanslıyım ve mutluyum.:))

Ben zaten evlilik öncesi cinsellige karsiyim..
Ben kendimi bu yasima kadar sakladiysam,
nefsime hakim olduysam, esimde öyle olmali diye düsünüyorum
yok erkekler nefsine sahip cikamaz, yok erkeklerde normal anlamam ben.
Öyle olsaydi allah her iki tarafada haram kilmazdi zinayi

Demem o ki esiminde bakir olmasini isterim tabiki ama sanirim bu zamanda bu cok kücük bir ihtimal maleseeeeeeeeeeeffffffff kafamçokkarıştı

herşeyden önce yapılan zinadır arkadaşlar zinannın kadını erkeği olmaz
bence herkes kendini helaline saklamalı
ilk ve özel olmalı herşey :kedi:

:roflol: alemsin cnm yaaa:)
ben sansli kisilerdenim o zaman:)
cocuk öyle seyler yapmaya firsat bulamadiki yapsin:roflol:
ay ins yapmazda böyle kalir:)
ins iliskimiz evlilikle sonuclanirda istedigim gibi ilki olurum:)

cnm olan olmus kiz takma
suan senle beraber önemli olan o opuyorumnanaktan
gerisi bos kaydirigubbakcemile5

ya canım valla takmıyorum aslında önemli olan Benim ilk sevdiği kız olmam. ama gene de Benden önce Başkalarının sevgilime dokunmuş olması cidden sinir Bozuyor hee :kedi: Ama o iki kadından Biri hala sevgilime msj atıyor "seni unutamadım kız arkadaşın varmış onca yaşananlardan sonra Bana Bunu nasıl yaparsın seni çok özledim gene gel eski günlerimizdeki giBi Birlikte olalım" yazmış. sevgilim valla askım 3 kere görüştük 3 ünde de sadece Bişeyler yaşadık hiç ciddi değildik dedi. olsun Bak kız hala sevgilimi potansiyel sevişme aracı görüyor :delphin: Beni Bile Bile sevgilimi çağiriyor. durur muyum Ben ? karsıma çıkmasın o

ay burcu nasil duruyosun sen :)
ben karsima cikmasini beklemem karsisina cikardim coktan
sonra miii kaydirigubbakcemile

erkekler cinsel iliskiye 13 yasindan itibaren basliyorlar dahada erken degilse tabi
o yüzden zor sanirim birde bakirini aramak adam gibi adam olsunda bakirde olmayiversin

aynen cnm katiliyorum kelimesi kelimesine olumunekankayizsmile
ins allah nasip ederde sevgilimle evlenirim ve herseyin ilkini birbirimizde yasariz
diger türlü olursa ben bunalima girerim valla
hep aklimin bi kösesinde olur
acaba onlarlayken dahami mutluydu fln diye :1no2:
ben cok kiskancim sevdigim kisiyi asla bi baskasiyla paylasamam :1no2:

inş. canım.. inş. bakir bir erkekle evlenirsin..
acemi olsun o bile güzel..yeterki 0 el olsun..ilk kullanan biz olalım,kullanma kılavuzunu biz okuyalım:dance:

Tercih meselesi oldu artık bu konu günümüzde..
O yüzden ne tercihlerim yüzünden yargılanmak isterim nede tercihleri nedeniyle birini yargılamak haddime düşer..
Ben inancıma , örfüme , geleneğime uygun hareket etmek isteyip bunu başardıysam kendimi mutlu sayarım olur biter..

Back
X