• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuhaf

souklima20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
400
1
46
İstanbul
Sevgiliniz size uyuyorum deyip yarım saat sonra whatsapp'a giriyorsa tutumunuz ne olur? Ben daha önce cinsel birliktelik yaşamadım..ama sevgilime bunu söyleyınce kahkaha atıyor karşımda,sinirim bozuluyor.Ee biz 1-2 sene birlikte olsak yinemi cinsel bişey yaşamıcaz diyor.... Gün içinde naber askım okuldan erken çıkarsan ofise ziyaretime gel diyor.. Ama herşey bunlardan ibaret.. buluşunca alnımdan öpüyor saçımdan öpüyor sevdiğini sanıyorum,ama içimi kemiren birşeyler var... Güvenemiyorum... 1 aydır birlikteyiz,ben benimseyemedim henüz,sonradan ne olur bilmiyorum.. Düşüncelerinize ihtiyacım var.. :50:

evet madem uyumuyor sana uyuyorum demesı saygısızlık yanı.
evlılık oncesı beraberlık senın ıcın uygun deılse bu kişi beraber olmak ısteyecek gıbı duruyor henuz yenısınız duyguların yogun değilse içine sinmıyorsa bırak

Uyuyorum deyip nete girmesini geçtim, birliktelik yaşamadın diye karşında kahkaha atması ayrı bir saygısızlık örneği.
Henüz 1 aylık bir ilişkide kusura bakma ama böyle öküz gibi yani biz hiçbir şey yaşamayacak mıyız demek de ne oluyor?
Ne kaba hareketler bunlar ya. Tiksindim. :120::120::120:

Sevgiliniz size uyuyorum deyip yarım saat sonra whatsapp'a giriyorsa tutumunuz ne olur? Ben daha önce cinsel birliktelik yaşamadım..ama sevgilime bunu söyleyınce kahkaha atıyor karşımda,sinirim bozuluyor.Ee biz 1-2 sene birlikte olsak yinemi cinsel bişey yaşamıcaz diyor.... Gün içinde naber askım okuldan erken çıkarsan ofise ziyaretime gel diyor.. Ama herşey bunlardan ibaret.. buluşunca alnımdan öpüyor saçımdan öpüyor sevdiğini sanıyorum,ama içimi kemiren birşeyler var... Güvenemiyorum... 1 aydır birlikteyiz,ben benimseyemedim henüz,sonradan ne olur bilmiyorum.. Düşüncelerinize ihtiyacım var.. :50:

Hadi uyandı yada mesaj geldi öylesine whatsapp'a girdi diyelim..
Bir aylık ilişkide ben böyle cinsellik konuşulmasını saçma buluyorum:19:
Siz ona gülüncek birşey dememişsiniz ki niye gülüyor acaba...:44:
1 2 sene birlikte olsak yine mi cinsellik yaşamıycaz ne kadar mide bulandırıcı bir soru:ssz:

1-2 sene beraber olsak derken adam ciddiyetsiz biri olduğunu seninle gonul eglendirdigini acikca ifade etmis iste...
Acaba hamile kalir miyim gibi bir baslikla konu acmana gerek kalmadan fersah fersah uzaklas bu adi heriften!

Ben o kişiden hayır gelmez derim.
Eminim çok daha iyi bir insan karşına çıkacaktır.Üzülmeden,bağlanmamışken vazgeç diyebilirim.

Watsapp olabilir ben eşime hep yapıyorum. Ama geri kalan kısmını düşünün derim cinselliğe gülmesi falan.

Açıkçası yaşınızı bilmiyorum ona komik gelmesini de anlıyorum. 1-2 yıllık ilişkide cinsellik olmamasını kişisel olarak saçma buluyorum. Ama siz böyle düşünmüyosanız hem onun sizinle olması hata, hem de sizin onunla.. Birbirinizi yıpratmayın boşuna. Kahkaha falan atması hoş değil. Fikirlerinize saygı duymayan biriyle nereye kadar:20:

Benimde vardı böyle bir ilişkim yanına gittiğimde her şey çok güzel gidiyordu söylediği sözler falan ama içimde hep bir şeyler eksikti beş ay sürdü. Nasıl sürdü ben bile hala düşünüyorum. Yanında yaptıkları ve uzaktakiler uymuyordu içim içimi yedi sorunu kendimde aradım. Çok bağlı değilsen bırak bence mesaja bile uyanmış olsa bir aylık ilşkide daha duyguların heyecan yüklü bir bomba iken insan uyandım diye mesaj atar. Cinsellik konusunda gülmesi de kadınlara saygısı olmadığını gösterir.:50:

Bende sizinle aynı fikirdeyim.. Dışarda buluşmadan ziyade,hava soğuk evde olalım fılm izleriz olaylarına giriyor.. Bişeyler yaşasak ne olur kı? daha cok bağlanırız dıyor.... !!! Bı yandan da annemle tanıstırıyım bıze gel diyor.. Gerçekten kafam allak bullak. ama içimden buluşmak bile gelmiyor.:50::50:

Bende sizinle aynı fikirdeyim.. Dışarda buluşmadan ziyade,hava soğuk evde olalım fılm izleriz olaylarına giriyor.. Bişeyler yaşasak ne olur kı? daha cok bağlanırız dıyor.... !!! Bı yandan da annemle tanıstırıyım bıze gel diyor.. Gerçekten kafam allak bullak. ama içimden buluşmak bile gelmiyor.:50::50:
Eğer içinden gelmiyorsa buluşma film istiyorsa sinema var annesiyle tanıştırmak istiyorsa annesi seni arasın eğer sürekli yaşasak diyorsa bana güven aynıları geçti başımdan ilk fırsatta başlar bir yerden sonra bu seni üzer bir aylık ilişki sonuçta daha tap taze her insan yaşamak ister ama bunun bir zamanı var o son olaydır birazda ve en güzel heyecan bunu bir anda yaşamak sizi bağlamaz seni üzer. Bak başkalrının değil senin duygun önemli eve gitmek istemiyorsan gitme onun için gidersen bu seni daha da çok pişman edebilir ve seni çok iyi anlıyorum aynıları başıma geldi:50:

Eğer içinden gelmiyorsa buluşma film istiyorsa sinema var annesiyle tanıştırmak istiyorsa annesi seni arasın eğer sürekli yaşasak diyorsa bana güven aynıları geçti başımdan ilk fırsatta başlar bir yerden sonra bu seni üzer bir aylık ilişki sonuçta daha tap taze her insan yaşamak ister ama bunun bir zamanı var o son olaydır birazda ve en güzel heyecan bunu bir anda yaşamak sizi bağlamaz seni üzer. Bak başkalrının değil senin duygun önemli eve gitmek istemiyorsan gitme onun için gidersen bu seni daha da çok pişman edebilir ve seni çok iyi anlıyorum aynıları başıma geldi:50:

Bence biz arkadaş kalalım yapamıyorum ben senınle dedim.. Sen nasıl istersen canım,dengesiz davranışlarından dolayı şaşırmadım dedi.. Bende 'dengesiz davranışlarımın nedeni sensin,güven vermiyorsun,tam olarak içim ısınamadı sana dedim.. tamam canım nasıl istersen,arkadaş kalalım diyor.... Bu kadar rahat ve açık ?? Acaba cınsel bırlıktelık yaşasaydık ben arkadas kalalım deseydım yıne mı aynısını söylıcekti!! :47::50:

Son düzenleme:
Bence biz arkadaş kalalım yapamıyorum ben senınle dedim.. Sen nasıl istersen canım,dengesiz davranışlarından dolayı şaşırmadım dedi.. Bende 'dengesiz davranışlarımın nedeni sensin,güven vermiyorsu,tam olarak içim ısınamadı sana dedim.. tamam canım nasıl istersen,arkadaş kalalım diyor.... Bu kadar rahat ve açık ?? Acaba cınsel bırlıktelık yaşasaydık ben arkadas kalalım deseydım yıne mı aynısını söylıcekti!! :47::50:

Cinsel birliktelik yaşamak istediği için adamı suçlamaktan vazgeç önce. O istiyor, sen istemiyorsun. Doğru olan ayrılmanızdı. Güven vermiyosun diye uzatman yersiz. Muhtemelen ilişkinizde cinsellik olsaydı böyle davranmayacaktı. Mantıklı olanı yaptın. Ne güzel açık davranmış sana en başından beri..

Cinsel birliktelik yaşamak istediği için adamı suçlamaktan vazgeç önce. O istiyor, sen istemiyorsun. Doğru olan ayrılmanızdı. Güven vermiyosun diye uzatman yersiz. Muhtemelen ilişkinizde cinsellik olsaydı böyle davranmayacaktı. Mantıklı olanı yaptın. Ne güzel açık davranmış sana en başından beri..

Cinsellik yaşamanın zamanı vardır.. 1 ay da 2 ayda öyle cinsellık yaşanmaz.. aşk nerde sevgi nerde ? demekki onun için herşey cınsellık ki tamam deyip çekip gidebiliyor hemen.. :34:

Cinsellik yaşamanın zamanı vardır.. 1 ay da 2 ayda öyle cinsellık yaşanmaz.. aşk nerde sevgi nerde ? demekki onun için herşey cınsellık ki tamam deyip çekip gidebiliyor hemen.. :34:

Evet ama sana göre de öyle değil işte onu diyorum. Arkadaş da kalma bence gereksiz..

Adamın daha büyük bir arızası var ki cinsellik yaşamamış kadına kahkahayla gülüyor saygısız. İlk birlikteliğimi böyle bir herifle yaşamak istemezdim zaten :34:

Evıne veya ofısıne sık sık gıtmemelısın bana kalırsa adamın dusuncelerı farklı gıbıme geldı davranıslarından ayrıca yalan soylemesıde cabası bır sure daha uzak durarak davranıslarını gozlemle baktın duzelmıyor yolver gıtsın

Bence biz arkadaş kalalım yapamıyorum ben senınle dedim.. Sen nasıl istersen canım,dengesiz davranışlarından dolayı şaşırmadım dedi.. Bende 'dengesiz davranışlarımın nedeni sensin,güven vermiyorsun,tam olarak içim ısınamadı sana dedim.. tamam canım nasıl istersen,arkadaş kalalım diyor.... Bu kadar rahat ve açık ?? Acaba cınsel bırlıktelık yaşasaydık ben arkadas kalalım deseydım yıne mı aynısını söylıcekti!! :47::50:
Bence en doğrusunu yapmışsın. Bir kere sen nasıl istersen canım diyerek kendini belli etti ki bence cinsel yaşam bu davranışı değiştirirdi evet ama kötü yönde. Ayrılalım dedğinde sana sıkılmıştım zaten bile diye bilirdi. Cesur davranmışsın tebrik ederim. Kendin diyorsun bu kadar rahat ve açık biriyle yapılmaz yani bir özeli bir zamanı olmanı her şeyin.

Anlamiyorum daha bir aylik iliskide ne cabuk cinsellik konusacak noktaya geldiniz. Sizin daha birbirinizi tanimaniz gereken, el ele tutusmaktan cok heycan duyacaginiz, belki de anca ilk opucuge ulasacaginiz zaman da oturmus ya senelerce beraber olursak, o zamanda mi sex yok? gibi bi muhabbete girmissiniz. Bu ne aceledir.. Sevgiliniz sevisecegi birini ariyor belli ki.

Yatiyorum deyip whatsuppta olmasina bisey demiyorum. Uykusu gelmemistir belki. Belki de biraz kafasini dinlemek istemistir artik.

Son düzenleme:
ben mi şanssızım bılmıyorum ama hep cınsellık dusunen tıpler cıkıyor karşıma.. ben evlenmeden yasamam cinsellık,yaşarsam ailemin yuzune bakamam onu bırak kendımı affetmem.. Heyecen duyabılcegım sevebılcegım sevılebılcegım bırını ıstıyorum boş zamanlarımda onunla olmaktan keyıf alıyım.. erkeklerın ıstedıgı ve dusundugu tek sey cınsellık... çok tıksındım bu durumdan artık.. :50::45:

hemen olmasada sonraları o sıze soyleyecektı...yanı şu durumda degışen en ıyı şey sızın onu terk etmenız olmuş..sonrasında yaşanacak kotu olayların caresını yazmak ıcın burada olurdunuz..

ben mi şanssızım bılmıyorum ama hep cınsellık dusunen tıpler cıkıyor karşıma.. ben evlenmeden yasamam cinsellık,yaşarsam ailemin yuzune bakamam onu bırak kendımı affetmem.. Heyecen duyabılcegım sevebılcegım sevılebılcegım bırını ıstıyorum boş zamanlarımda onunla olmaktan keyıf alıyım.. erkeklerın ıstedıgı ve dusundugu tek sey cınsellık... çok tıksındım bu durumdan artık.. :50::45:

En az kadinlar kadar, erkekler de cinselligi dusunurler tabii ki. Ama seninle ciddi biseyler dusunen adam, senin kararlarina saygi duyar. Bir erkek seni cinsellik yasamaya ikna etmeye calisiyorsa, ondan kork derim.

Back
X