• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tuhaf...

mrb kızlar bu 14 şubat hayal kırıklığı eşim bana sadece çiçek almış hediyesi yok bozuldummmm.ilk sevgililer günümüzdü evliiyken

birsen çok üzülüyorum sana,çok kötü bir kocan var.KOSKOCA sevgililer günü bir çiçekle kutlanır mı:20:çok ayıp çok:ssz:

mrb kızlar bu 14 şubat hayal kırıklığı eşim bana sadece çiçek almış hediyesi yok bozuldummmm.ilk sevgililer günümüzdü evliiyken

ee ne var bunda bizimde ilk sevgililer günümüz evliyken ve eşim dün akşam sadece not defteri koymuş çantama sayfalarca bizi anlatmış hediyesi bu ve çok hoşuma gitti Herşey hediye değil ki.. Üstelik bu gece çok geç gelecek turizmci olduğu için yoğunlar ben kardeşimleyim ben boşayım adamı o zaman :21:

Düşünüp çiçek almış olmasıda güzel. Onu almayanlarda vardır mutlaka. Belki zamanı belki kesesi müsait olmadı bide bu yönden bakmak lazım diymi :22:

Ayrıca hem gün henüz bitmiş deği.

gerçekten şimdi dünya paradır çiçekler yazık valla eşlerimizi sevgililerimizi zorunluluk altına sokmak doğru değil:31:dediğin gibi ilerisi için birikim yapılması daha mantıklı.

aklıma bu karikatür geldi:60::60: kadınlar erkeklerden o kadar şey bekliyor ki adam yapacağı masrafı hesaplamış:9::9:
Eki Görüntüle 977782

Karikatür komikmiş :1:

ee ne var bunda bizimde ilk sevgililer günümüz evliyken ve eşim dün akşam sadece not defteri koymuş çantama sayfalarca bizi anlatmış hediyesi bu ve çok hoşuma gitti Herşey hediye değil ki.. Üstelik bu gece çok geç gelecek turizmci olduğu için yoğunlar ben kardeşimleyim ben boşayım adamı o zaman :21:

Ben sizin hediyenizi çok beğendim. Maddi değil ama insanın zamanını alan el emeği veya kendinin yapmış olduğu bir hediye almak daha güzel.. :46:

Üzülmek icin bahane aramayin..
Zamanla anlarsiniz ne kadar gereksiz bir gün oldugunu :27:

eşimde ilk zamanlar bana çiçek alma gafletinde bulunmuştu azarı işitmişti dalından koparılan çiçek beni mutlu etmez diye çemkirmiştim :9::9:hatta elimde olsa çiçek sektörünü kökünden kaldırırdım:31:

Öyle bir projem var. Saksıda satsınlar ille satıcaklarsa yaaa. !!!!

Öyle bir projem var. Saksıda satsınlar ille satıcaklarsa yaaa. !!!!

aynen katılıyorum... bir canlının yaşama olanağı olan topraktan koparılıp ölümüne sebebiyet veriliyor kadınlarda bundan mutluluk duyuyor yazık...sonra o güzellikler çöp oluyor..mutluluk son buluyor... halbuki saksı çiçekleri bizlere her gün tazelikleriyle merhaba diyor mutluluğumuza mutluluk katıyor... keşke herkes görebilse bunu...

Back
X