- 7 Haziran 2013
- 820
- 546
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet zaten çiçeğide internetten göndermiş bende isterdim biraz kafa yorsun şaşırtsın ama yok işteEvliyim. Ve de ilk sevgililer gününde ben de trip atmıştım. Bu sene de meyvesini yedim. Ben onu mutlu etmek için her şeyi denerim. Veririm veririm veririm. Ama almayı da beklerim. Nasıl ki ben onun pohpohlanmaktan hoşlandığını biliyorsam, erkeklik gururunu sık sık okşuyorsam, takdir beklediği şeylere özenip takdir etmeye çalışıyorsam. Onu hep onore etmeye çalışıyorsam ondan da beklerim. Benim romantik şeyler istediğimi anlamasını, süprizlerden ve hediyelerden hoşlandığımı bilmesini beklerim. Hayat sadece vererek geçmez. Sonunda hiç bir enerjin kalmaz. Ne çocuklarına ne ailene. Sonunda herkese saçını süpürge ettiğin saçmasapan bir durumda olursun. Ve kimse de sana madalya takmaz.
Ve ben erkekler bilmez düşünemeze de inanmıyorum. Hep enteresan bulduğum bir şey vardır. İlk eşlerini kaybedince erkekler ikinci eşlerine gençliklerinde kahrını çeken eşe yapmadıkları şeyleri yaparlar, ya da benim çiçek falan almayı bilmez dediğim eski sevgilim utanmasa yenisine çelenk gönderecek duruma gelmiş. Mühendisim etrafımda bir sürü erkeğin hayatındaki insana tavırlarını gözlemleme şansım var. İstediler mi öyle incelikler yapıyorlar ki ağzım açık kalıyor. Hayır adamın bir önceki ilişkisini de biliyorum. İşte mühim olan karşındaki insanı mutlu etmek isteyip istememek. Konu sahibi bana uruguayda yetişen nadide ipekten bir elbise alsın demiyor, azıcık kafa yorsun özensin diyor. Çiçek almayı düşünmüş ne güzel diyoruz. Yahu internet devrinde iki tıka bakıyor bir çiçek almak. Çiçekçiy egitmene bile gerek yok.
Benim eşim bana sevgililer gününde düşünüp çiçek göndermişse,nezaketine karşı benim için konu bitmiştir.Kimse bizim beynimizdekileri bilemez.Herkesin romantizm anlayışı farklıdır.Herkesin düşünce yapısı farklıdır.Sana göre alınan hediye seni mtlu eder,bir başkasına göre öyle değildir.Sevgili örneklerindede,kimse ömür boyu çiçekler çelenkler alarak geçirmiyor.O an ki vaziyete göre hareket ediyor.Evliyim. Ve de ilk sevgililer gününde ben de trip atmıştım. Bu sene de meyvesini yedim. Ben onu mutlu etmek için her şeyi denerim. Veririm veririm veririm. Ama almayı da beklerim. Nasıl ki ben onun pohpohlanmaktan hoşlandığını biliyorsam, erkeklik gururunu sık sık okşuyorsam, takdir beklediği şeylere özenip takdir etmeye çalışıyorsam. Onu hep onore etmeye çalışıyorsam ondan da beklerim. Benim romantik şeyler istediğimi anlamasını, süprizlerden ve hediyelerden hoşlandığımı bilmesini beklerim. Hayat sadece vererek geçmez. Sonunda hiç bir enerjin kalmaz. Ne çocuklarına ne ailene. Sonunda herkese saçını süpürge ettiğin saçmasapan bir durumda olursun. Ve kimse de sana madalya takmaz.
Ve ben erkekler bilmez düşünemeze de inanmıyorum. Hep enteresan bulduğum bir şey vardır. İlk eşlerini kaybedince erkekler ikinci eşlerine gençliklerinde kahrını çeken eşe yapmadıkları şeyleri yaparlar, ya da benim çiçek falan almayı bilmez dediğim eski sevgilim utanmasa yenisine çelenk gönderecek duruma gelmiş. Mühendisim etrafımda bir sürü erkeğin hayatındaki insana tavırlarını gözlemleme şansım var. İstediler mi öyle incelikler yapıyorlar ki ağzım açık kalıyor. Hayır adamın bir önceki ilişkisini de biliyorum. İşte mühim olan karşındaki insanı mutlu etmek isteyip istememek. Konu sahibi bana uruguayda yetişen nadide ipekten bir elbise alsın demiyor, azıcık kafa yorsun özensin diyor. Çiçek almayı düşünmüş ne güzel diyoruz. Yahu internet devrinde iki tıka bakıyor bir çiçek almak. Çiçekçiy egitmene bile gerek yok.
ben eşim herzaman yapıp bu sefer yapmadığı için tuhaf karşıladım yoksa az görmedimBenim eşim bana sevgililer gününde düşünüp çiçek göndermişse,nezaketine karşı benim için konu bitmiştir.Kimse bizim beynimizdekileri bilemez.Herkesin romantizm anlayışı farklıdır.Herkesin düşünce yapısı farklıdır.Sana göre alınan hediye seni mtlu eder,bir başkasına göre öyle değildir.Sevgili örneklerindede,kimse ömür boyu çiçekler çelenkler alarak geçirmiyor.O an ki vaziyete göre hareket ediyor.
Bane hediye almadı,çiçek aldı bana değer vermiyor diye bir gerekçe olamaz.Hayattaki en büyük erdem mütevazi olmaktır.Kocan dahi olsa,kimse için verici olup durma.Kimse için fazlasını yapma.Kimseyi pohpohlayarak ömrünü tüketme.Senin o çevrendeki örneklerin bir de arka bahçesi var.Hiçbirşey dışardan göründüğü gibi değildir.Mesela sen internetteki bir tıka bakar çiçek almak demişsin.Mesela bana internet üzerinden gönderilen bir çiçeğin çok ehemmiyeti yoktur.Eşimin vakit ayırarak kendi zevkine göre en taze çiçeklerden buket yaptırması daha anlamlıdır.Diyorum ya,kişiye göre değişir.Hee ama ben internette gönderdi diye kapris yapmam.Önemli olan iyi veya kötü,olur veya olmaz düşünmüş olması.Bugün konu sahibi hediye almışsa,bir sonraki sevgililer gününde bu ayrıntıyı unutmayacaktır kocası.O da alacaktır.Almasa da problem değil.
ben eşim herzaman yapıp bu sefer yapmadığı için tuhaf karşıladım yoksa az görmedim
Benim eşim bana sevgililer gününde düşünüp çiçek göndermişse,nezaketine karşı benim için konu bitmiştir.Kimse bizim beynimizdekileri bilemez.Herkesin romantizm anlayışı farklıdır.Herkesin düşünce yapısı farklıdır.Sana göre alınan hediye seni mtlu eder,bir başkasına göre öyle değildir.Sevgili örneklerindede,kimse ömür boyu çiçekler çelenkler alarak geçirmiyor.O an ki vaziyete göre hareket ediyor.
Bane hediye almadı,çiçek aldı bana değer vermiyor diye bir gerekçe olamaz.Hayattaki en büyük erdem mütevazi olmaktır.Kocan dahi olsa,kimse için verici olup durma.Kimse için fazlasını yapma.Kimseyi pohpohlayarak ömrünü tüketme.Senin o çevrendeki örneklerin bir de arka bahçesi var.Hiçbirşey dışardan göründüğü gibi değildir.Mesela sen internetteki bir tıka bakar çiçek almak demişsin.Mesela bana internet üzerinden gönderilen bir çiçeğin çok ehemmiyeti yoktur.Eşimin vakit ayırarak kendi zevkine göre en taze çiçeklerden buket yaptırması daha anlamlıdır.Diyorum ya,kişiye göre değişir.Hee ama ben internette gönderdi diye kapris yapmam.Önemli olan iyi veya kötü,olur veya olmaz düşünmüş olması.Bugün konu sahibi hediye almışsa,bir sonraki sevgililer gününde bu ayrıntıyı unutmayacaktır kocası.O da alacaktır.Almasa da problem değil.
Burada çeşit çeşit insan var. Herkesin standartı, beklentisi farklı. 4000 lira gelirimiz var şunu yapamıyoruz diyene hemen biz asgari ücret alıyoruz ölelim o zaman. Çiçek almış. Biz bir güle hasretiz ne yapalım o zaman. Afrikada insanlar sadece bir çeşit bulamaç gibi yemek yiyorlar, forumdaki bu akşam ne yapsam konularını kaldıralım mı toptan? Evet kimisi güzel süprizli evlenme teklifini önemser, kimisi sevgililer gününde özel bir şeyler yapılmasını. Kimisi bu günü saçma bulur. Benim onlara sen böyle bir günü nasıl saçma bulursun deme lüksüm var mı? Mühim olan hayatınızdaki insanın ne düşündüğü. Yapacağı minik bir jestin hayatındaki insana, evlerine getireceği renk ve mutluluğu ne kadar önemsediği. Burda hangi konuda olduğunu unuttum bir boşanma hikayesinde adam artık güzel bir süpriz yapmıştı. Kadın acı bi şekilde bunun için bunca yıl beklememiz mi gerekiyordu demişti. Yani yumurta popoya dayanınca, işler kopma noktasına gelince değil de ilk günden yapsak. Arık hiç bir şeyinkorkunç maliyetleri yok. İnternete kişiye özel hediye yazın. 50 liraya yüzlerde hediye.
Burda kaç tane başlık açıldı eşinize ne süpriz yapacaksınız diye. Erkekler çok önemsemiyor bile. Ama biz kadınlar gene de çabalıyoruz. Böyle bir beklentisi olmayan eşlerimize süprizler hazırlayalım diye. Evde eşlerinin böyle bir beklentisi olduğunu bilmelerine rağmen onlar 1 saatlik internet aramasını çok görüyorlar. Benim canımı sıkan bu.
Çok güzel söylemişsiniz. Herkesin mutlu olacağı hediye farklıdır. O yüzdenkonu sahibi çiçekle mutlu olmamışsa ona azla mutlu olmayı bileceksin demek olmaz bence.
benim eşim zaten eğer hediye almayı düşünseydi alırdı mutlaka bişey benim bozulma sebebimde bu almak istememesi resmen adam istememiş bişey almak bana gıcıklığından
Bu konu neden bukadar büyüdü anlamadim. Sizinde bazi günler icinozden birsey yapmal gelmiyordur öyle degilmi (yemek,temizlik,vs..)? esiniz de bu durumlarda mevzuyu büyütüyor mu? Esiniz soze zorla hediye alsaydi hosunuza gidecekmiydi?
neden zorla almış olsun ki ben eşiyim benimde böyle günlerde hakkım var ben nasıl ihmal etmiyosam o da beni geçiştirmemeli üstüne bide o gece kavga etti benimle hiç hoş değildi
Senenin diger günlerinde size nasil davraniyor? Arada bir eve cicek alip gelir mi?neden zorla almış olsun ki ben eşiyim benimde böyle günlerde hakkım var ben nasıl ihmal etmiyosam o da beni geçiştirmemeli üstüne bide o gece kavga etti benimle hiç hoş değildi
çalışıyor musunuz hatırlamıyorum ama eski konularınızda da boyleydi birseyi gunlerce takıyorsunuz.
uzerinden 4gun gecmis hala hediye icin öfkeleniyor musunuz?
tandıgımdan beri 1çöp bile almadı deseniz hadi tamam birikmiş diyecegim ama hep almış hoş tutmuş sizin anlattıgınıza gore...
beklentiniz ne anlayamıyorum... cocugunuz var mı hatırlamıyorum ama sanki ilginizi yogunlastıracagınız birseye ihtiyacınız varmıs gibi.
Senenin diger günlerinde size nasil davraniyor? Arada bir eve cicek alip gelir mi?
Belkide o gün baska bir durumdan dolayi morali bozuktu?
Çok güzel söylemişsiniz. Herkesin mutlu olacağı hediye farklıdır. O yüzdenkonu sahibi çiçekle mutlu olmamışsa ona azla mutlu olmayı bileceksin demek olmaz bence.
Niye bozuluyosun canım ne önemi var bi günün, bana eşim 14 şubat yaklaşıyo dedi ben de napalım bize ne dedim belki bişeyler düşünüyodu ben öyle diyince geri çekildi. Böyle kapitalist günlerin bence hiçbi değeri yok.
Aldım bi çift asker botu giydikçe beni hatırlasınşimdi bi hafta evvel ihtiyacı olan bişey aldım hediye ettim e 14 şubat diye bidaha mı hediye aliyim hergün sevgiliyiz biz
çalışıyorum..eşiime hala öfkeliyim.geldiğim günden beri onun maddi sıkıntılarıyla uğraşıyorum beni mahrum bırakıyo herşeyden usandım artık bi de bu özel günde beni böyle mutsuz etti asla unutmıcam