Tuhaflık bendemi, varmı benim gibi olan.. ?

DEARRR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
5
0
36
Ankara
arkadaşlar sevglm beni kıskandıqında beni sinir basıyor herkes hoşuma gidiyo der ben nefret ediyorum kıskanmasından büyük kavgalar ediyoruz bundan dolayı. varmı ben gbi olan.. aramzda sorun yaratıyor bu durum sürekli tecrübeli arkadaşlardan öneri istiorm ltfenn :57:

Ben de kısakanılmaktan nefret edenlerdenim

neyden ve ne şekilde kıskandığına bağlı...
benim sevgilim kıskanır ama bunu tatlı dille ifade eder...
yani ağır kelimeler kullanıyorsa seninki doğal..

neyden ve ne şekilde kıskandığına bağlı...
benim sevgilim kıskanır ama bunu tatlı dille ifade eder...
yani ağır kelimeler kullanıyorsa seninki doğal..

hayır hatta sinir olduqumu bldiği için knuyu olabldiqnce yumuşatıp söylüyor ve olur olmaz şeylerden kıskanmıyor. ama beni nadiren kıskandıqı konularda sinirlendiriyor.

nadiren kıskanması doğal bişey...haddini aşarsa kaba dillerle yanaşırsa işte ozaman karşı taraf senin kadar tepkiler gösterir ..ama nadir kıskanmalarını ve bunu yumuşak dille anlatmalarını bukadar büyütme bence bu olması gereken bişey zaten...

aslında biraz yumuşamaya bak, senin kızgınlıkla verdiğin cevaplar onun yüreğine su serpeceğine iyice şüpheye düşürebilir çünkü hakikaten yumuşatarak söylüyorsa senden tek beklediği kısa, öz ve tatlı ikna edici bir cümledir "olur mu canım öyle şey, hem benim gözüm senden başkasını görmez." gibi. ha bunun üstüne ısrarla sormaya devam ediyorsa sen de sinirlenmekte haklısın ama umursamaması daha kötü olur bence sonuçta bunu erkekler kendileri de söylüyor, seven adam kıskanır, sevmiyorsa niyeti duygusal anlamda bir yakınlık değilse umruna bile gelmez istediğini yap, hatta paylaşır bile seni yakın arkadaşına kıyak olsun diye (allah korusun tabi:D).

Tuhaflık demeyeyim ama hata sende. Sevgilinin ufak tefek kıskançlıklarını hoşgör. Fedakarlık yap biraz.

bende çok sevmem kıskanılmayı
ama napim kıskanç...
hemde delii gibii aşırının aşırısı...
:1:kıskançlığında kapatıyorum kulaklarımı
ve birbirimizi tanıkca öğreniyoruzz nasıl davranmamız gerektiğini.:42:
ben onun kıskanacağı şeyleri (mesela kıyafet) yapmıyorum
oda kıskanmıyor..=)
:21::21:
hıı bri bana baktı diye gidip adam da dövdü kavga çıkarttı
biraz agresifte:20::18:
posiflora başladık bizde :D :37::37:geceleri şurubu içmesi için herşeyi yapıyorum :D
sakinliyo azcık :D
seviyorummmmm amaaa deliiimiii
razıyım herşeyineeeeee:78::78::78:

bence çok takılıcak bir durum deil her seven azda olsa kıskanır bu sana değer verdiği önmesediği anlamına gelir eğer çok aşırı bir durum deilse çok normal bişey bence arkadaşım fazla takma bence hiç kıskanmasa umursamasa bu seferde seni sevmediğini değer vermediğini düşünebilirsin

herseyin bi dozu var gereğinden çok çok fazla kıskanıp diğer insanların önemsemeyeceği detaylardan kıskançlık çıkarıyorsa ya takıntılı yada sana guvenmediği anlamları çıkarılabilir. ama seven insanda kıskanır tabii ama aşırıya kaçıyorsa değerlendirmeyi sen yapacaksın artık canım neden böyle davranıyor diye

Son düzenleme:
Az önce ookudugum konunda kendinden büyük birine aşıktın ve o seni istemiodu..

Şİmdide sevgilim beni kıskanıyo diyosun.. Milleti kafaya alıon heralde...

Back
X