TÜİK açıkladı: Az eğitimliler daha mutlu

Bu tuik benim evime de geldi mutlu olduğumu söyledim ama ben eğitimliyim :)) sordukları sorular o kadar saçmaydı ki ülkenin durumunu buna göre oluşturmaları çok mantıksız.

Chess gündem videodaki delikanlı mı? Ya ne kadar dünyadan bi'haber bir kadın olup çıktım ben yahu
Hiçbirşey bilmiyorum, beni eğit, geliştir, donat, beni dünyaya dönük bir kadın yap chess

meşazını aldım mune kardeşim, eğer sen de varsan, talebini üst komisyonda değerlendirip sana geri dönüş yapacağım

meşazını aldım mune kardeşim, eğer sen de varsan, talebini üst komisyonda değerlendirip sana geri dönüş yapacağım
Beyime sorsam o varım diyebilirsin derse varım diyeceğim, kutumda büyük mü var haahahahahaha

Milleti konu disi diye banla, kendin geyigin dibine vur Mune
Buradaki kızlar kötü şeyler diyor ondan oldu, bana meşaz yollayacaklarmış
Konuya yorumda yaparım hem TÜİK'in bu anketi tepeden tırnağa algı oluşturmaya yaramış, kamu hizmetlerinden memnuniyet artmış, insanlar kendi geleceğinden umutluymuş duyda inanma

Evet canım lütfen manipülasyonlara gelmeyelim

Orneklem onemli istatistik arastirmalarinda. Ona bakmak lazim, ama mesazi almissin zaten:))

Eln yabancısı marsa gidiyor,biz hala mutsuz ülkede mutluluk pozu veren pollyanna gibi sırıtıyoruz.
Tüik tebrikler bu araştırmayı nerede yaptın hangi semtte hangi ilde acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…