Tükendim artık belkide deliriyorum..

2 ay olmuş daha biraz zaman verin belki istediği gibi bir iş bulamıyor. Düşük bir maaşa mutlu olmadığı bir işte çalışacağına iyi bir şey arıyor belki. Is bulmak öyle kolay değil.
Kendisi de sizin kurdugunuz cumlelere benzer seyler diyo ama caba sarfetmiyo bakinmiyo gezmekten kafasi kaldirip iş aklinin ucundan gecmiyo arkadaslariyla takilmasi gezmesi tatli geliyo artik beni de gormuyo gozu ne ariyo ne yaziyo ben 4 senedir beraber oldugum adami taniyamiyorum

Bu adam genel olarak sorumluluktan kaçan, çalışmakta gözü olmayan bir adam mı, yoksa iş arıyor da bulamıyor mu? Bence önemli olan bu. Siz aramadığını düşünebilirsiniz ama attığı her adımın hesabını, gittiği her görüşmeyi, yaptığı her başvuruyu tekmil verir gibi size anlatamaz ki. Bence bu konuda gururunu kirmayin. Evlendikten sonra da işten çıkarılabilir. 2 ay uzun bir süre değil. Önemli olan gayret edip etmediği
Gayret etmiyor birkac yere beraber gidip basvuru yaptik geri donulmedi de olmadi o isler baska is bulduk beraber isleri begenmedi geri cevirdi ben bulucam zaman ver dedi zaman verdim baktim hergun arkadaslariyla sabahtan aksama kadar geziyo takiliyo bana ilgiside azaldi suan ayriyiz zaten de ne ariyo beni ne yaziyo eskiden ben ayrilsam veya en ufak trip atsam kapimda biten adam degisti geziyo anca gozu benide gormuyo cok degisti is aramakla ilgili bi caba gostermiyo

Back