Ne bicim babalar var ya. Insanlar cocuk sahibi olmadan önce ruh sagligim bir cocugu büyütmek icin düzgün mü diye test edilmeli. 25 yasindaki kiza dayakta ne demek.
Böyle babalar yüzünden degil mi kizlar evden kaciyor, gidiyor biriyle kurtulus amacli evleniyor daha beter bir hayat yasiyor, baska baska isler yapiyor.
Allah sabir versin. Komsu degil ki kapini kitleyip görüsmeyesin. Baba bu, canin kanin.
Sabirli ol, dedigini yap, fazla sinirlendirme. Sen gidersen belki bu zulmü annene yasatir. InsAllah iyi ahlakli biri cikar karsinada atarsin kendini o evden, baska türlü zor gibi görünüyor, Rabbim kolaylik versin.
Şükretsin ki bugüne kadar kaçadabilrdim. Istemediğim bir evlilik de yapabilirdim. Yapan çok ama ben sabrettim şu an evde iki Erkeğe sabrediyorum, evlensem başka bi Erkeğe Muhtaç olucaktım.
Anneme söyledim zaten kaçsam, evlensem bunu mu istiyorsunuz bakın okudum insan gibi başka bi yerde görev yapmak istiyorum bunca yıl çok yoruldum bunu bana çok görmeyin dedim
Yok daha ne babalar varmış, sen babandan kaçmak için istiyorsun, baban seni işe koydu erken emekli ol sigortan yatar diye. Benşm gençliğim bana lazım yaşlılığımın Hesabını mı yapıyorsunuz dedim. Ne okuduğum Ünivden bişey anladım ne hayattan sürekli koşuşturdum. Teyzemle dayım uzun süre sonra gördüler beni yüzündeki tazelik gitmiş yerini yorgun yaşlı hal almış dediler. Arkadaşlarım doyasıya üniv okudular ben görev olarak gittim derste uyuyordum.
Zaten anneme karşı da öyle emri vaki padişah gibi işte. Annemi dövüşünü iki kere çok kötü hatırlıyorum birinde annem Dayanamadı kendini banyoya kilitledi eline jilet bile almıştı ki annem öyle bi kadın değil. Bağışlarımıza apartman. Duymuştur yapma etme diye.
Bide ramazanda oruç oruç vurmaya kalkışmıştı erkek kardeşim çok kötü bağırdı çekti onu yeter dedi böyle mi senin orucun insanlığın.
Baban böyle napim diyor bu yaştan sonra boşanayım mı diyor. Boşansam kızlarıma laf gelcek başınıza kalkacaklar anneniz iyi olsaydı Babanız boşanmazsdı diyecekler dedi. Hep size yansıyacak dedi.
Bari bıraksın ben kurtarayım kendimi. Hayatımda biri olsa evlenicem. Kimseye güvenemiyorum evlilik bana çok uzak ilginç geliyor. Ailede sevgi yok. Ikili anlamda sevgi yok. Bari bırak bir iki yol Kafamı dinleyim toparlayım kendimi seveyim bari. Saldım kendimi iyice zaten o kadar Kıyafet alan ben şimdi mağaza vitrinine bile bakmıyorum. Annem Kıyafet tunik al diyor görevde giyersin. Onu da istemiyorum kapanmak istemiyorum. Sade güzel kapalı giyinip başımı kapatmak istemiyorum hiç bir zamanda istemedim zaten.
Ortaokulu bitirince annem dedi ki kalk baban diyor başını kapatsın giyinsin vesikalık çekicez dedi sırf kimlikte kapalı foto olsun diye. Ben bi hafta yataktan Çıkmadım psikyatriye götürmüşlerdi. Sorunu biliyosunuz amaç ne...
Ünivde gösteride halayda yanımda bi erkek bi Yanımda kız vardı anneme videoda gördü erkek neden Yanında diyor bu yüzden gösterime gelmediler annem baban görürse kızar dedi. Herkesin ailesi başka Şehirden geldi iZlemk için benimkiler üç sokak ötede gelmediler.
Ya ben anlattıkça çıkamıyorum içinden. Böyle yani anlattıkça anlattım yine K. Bakmayın.