Tukendim artik

Noblecrn

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2015
42
3
Merhaba kızlar erkek arkadaşım başak burcu çocukken ailesinden ilgi gormemis önceki ilişkilerinde aldatilip terk edilmiş oldugu icin umutsuz bi tavrı var hayata ve bana karşi. Onu bulunduğu yerden çıkarmak istiyorum ancak ayrıntılarda boğulup çok dusundugu için istediği ilgiyi anlayamıyorum ve sürekli manipüle edip bi şekilde haklı çıkarıyor kendini. Kendimi nasıl kabul ettirip ona yardım edebilirim yada ne yapmalı?

öncelikle onun yardımı kabul etmesi lazım..yani sana kapılarını açacak..sana güvenmeyi istemesi lazım..tek taraflı boşuna çaba harcarsın..

Sende aytintilarla konus, onun ayrintilari dusunmesine sebep olmazsin boylelikle..
Bir durum hakkinda onun aklina gelebilecek bir soruyu o sana sormadan sen analiz edip paylasmayi deneyebilirsin..

[QUOTsurları bon, post: 42035267, member: 629208"]öncelikle onun yardımı kabul etmesi lazım..yani sana kapılarını açacak..sana güvenmeyi istemesi lazım..tek taraflı boşuna çaba harcarsın..[/QUOTE]
Bana surlari olduğunu onu karşısındaki insanın kırmasını istediğini söylüyor

[QUOTsurları bon, post: 42035267, member: 629208"]öncelikle onun yardımı kabul etmesi lazım..yani sana kapılarını açacak..sana güvenmeyi istemesi lazım..tek taraflı boşuna çaba harcarsın..
Bana surlari olduğunu onu karşısındaki insanın kırmasını istediğini söylüyor[/QUOTE]

ayy tam anlamadım kırılmak mı istiyor ??

ayy böyle insanlar negatifliğiyle seni de o girdabın içine çeker. bak şimdiden tükenmişsin bile. ne gerek varsa bu kadar arabesk yaşamaya.

Burçlara pek bakmam ama eşimden önceki sevgilim başak burcuydu. Ben ona kısaca bezgin bekir diyorum. Beni de bezdirmişti hayattan, çok çabaladım ama elime geçen tek şey karamsarlığını paylaşmak oldu. En sonunda kaçıp, kendimi kurtardım. Karşınızdaki çaba göstermezse, tek taraflı yapılabilecek şeyler yeterli değil diye düşünüyorum. Ayrıca bu bize de yapılmış bir haksızlık. Biriyle hayatı paylaşmak, sorunların üzerinden birlikte gelebilmek varken, doktor&hasta gibi yaşamaya başlamak sevgiyi de, aşkı da, sabrı da tüketiyor.

Bana surlari olduğunu onu karşısındaki insanın kırmasını istediğini söylüyor

ayy tam anlamadım kırılmak mı istiyor ??[/QUOTE]
Evet çünkü hep umutsuz bu durumu değiştirmek için hiçbir şey yapmamış bunca zamandır benden bekliyor bir hareket o, baskın olmamı ve onu oradan kurtarmami istiyor benden beklediği bazı davranışlar var ornegin gun içinde napiyosun diye sormamdan ziyade bugün şu işini hallettin mi ozellestirmemi onun dusundugumu

O senden onu duvarlarını yıkmanı, aşmanı beklediğini söylemiş... Benim düşünce ve tecrübeme göre bir insan yardım almaya karar vermedikçe o kişi için bir şey yapamazsın. Ne olursa olsun hayata negatif bakan insanları hayatına sokma, ömür çürütüyorlar.

Burçlara pek bakmam ama eşimden önceki sevgilim başak burcuydu. Ben ona kısaca bezgin bekir diyorum. Beni de bezdirmişti hayattan, çok çabaladım ama elime geçen tek şey karamsarlığını paylaşmak oldu. En sonunda kaçıp, kendimi kurtardım. Karşınızdaki çaba göstermezse, tek taraflı yapılabilecek şeyler yeterli değil diye düşünüyorum. Ayrıca bu bize de yapılmış bir haksızlık. Biriyle hayatı paylaşmak, sorunların üzerinden birlikte gelebilmek varken, doktor&hasta gibi yaşamaya başlamak sevgiyi de, aşkı da, sabrı da tüketiyor.
Cok güzel aciklamissiniz ancak hayatımda ilk defa bi insan için mücadele etmek istiyorum ben de terk edildim hep ama içinde bitmeyen umudu ona da vermek onu daha iyi bir insan yapmak istiyorum sadece sevmesem katlanmam ancak elimden geleni yapmak dusuncesi beni itiyor. Ki ben de artık onun annesi gibi oldugumu düşünmüyor değilim arada...

Bir başak da benim hayatımdan gelip geçmişti :110: Uğraşma başaramazsın onların yapısı öyle.
Bugün söylersin yarın unuturlar. :KK12:

benim de sizin sevgilinize benzer bir arkadaşım vardı. Ailesiyle ve okulla ilgili sorunları vardı. Bende onun dertlerini dinler, sorunlarını çözmeye çalışırdım. yardımcı olmaya çalışırdım. Bir de baktım ki, o umutsuz vaka arkadaşıma benzemişim. beni kendi karanlığının içerisine çekmiş.. Umutsuz, mutsuz, agrasif, melankoli tavırlar içerisine girmişim. Depresyona tam girecekken; Dedim kendi kendime kızım sen dert babası mısın? gitsin psikiyatriye uzmandan yardım alsın.. Değer mi? Arkadaşımdan uzaklaştım, hayatımdan çıkardım.. hayatımda olması bana artı bir değer kazandırmayan kişinin, hayatım da yer almasının ne önemi var.
Hayat çok kısa güzelim. Öncelikle bencil olacaksın. Kendi mutluluğunu düşüneceksin.. hayat enerjini emecek insanlardan uzak duracaksın. seni mutlu eden, yanında huzurlu olacağın, sana artılar katan arkadaşlar edin.. Daha mutlu olursun.

Cok güzel aciklamissiniz ancak hayatımda ilk defa bi insan için mücadele etmek istiyorum ben de terk edildim hep ama içinde bitmeyen umudu ona da vermek onu daha iyi bir insan yapmak istiyorum sadece sevmesem katlanmam ancak elimden geleni yapmak dusuncesi beni itiyor. Ki ben de artık onun annesi gibi oldugumu düşünmüyor değilim arada...
Çaba göstermeye değer diyorsanız, yorucu olsa da elbette devam edin. Benimki bir deneyim ve tüm deneyimler aynı kapıya çıkacak diye bir şey yok. Ancak çaba gösterirken, bu ilişkinin sizden neler götürdüğünü, sizi olmak istemediğiniz biri haline getirip getirmediğini de gözlemleyin. Ben bunu yapmamıştım mesela, yıllar geçtikçe ne kadar mutsuz bir insan haline geldiğimi, yaşamı seven insandan geriye ne kadar az şey kaldığını çok sonra fark ettim. Ayrıldıktan ve zaman geçtikten sonra tekrar nefes almaya başlıyor gibi oldum.
Umarım sizin için işler daha umut verici şekilde ilerler.

Çok yorulursun gerçekten boşver. Bi bakarsın elinde hiç bişey ypk, kendi mutluluğun daha önemli. Sen bişey yapma bırak o çabalasın seninle mutlu olmak için, daha kıymetli olursun

X