Bana surlari olduğunu onu karşısındaki insanın kırmasını istediğini söylüyor[/QUOTE][QUOTsurları bon, post: 42035267, member: 629208"]öncelikle onun yardımı kabul etmesi lazım..yani sana kapılarını açacak..sana güvenmeyi istemesi lazım..tek taraflı boşuna çaba harcarsın..
Bana surlari olduğunu onu karşısındaki insanın kırmasını istediğini söylüyor
Burçlara pek bakmam ama eşimden önceki sevgilim başak burcuydu. Ben ona kısaca bezgin bekir diyorum. Beni de bezdirmişti hayattan, çok çabaladım ama elime geçen tek şey karamsarlığını paylaşmak oldu. En sonunda kaçıp, kendimi kurtardım. Karşınızdaki çaba göstermezse, tek taraflı yapılabilecek şeyler yeterli değil diye düşünüyorum. Ayrıca bu bize de yapılmış bir haksızlık. Biriyle hayatı paylaşmak, sorunların üzerinden birlikte gelebilmek varken, doktor&hasta gibi yaşamaya başlamak sevgiyi de, aşkı da, sabrı da tüketiyor.
Cok güzel aciklamissiniz ancak hayatımda ilk defa bi insan için mücadele etmek istiyorum ben de terk edildim hep ama içinde bitmeyen umudu ona da vermek onu daha iyi bir insan yapmak istiyorum sadece sevmesem katlanmam ancak elimden geleni yapmak dusuncesi beni itiyor. Ki ben de artık onun annesi gibi oldugumu düşünmüyor değilim arada...Burçlara pek bakmam ama eşimden önceki sevgilim başak burcuydu. Ben ona kısaca bezgin bekir diyorum. Beni de bezdirmişti hayattan, çok çabaladım ama elime geçen tek şey karamsarlığını paylaşmak oldu. En sonunda kaçıp, kendimi kurtardım. Karşınızdaki çaba göstermezse, tek taraflı yapılabilecek şeyler yeterli değil diye düşünüyorum. Ayrıca bu bize de yapılmış bir haksızlık. Biriyle hayatı paylaşmak, sorunların üzerinden birlikte gelebilmek varken, doktor&hasta gibi yaşamaya başlamak sevgiyi de, aşkı da, sabrı da tüketiyor.
Çaba göstermeye değer diyorsanız, yorucu olsa da elbette devam edin. Benimki bir deneyim ve tüm deneyimler aynı kapıya çıkacak diye bir şey yok. Ancak çaba gösterirken, bu ilişkinin sizden neler götürdüğünü, sizi olmak istemediğiniz biri haline getirip getirmediğini de gözlemleyin. Ben bunu yapmamıştım mesela, yıllar geçtikçe ne kadar mutsuz bir insan haline geldiğimi, yaşamı seven insandan geriye ne kadar az şey kaldığını çok sonra fark ettim. Ayrıldıktan ve zaman geçtikten sonra tekrar nefes almaya başlıyor gibi oldum.Cok güzel aciklamissiniz ancak hayatımda ilk defa bi insan için mücadele etmek istiyorum ben de terk edildim hep ama içinde bitmeyen umudu ona da vermek onu daha iyi bir insan yapmak istiyorum sadece sevmesem katlanmam ancak elimden geleni yapmak dusuncesi beni itiyor. Ki ben de artık onun annesi gibi oldugumu düşünmüyor değilim arada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?