• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tükendim Ya Sabır demekten !!!! :/:/

dediklerini yaptım gece aramadı.sabahta ilgilenemedim yogundum özür dilerim diye mesaj attı.cevap vermedm bi daha attı.bende soguk bi şekilde sorun degil dedim .karşılıgı yine yokkkkk....ve dayanamayıp içimden gecen herşeyi söyledim cevapta beklemiyorum senden di,yip bitirdim....hala cevap yok..tam bi z.ppe cıktı acıkcası hiç beklemezdim .halbuki aileminde haberi vardı babam dogru bi secim yaptın cok iyi bi cocuk iyi tanırım demişti..babam yanılmış megerse .tabi ailemin bildiğinden haberi yoktu kimse bilmesin diyodu gizliyodu yinede aileme anlatmıştım gizlemem ben bişeyi ...galiba en dogru kararı verdim bitirmekle.degerim yokmuş gözünde.

o zaman en doğrusunu yapmışsın canım ..ailene özellikle babana inan güven ...onlar en iyisini bilir unutma..hakkında hayırlısı olsun

fıstklar sizin neden 4s kuralından haberiniz yok:ssz:. Ah bir olsa bu erkekleri mum edeceksiniz de...

yaaa bu adam beni öldürecek.siz bi akıl verin napayım bennnn.
ya ona göre bi bayan erkeğe hep ilgi göstermeli.sonucta erkek yogun olabilir yorgun olabilir ve ilgi beklermişmişşşş.bende yeterince ilgi gösteriyorum.ama o kadar cevresi genişki hep face den hep whatsapptan yazıyorlar ona.buda beni yoruyor.tamam güvenmek lazım ama herşey daha yeni sayılırken insan helede kötü şeyler yaşamışsa korkuyor güvenmeye. ben onla cok ilgileniyorum ama o tam tersi.sadece günde 1 arıyor oda uyumaya yakın.hadi onada şükür dedim.ama boş vakti oldugunda neden bana mesaj atmak yerine arkadaşlarının attıgı mesajlara cevap veriyorki!!!
sırf anlayışlı olmak icin nasıl davrancagımı şaşırdım.öyle sevecen davranıyorumki öyle candan yaklaşıyorumki.karşılıgını bekliyorum ama yokkkk
ona derdimi anlattım bi kaç gün önce.varlıgını hissettir dedim.cok yogun oluyorum sen burayı bilmiyosun diyor.e yogunsan ne diye hep facelerdesin dedim.akıllı telefon diyor.neyse kendimi düzeltcem dedi.face e girmeyi azalttı cok şükür .ama ilişkisi yok yazıyor.kızın biri tanışmak istiyomuş kendiyle.ilişki durumunu düzeltrmisin dedim .sabah hallederim ama gerek yokki ben kendiimi bilirim diyor.yinede sabah hatırlattım şimdi cevap bile vermedi.akşamda bişey dememişim gibi bişey olmamış gibi davranırrrr:(:(:( bende yine pozitif bi şekilde konuşmaya devam ederim. ama içimde ne fırtınalar kopuyoo anlatamam.içime atıyorum.cünkü anlattım derdimi , ne yaptıgının farkına bile degil kızamıyorumda.ama hala derdimi anlamadıysa tekrar tekrarda anlatamam.hoşlanıyorum ayrılmakta istemiyorum.ne yapayımmm bennnnnnn:18::18::18::18::19::19::19::20::20::20::20

Canım sen sabır kübümusun acaba derdine ne ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım sen sabır kübümusun acaba derdine ne ?

malesef sabır küpü değilim.zaten adam acık acık niyetinin ömür boyu ilişkinin adını koymadan devam etmek oldugunu söyledi.bende kabul etmeyince bitirdik...

malesef sabır küpü değilim.zaten adam acık acık niyetinin ömür boyu ilişkinin adını koymadan devam etmek oldugunu söyledi.bende kabul etmeyince bitirdik...

Canm ben yorumları okumadn cvp attm da. Allah kurtarmış diyelim. Yazık sana sen kosacaksn peşinden. O istedgnde yapacak. Karşı tarafı yipratmakran başka bir şey değil bu

Back
X