Tükendim...

Hep deli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2017
54
56
38
42
Olmuyor,ne yapsam olmuyor,yaranamıyorum,yapamıyorum.İkinci evliliğimiz.Bizimle yaşayan bir kızı var.Onların hayatı düzenli olsun diye kendimden verdiğim tavizler beni gün geçtikçe ben olmaktan çıkarıyor .tükeniyorum ,mutlu değilim,mutluluk beklentim yok,amacım yok,gün geçiriyorum sadece.

Bu kadar taviz verme öncelikle..
Tamam düzen çok önemli çocuk için ama tek başınıza ne kadar oluşturabilir siniz?
Eşinizle konuştunuz mu bu konuyu ? O ne diyor?
Anlaşmıyorsanız ayrılık ilk yada ikinci kez farketmez ki ,boşverin kim ne der diye düşünmeyi..Cocuk acisindanda düşünmek lazım annesi yerine babasının yanında başka bir kadın zordur onun alışma sürecide..
Hakkinizda hayırlısı olsun insallah..

Evlilik size göre değilmiş. Lütfen çocukda suç bulmayın bilerek evlendiniz. Sonra üvey anne travmalı çocuklar büyüyor.
Çocuk da suç bulduğum yok,yaptığım fedakarlıkların önemsenmemeli beni rahatsız ediyor,mesela “ seçmeseydin bu hayatı” deniliyor

Tamam düzen çok önemli çocuk için ama tek başınıza ne kadar oluşturabilir siniz?
Anlaşmıyorsanız ayrılık ilk yada ikinci kez farketmez ki ,boşverin kim ne der diye düşünmeyi..Cocuk acisindanda düşünmek lazım annesi yerine babasının yanında başka bir kadın zordur onun alışma sürecide..
Daha önceden de yazmıştım,çocuğun bi annesi var ve kendi çocuğunu istemiyor kadın.mesela kız annesinde kalmak istiyor hafta sonları .kadın bi gece dayanabiliyor,sonra postalıyor.

Evlilik size göre değilmiş. Lütfen çocukda suç bulmayın bilerek evlendiniz. Sonra üvey anne travmalı çocuklar büyüyor.
Evlilik, çocuk yapıp,sonra boşanıp çocuğu babaya bırakanlara göre bi kurum herhalde.doğuracaksın sonra “amaaan bana ne,babasıdır baksın ,ben hayatımı yaşayacağım,” diyenlere göre herhalde. Bu çocuğu ben doğurmadım ama kendi kardeşimden de Farklı görmedim.

Evlilik, çocuk yapıp,sonra boşanıp çocuğu babaya bırakanlara göre bi kurum herhalde.doğuracaksın sonra “amaaan bana ne,babasıdır baksın ,ben hayatımı yaşayacağım,” diyenlere göre herhalde. Bu çocuğu ben doğurmadım ama kendi kardeşimden de Farklı görmedim.
Evlilik çok zor bir kurum. Bir insanla aynı evde yaşamak sorumluluk almak çok çok zor. Başkasının ben bakmayacağım dediği çocuğa bakmayı baştan kabullenmişsiniz. Zaten onlara göre de değilmiş ki boşanmış o kadın da. Buyrun siz de boşanın.

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.bir yıllık evlilik hayatımdan tecrübeyle diyorum ki ikinci evliliği düşünen bayanlara “Sakın evlenmeyin “ikinci evlilikte mutlu olmayı beklemek”deli saçması,aptallık”.mutluyum diyenlere inanmayın.”çok mutluyuz “diyenler en mutsuz olanlar.

Evlilik çok zor bir kurum. Bir insanla aynı evde yaşamak sorumluluk almak çok çok zor. Başkasının ben bakmayacağım dediği çocuğa bakmayı baştan kabullenmişsiniz. Zaten onlara göre de değilmiş ki boşanmış o kadın da. Buyrun siz de boşanın.
inanın bu çocuğun travması öz annesi olacak.ben çocuk doğurmadım,annelik duygusunu bilmiyorum ama çevremde böyle bi anne örneği de görmedim.sorunum eşimle.bu kadar fedakarlığın karşılığı “seçmeseydin bu hayatı” olmamalı

inanın bu çocuğun travması öz annesi olacak.ben çocuk doğurmadım,annelik duygusunu bilmiyorum ama çevremde böyle bi anne örneği de görmedim.sorunum eşimle.bu kadar fedakarlığın karşılığı “seçmeseydin bu hayatı” olmamalı
Evlenmeden önce ne süre tanıdınız eşinizi?

ewet bencede sorun esiniz. iki cocugum var ve cocuk sorumlulugu zor. esiniz size ortak olmali eger olmuyorsa , ben ...
her defasinda konusmayi deneyin.isteklerinizi ve beklentilerinizi soyletin,soyleyinki bilsin. yok anlamiyorsa allah yardimcin olsun demekten baska yorum yapamiyorum.

O halde bunun için ne gerekiyorsa onu yap
Sanırım boşanmaktan başka bi çare yok,bu kararın bütün sorumluluklarını ve zor süreçlerini kaldırabilecek güçteyim ama gel gör ki ben sadece bi çocuğum olsun diye evlendim.anlaşılan o ki ona da layık görülmüyorum.peki ,diyorum.olsun.kaderime direnmeyeceğim.

Sanırım boşanmaktan başka bi çare yok,bu kararın bütün sorumluluklarını ve zor süreçlerini kaldırabilecek güçteyim ama gel gör ki ben sadece bi çocuğum olsun diye evlendim.anlaşılan o ki ona da layık görülmüyorum.peki ,diyorum.olsun.kaderime direnmeyeceğim.
Kaç yaşındasın ?

Back
X