Tükendim

yulin34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
1.069
527
123
Kızlar bir sürü konu açtım bilen bilir. Ben çok yoruldum bu hayattan. Tutunamıyorum. İşime de gitmek istemiyorum artık. Kendimi sevmiyorum o da sevmedi zaten. Bir de g...t çıktı yulin güzel kız isteyen yazar ben engel olamam demiş. Evet sen sorumlu değilsin ama kardeşin yazdı be.
İşimde de tatminim yok. O ise benim aldığım kitaplarla çalışıp kademe atlayacak. Minnet bile duymadı. İçimi dökmek istedim. Lütfen hakaret etmeyin. Ne yediğimden ne içtiğimden ne izlediğimden bir şey anlamıyorum. Dua ediyorum olmuyor. Yok sayıyorum olmuyor. Sanırım Allah da beni sevmiyor diyorum artık. Aylardır yüzüm gerçekten gülmedi hep güçlü gibi rol yapıyorum.

Son düzenleme:
Sevgili yulin34 yulin34 kendinizi sevmeniz birinin sizi sevmesine bağlı olmamalı. Bu abisinin size yazması meselesi nedir bilemiyorum ama sizi sevmediği için ya da konunun üstünü kapatmak için tepki vermemiş olabilir. Zaten ayrılmışsınız anladığım kadarıyla. Artık ne düşündüğü,hangi kademeye geleceği vs. Sizi ilgilendirmemeli.

Hayatta çok büyük acılar ve telafisi olmayan şeyler var ve yaşadıklarınız inanın huzurunuzu kaçırmanıza değmeyecek şeyler. Üzülmenizi anlayabilirim de isyan edecek kadar yıkılmanızı anlayamıyorum. Sağlığınız yerinde,işiniz gücünüz var. Asla hakaret olsun diye söylemiyorum ama bu yaptığınız şey şımarıklık. Biraz güçlü olun!

İlk görüştüğüm kişiydi kendimi çok kaldırmışım. Yok estağfurullah teşekkürler yorum için. Arkadaşların ailem uzakta belki de ondan toparlayamıyorum. Birazcık da kendime kızgınım çok hata yaptım ve daha hala ona yazmak istiyor bir yanım hatayı daha büyük hatayla kapatıyorum. Bakalım nasıl akıllancam. İşimden tatmin olamıyorum zaten aklımı asla işe veremiyorum.

İlk görüştüğüm kişiydi kendimi çok kaldırmışım. Yok estağfurullah teşekkürler yorum için. Arkadaşların ailem uzakta belki de ondan toparlayamıyorum. Birazcık da kendime kızgınım çok hata yaptım ve daha hala ona yazmak istiyor bir yanım hatayı daha büyük hatayla kapatıyorum. Bakalım nasıl akıllancam. İşimden tatmin olamıyorum zaten aklımı asla işe veremiyorum.

Biraz sosyalleşip kendinize çevre oluşturursanız kafanız rahatlayacaktır. Hata yaptığınızın farkındasınız madem bir tane daha yapmayın iradenizi güçlü tutun. Eğer işinizi sevmiyorsanız işinizden ayrılmadan evvel iş arayın bulduğunuzda ayrılırsınız. Hayatınıza kolaylık ve huzur diliyorum.

Biraz sosyalleşip kendinize çevre oluşturursanız kafanız rahatlayacaktır. Hata yaptığınızın farkındasınız madem bir tane daha yapmayın iradenizi güçlü tutun. Eğer işinizi sevmiyorsanız işinizden ayrılmadan evvel iş arayın bulduğunuzda ayrılırsınız. Hayatınıza kolaylık ve huzur diliyorum.
Teşekkür ediyorum. Size de güzel bir hayat diliyorum.

Öldük deriz yine yaşamaya devam ederiz hayatı.
2010' da yaşadığım yaz zehir oldu bana. Savaş meydaninda şah damarimdan vurulmuş gibi hissettim.

Hayatım değişti. Hala daha maksimum korumali yaşıyorum hayatımı ve geçmedi yara duruyor ama acısı geçti.

Allah beterinden korusun.

Son aşkıniz gönlünüzce olur inşallah.
Siz önünüze bakın.
Herkesin yaralari var ama yaramizi ancak biz sariyoruz ve zamanla geçiyor acı.
Bugün nefes alamazken birkaç ay sonra yine gülüp nefes alacaksaniz.
Sabredin ve sakin degerinizi bilmeyen birine dönmeyin.

İlk aşkım gelinlik hayali kurarken 9 ay önce terk etti beni. Hala kötüyüm ama ne oldu. Eşi ölen evladı ölen eli kolu olmayıp mutlu olanları gördükçe kendim de mutlu oldum. Psikolojik destek alıyorum. Şuanda biriyle tanıştım. Eskisi alkolik, gece hayatı olan çapkın, babası annesini aldatan, baba oğul her haltı yapan silsh kullanan, neler yapanlardı. Aşktan kördüm ama şimdi tanıştığım kişi gerçekten istediğim gibi elhamdulillah. Unutamam ölürüm diyordum şimdi eskiyi unuttum. Doğru insan gelince gideni unutuyor insan. Tavsiyem şu; psikolojik destek al ve yeni yerlere git gez. Doğru insan karşına çıkınca bu yaşadıklarına güleceksin. İlk kişi dedin ya. Bende ilk aşkımdı. Hatta komşumuz, babalarımız arkadaş. Yani onunla her daim haberdarız. Aileler tanışmıştı evlenecektik. Ben bile unuttuysam sen hayli hayli unutursun. Seven unutmaz deme. Beni bilsen. Şimdi aşık değilim ama karşımdaki insanın edebi inancı karakteri kültürü beni etkiledi ve hoşlandım. Beğendim. Sende kimse için üzülme. Doğru insan olsa bunlar olmazdı.

Back
X