İlk aşkım gelinlik hayali kurarken 9 ay önce terk etti beni. Hala kötüyüm ama ne oldu. Eşi ölen evladı ölen eli kolu olmayıp mutlu olanları gördükçe kendim de mutlu oldum. Psikolojik destek alıyorum. Şuanda biriyle tanıştım. Eskisi alkolik, gece hayatı olan çapkın, babası annesini aldatan, baba oğul her haltı yapan silsh kullanan, neler yapanlardı. Aşktan kördüm ama şimdi tanıştığım kişi gerçekten istediğim gibi elhamdulillah. Unutamam ölürüm diyordum şimdi eskiyi unuttum. Doğru insan gelince gideni unutuyor insan. Tavsiyem şu; psikolojik destek al ve yeni yerlere git gez. Doğru insan karşına çıkınca bu yaşadıklarına güleceksin. İlk kişi dedin ya. Bende ilk aşkımdı. Hatta komşumuz, babalarımız arkadaş. Yani onunla her daim haberdarız. Aileler tanışmıştı evlenecektik. Ben bile unuttuysam sen hayli hayli unutursun. Seven unutmaz deme. Beni bilsen. Şimdi aşık değilim ama karşımdaki insanın edebi inancı karakteri kültürü beni etkiledi ve hoşlandım. Beğendim. Sende kimse için üzülme. Doğru insan olsa bunlar olmazdı.