TÜKENDİM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lindsay

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2008
108
22
298
40
Denizli
3 kizim var 11,8 ve 14 aylik. Ben normalde calisiyorum. Suan ücretsiz izindeyim. Benim derdim esimin işi. Sabah gidip aksam 10 da geliyor. Ve hic tatili yok. Dukkan isletiyor. Kapatamiyor pazar gunleri de. Ve ben cocuklar ev isleri cok yoruldum. Butun cocuklari ben yetistiriyorum. Odevleri egitimi yemeleri icmeleri proje odevlerine bile ben yardim ediyorum. Cunku baba gelene kadar neredeyse uyuyor oluyorlar. Bebegim de zor bir bebek istahsiz mizmiz.. bazi gunler bu dusunceler beni cok uzuyor yoruyor. Okullar kapandi herkesler tatilde piknikte vs. Hadi ben kendimi gectim cocuklarim icin de üzülüyorum. Bi yere gidemedigiz icin. Kucuk bi ilcede yasiyoruz merkez 2 saat uzakta. Burdaki tenha parklarda takiliyoru bazen. Bu sorunun bi çözümü de yok malesef. Boyle hissetmemem gerek. Mutsuz oluyorum cocuklara yansiyor ama elimde degil. Bazi gunler bu hislerim zirve yapiyor. Nasil engelleyebilrim kendimi. Tek basima nasil dayanikliligi mi arttirabilirim

Iste merkeze avm vs gidemiyoruz babasiz. 2 saat araba kullanamam
İste herkesin maddi, manevi, bakabilecegi kadar cocuk yapmasi lazim. Diger ikisini buyutup kismen rahatladiginiz sirada sifirdan ustelik zor bi cocuk buyutmeye calisiyorsunuz. Yani boyle tercih etmissiniz tabi ama zor işte..
Simdi iki cocugunuz olsa onlarla atlayip otobuse, minibuse vs giderdiniz yine gun icinde biyerlere ama bi de kucuk olunca zor..

Bence esiniz mutlaka senede bir iki haftaligina bir yardimci ayarlasin, tatile denize biyerlere gidin. Yani anne baba olarak buna mecbursunuz cunku cocuk yaptim oldu demekle olmuyor ki onlarin sosyallesmesi , gezmesi, gormesi de gerek. Tek ihtiyac gida ve barinma degil, sosyal ihtiyaclari da var insanin, tipki sizin de oldugu gibi, sizin de bunaldiginiz gibi. Yapamiyorum zor deyip kacamaz esiniz ailesine , esine ve cocuklarina senede bir iki kez tatili ayarlamak zorunda...Bu konuyu mutlaka halletmelisiniz.

Var ama 3 cocukla biri bebek 2 100 km yol cesaret edemem.
E o zaman? Bu adamın size zaman ayırmaya ne vakti var ne gönlü var tüm hayatınızı evde mi geçireceksiniz. Hadi siz neyse gerçi Sizinde hakkınız gezmek ama çocuklar şuan daha ön planda

3 kizim var 11,8 ve 14 aylik. Ben normalde calisiyorum. Suan ücretsiz izindeyim. Benim derdim esimin işi. Sabah gidip aksam 10 da geliyor. Ve hic tatili yok. Dukkan isletiyor. Kapatamiyor pazar gunleri de. Ve ben cocuklar ev isleri cok yoruldum. Butun cocuklari ben yetistiriyorum. Odevleri egitimi yemeleri icmeleri proje odevlerine bile ben yardim ediyorum. Cunku baba gelene kadar neredeyse uyuyor oluyorlar. Bebegim de zor bir bebek istahsiz mizmiz.. bazi gunler bu dusunceler beni cok uzuyor yoruyor. Okullar kapandi herkesler tatilde piknikte vs. Hadi ben kendimi gectim cocuklarim icin de üzülüyorum. Bi yere gidemedigiz icin. Kucuk bi ilcede yasiyoruz merkez 2 saat uzakta. Burdaki tenha parklarda takiliyoru bazen. Bu sorunun bi çözümü de yok malesef. Boyle hissetmemem gerek. Mutsuz oluyorum cocuklara yansiyor ama elimde degil. Bazi gunler bu hislerim zirve yapiyor. Nasil engelleyebilrim kendimi. Tek basima nasil dayanikliligi mi arttirabilirim
Araba kullanmayı biliyor musunuz çocuklarınız ile binip istediginiz aktiviteyi yapabilirsiniz piknige de gidilir gezmeye de tabi eşiniz de dahil olsa daha güzel olurdu ama olmuyorsa mecbursa yapacak bişey yok hiç degilse siz ve çocuklar bu kadar bunalmamış olursunuz benim şuan 18 aylık Bi oglum var eşimin de işleri yoğundu Bi zamanlar böyle ben oglumla çıkıp gezmeye vs hep giderdim ve bu bana çok iyi geliyordu

İşlettiği dükkana güvenilir,yerine bakacak birini bulma ihtimali hiç mi yok?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X