Evet sacma tabii ben de sizim gibi düşünüyorum ama yazip kafasi dagilsa ne olur ki. Ya da belki esi sigortalı calisirken sonradan esine danismadan boyle bir dukkan acti. Ya da yardimcisu vardi pandemide cikardi... vs
3 cocuk yaparken bana mi sordun, esnaf kocayla evlenirken bunun olacagini bilniyor muydun diye azarlamak kolay olanı. Boyle boyle yalnizlastirilarak tahammülsüz mutsuz anneler oluşturuyoruz aslinda. Daha yapici olmak lazim. Vardir illa bir oluru.
Lindsay
y Konu sahibi çocukların sinif arkadaşları ve anneleri ile iletisime gecip haftada 1 piknik duzenleyebilirsiniz. Hatta kalabalik olursanız servis tutup merkeze havuza, buz patanine gidebilirsiniz. Yaz icin sişme havuz alip evinizde havuz partisi duzenleyip cocuklari davet edebiliriz. Kucuk kiziniz ortalikta buyuklerin pesinden gozlem yaparken siz de cocuklarin anneleri ile muhabbet edersiniz. Bence esinizden 0 beklenti icerisinde olun. Ya da gündüz dukkana siz gidin sakin saatlerde esinizi eve gonderin çocuklarla vakit gecirsin. Ya da uyusun biraz dinlensin gece 10 da geldiginde gece yuruyusune cikin dondurma yiyerek... hem kucuk bebeginuz de bebek arabasinda uyur donuste sirekt yatirirsiniz( aslinda çocukların 9.30da uyumasindan yanayim ama baba temasi da önemli)... vs vs vs