Tükendim:(

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
Sözlümden kavga gurultuler onun bana hakaretlerı aılesının ıstememelerı yalanları benım sınırlı halım daha fazla bu durumları kaldıramadı ve 8ay once sozu attım.Ama bu durumu kabullenmek cok zor oldu sonucda 3 yıllık hayatımdakı adam gıtmıstı.Ilk hayatımda olan adamdı dıyeblırım.Çok sevmıstım Onla bırgun evlenceme emındım ama olmadı..Ayrıldıkdan 1ay sonra kız arastırmalarına basladılar.Bı sekılde ogrendım.Bense kendımı yedım bıtırdım.Neden onune bakmıyorsun dıyebılırsınız uzulme dıyebılırsınız ama bunları hazmetmek hıc kolay degıl..Ve dun ogrendım kı nişanlanmış..Beynımden vurulmusa dondum.Bukadar kolay mıydı hersey? Hersey nezaman unutuldu..Şuan kendımı hıssetmıyorum..Kafa dagıtıyorum bıseyler yapıyorm ama bu durumu atlatamıyorum..Ben nabıcam nasıl atlatıcam böle durumları yasayanlardan ozellıkle bıseyler duymaya ıhtıyacım var sanırım bıtık durumdayım...

Allah kurtarmış canım senii onların elinden , atmasaydın seni parça pinçik ederlerdi bi yandan oğlu bir yandan kv.de. Demiri demir keser canım , sende kafana uyanlarla tanış elbette ki tekrar sevip nişanlanacaksın.

Sözlümden kavga gurultuler onun bana hakaretlerı aılesının ıstememelerı yalanları benım sınırlı halım daha fazla bu durumları kaldıramadı ve 8ay once sozu attım.Ama bu durumu kabullenmek cok zor oldu sonucda 3 yıllık hayatımdakı adam gıtmıstı.Ilk hayatımda olan adamdı dıyeblırım.Çok sevmıstım Onla bırgun evlenceme emındım ama olmadı..Ayrıldıkdan 1ay sonra kız arastırmalarına basladılar.Bı sekılde ogrendım.Bense kendımı yedım bıtırdım.Neden onune bakmıyorsun dıyebılırsınız uzulme dıyebılırsınız ama bunları hazmetmek hıc kolay degıl..Ve dun ogrendım kı nişanlanmış..Beynımden vurulmusa dondum.Bukadar kolay mıydı hersey? Hersey nezaman unutuldu..Şuan kendımı hıssetmıyorum..Kafa dagıtıyorum bıseyler yapıyorm ama bu durumu atlatamıyorum..Ben nabıcam nasıl atlatıcam böle durumları yasayanlardan ozellıkle bıseyler duymaya ıhtıyacım var sanırım bıtık durumdayım...

Cok zor durum cok üzüldüm canim. Kendini oyalayacak seyler bulmalisin. Biliyorum cok zor bu, tek caresi zaman. Kac yasindasin? Ayrildigin sevgilin kac yasinda? Seninle ayrildiktan kac ay sonra nisanlanmis?

Kavga gurultu hakaret var diyorsun ama bir yaninda hala seviyor bekliyor onu hala...biz kadinlar ne zman duygularimizdan cok mantigimizla yasamayi ogrenicez acaba? Ya evlenseydin inan bana suan cektigin acinin mislini cektiriceklerdi hemde hergun...yat kalk dua et arkadasim son anda Allah acimista bitmis gitmis sende uzulmek yerine sevin ucurumun kiyisindan dondugun icin...

Cok zor durum cok üzüldüm canim. Kendini oyalayacak seyler bulmalisin. Biliyorum cok zor bu, tek caresi zaman. Kac yasindasin? Ayrildigin sevgilin kac yasinda? Seninle ayrildiktan kac ay sonra nisanlanmis?
Zipzipcim yorum yapsanda yaşı mutlaka araya sıkıştırıp soruyosun :KK70:
Senin yüzünden bazen gerçekten konu sahibelerinin yaşını sorup ona göre yorum yapmak istiyorum ama soramıyorum :KK53:

Yeni bir aşk olsun dıye cok ıstıyorum ama kımseye ısınamıyorum yada hep onla kıyaslıyorum:KK43:
Oooo adam başkasıyla nişanlanmış sen hala kıyaslama peşindesin.
Nesini kıyaslıyorsun ki, iyi biri olsa sana bunu yapmazdı.

Bu seferde kendımı sorguluyorum acaba bıraz dahamı alttan alsaydım acaba bu kız benden dahamı ıyı hep sorgular basladı bende..

Ben 24 olcam oda 28 yasında...Ayrılalı 8 ay oldu..ben 3yılın sonunda sozlendım onla..O 1ay olmus kızla tanısalı nısanlandı

vayy ne güzel sözmüş bayıldım :)

konu sahibi, bence kendini teskin edeceğin en iyi laf "verilmiş sadakam varmış" olur.. insanlar yıllarca evli kalıp boşanıyor 3 yıl dediğin ne ki? önüne bak artık mutlu ol, boşver..
Bir anda içimden geldi yazdım :KK51:
Defalarca yaşadığım ve hayata yeniden başlama kararı aldığım için aklıma gelmiş olabilir..

X