tükendim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yalanim olmasin bilmiyorum hangisi. Haz. Omer r.a mi yoksa hz. Ali r.a mi Peygamber efendimize s.a.v. ma ey Resul. Butun kralar sunlar bunlar zenginlik icinde yasiyor, sen ALLAHin peygamberisin calilar üstünde yatiyorsun diye soyluyor. Uzuntusunu belli ediyor
Peygamber efendimiz s.a.v ey Ali. Istemezmisin bu dunya onlarin obur dunya bizim olsun.

Dunyanin iyileri oldugunu kim dediki kardesim? Dunyada iyilerin rahat yuzu gordugumunu kimden duydun nerede gordun? Dunyada herzaman kotuler galip kotuler ustun ve rahat
Iyiler herzaman ezilir. Bak savalarda bile garibanlar olduruluyor
Bu dunya zalimlerin obur dunya iyilerin.

Zaten dunya vaad edilmedi bize. Obur dunya vaad edildi. Sabret insaALLAH canim. Isyan etme.

Aldat yapmadığın eziyet kalmasın. Sonra işin bitip başından savarken karım beni aldattı desin. Herkes ona insansın cektiklerimi bilmiyolarmis gibi. Hayatını yaşasın kimse ona hesap soramasin. Herkes bana yuklensin bumu adalet yerin dibine Batsın böyle adalet. Kaypak olacaksın ki kıymetin bilinsin
Can'ım bende neler çektim beni de eşim aldattı resmen aylarca beni aldattığı kadınla yaşadı ben onu boşadıktan 6 ay sonra geldi ayaklarıma kapandı Allah o kadar büyük ki herkesin Hakkı'nda en hayırlısını veriyor demem o ki benim eski eşim şuan da bir melek her gün benden özür dileyip beni sevdiğini söylüyor ben şuan son bir şans verdim. Senin eşin de eğer insansa ve azıcık içinde Allah korkusu varsa elbet pişman olacak sana yaptıklarına attığı iftiralara ama eğer insan olamamışsa ve vicdansızın tekiyse Allah ona yaptıklarının cezasını illa ki ödetecek o yüzden içini ferah tut İlahi adalet diye birşey kesinlikle var

Umarim hersey daha iyi olur. Ben feraha çıktığım gün bugunumde yanımda olmayanları yazdım. Tek tek sorucam hesabimi.
Canım isyan etme , geçecek bu günler, o pisliğe ne kadar boşa değer vermişim de kendimi boşuna üzmüşüm diyeceksin
Gece yalnız kaldığında bol bol dua et, derdini derdi verene şikayet et , bi arkadaşa anlatıyormuşcasına . Allah büyük , insanın en üzgün olarak yalvardığı anda kabul eder tüm duaları inşallah
Dibe vurduğun nokta artık çıkacağın noktadır belki, umudunu kaybetme, cocugun için.
Sen dik dur ki o ş.rf yoksunu koca geri adım atsın.

Aldat yapmadığın eziyet kalmasın. Sonra işin bitip başından savarken karım beni aldattı desin. Herkes ona insansın cektiklerimi bilmiyolarmis gibi. Hayatını yaşasın kimse ona hesap soramasin. Herkes bana yuklensin bumu adalet yerin dibine Batsın böyle adalet. Kaypak olacaksın ki kıymetin bilinsin

Senin elinde delilllerin var ama.Kimseye göstermiyor musun?

Bunlarda geçer ...bu zamanların hepsi geçecek ..3 yasindaki evladın büyüyecek ..O adam bir yuva kuramayacak ya aldatacak yada aldatilacak...sen iyi olacaksın ..zamanla herkes bu duruma alisacak ..seni güzel günler bekliyor konu Sahibi ..tekrar mutlu olacaksın ..başına gelen bu saçmalıkları unutacak ohh iyiki mücadele edip bu adama tekme basmışim diyeceksin ..evladın sana hak verecek ..ailen utanacak yaptıklarından .....bak bunlar zamanı gelince olacak ..şimdilik hayatına devam et yaş à yeter...

Aldatildim boşaniyorum. Aldatmakla suclaniyorum. Ailem destek değil köstek özet bu
İyi bir avukata giy attığı iftira içinde tazminat davası aç, kişi iddiasını ispatla mükelleftir, senin elinde kanıtın var nasılsa o da yiyosa mahkemede de iddia etsin konuşmalarını da kaydet herşeyi bir bir sun mahkemeye bakalım ozaman napıccak. avukatın seni yönlendirir zaten. Umudunu tamamen kestiğin zaman açın da dinecek, bunu yapan adam için bir umut yok diye düşün. Allah yardımcın olsun.

Konunuza cevap yazdım ama eskisine yazmışım. Bu daha güncel sanırım, buna da yazayım.

Şu saatten sonra insanları susturmanın en iyi yolu iftira attı diye dava açmanız.

Boşanırsınız boşanmazsınız, eşinizi affedersiniz affetmezsiniz orasını bilemem. Ne yapasanız yapın sizi yargılamaya hakkım yok. Barışacaksanız bile iftira davasından ceza alsın. Çünkü kanuna aykırı davrananlar sonuçlarına katlanmalı.

Kendinizi düşünmüyorsanız bile çocuğunuz için bunu yapmak zorundasınız. Bu dedikodu çocuğa ileride boşanmaktan daha çok zarar verebilir.

O sizin namusunuza laf söylediği halde aileniz nasıl hala barışın diyor hiç anlamıyorum. Bu nasıl bir bakış açısıdır? Ayrıca sizin namusunuza laf ettikten sonra eşiniz sizinle barışmaz muhtemelen çünkü barışırsa toplumda ya aldatan karısıyla barışan adam veya iftiracı olarak anılacak.

Ne yaparsanız yapın iftira için dava açın. Bu ülkede karısını öldürüp beni aldattığını söyledi veya beni aldattığı dedikodusunu duydum deyip ceza indirimi istenen davalar var.

Bir avukata gidebilseniz kendinizi çok daha güçlü hissedeceksiniz. Hayatınızda birisi, profesyonel de olsa, sizin iyiliğiniz için uğraşıyor, çabalıyor olacak, taktikler verecek, kocanıza karşı bir takım olmuş olacaksınız.

İyi bir avukat tutmak için maddi gücünüz yoksa kadın derneklerine başvurun. Olmadı ziynet eşyanız vs varsa satın. Olmadı sadece davayı kazandığımızda alacağım tazminattan ücret verebilirim diyin. Olmadı devlete ücretsiz avukat vermesi için başvurun. Hiç olmazsa iftira davası için yapın bunu.

Bugünlerde gecicek, az daha sabret cocugun küçük alısacak parka falan götürebiliyosan dısarı cıkar az hava alın. Sen güçlü kadınsın okuyordum hep tekrar ayaga kalkacaksın inanıyorum

Bir avukata gidebilseniz kendinizi çok daha güçlü hissedeceksiniz. Hayatınızda birisi, profesyonel de olsa, sizin iyiliğiniz için uğraşıyor, çabalıyor olacak, taktikler verecek, kocanıza karşı bir takım olmuş olacaksınız.

İyi bir avukat tutmak için maddi gücünüz yoksa kadın derneklerine başvurun. Olmadı ziynet eşyanız vs varsa satın. Olmadı sadece davayı kazandığımızda alacağım tazminattan ücret verebilirim diyin. Olmadı devlete ücretsiz avukat vermesi için başvurun. Hiç olmazsa iftira davası için yapın bunu.
bu yoruma katılıyorum. kahvecim maddi durumun nasıl bilmiyorum ama sana avukat şart. karşı taraf iyice çirkefe bağladı. sen iyi niyetle anlaşmalı boşanalım karşılıklı ayarlayalım istiyorsun ama boşanma süresinde adam sanki kazık atacak gibi hissediyorum. avukatla birlikte hareket etmek psikolojini de düzeltir hem

Kesinlikle senin anlaşmalı boşanmak bir durumun yok. Burnundan getirmelisin.
Tazminat ıstemelisin.
.
Sana bu şerefs.zliklerı yapan adama ödül olur anlaşmalı boşanmak.
Sonradan çok pişman olursun.

Bence kocan cocugun velayeti icin ugrasacak. Seninle ilgili bu tur ithamları cocugunu almak icin kullancak. Iyi bir avukat bul. Gec kalma. Birde bosanma sebepler ini ailenle neden paylasmiyorsun?

Her şeyin bir sonu var kahve, bu günler geride kalacak ve sen çok daha güçlü bir kadın olarak devam ediyor olacaksın hayatına..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X