Iyi niyetli mi?Konuyu okuduysanız defalarca istemediğini uyardığını söylemiş zaten konu sahibi.Okumadan mı yorum yapıyorsunuzBen olay sıralamasını pek anlamadım.
Çaycı teyze iyi niyetli, saftirik bi kadın anladığım kadarıyla. Ama sen de haklısın sinirlenmekte. Keşke üzerine yürümeden önce "abla senin oğlunla ne işim olur, bir daha duymayayım" deseydin.
Kendisini daha önce uyardın mı?
Ya okudum aslında ama dediğim gibi biraz karışık yazmış. Teyze biraz cahil biri, böyle tipleri bilirim illa kötü niyetli olacaklar diye bi sey yok. Kızmakta haklı zaten ama ne bileyim üzerine yürümek bana biraz fazla geldi. Kendime ait bi fikre sahip olma hakkım var di mi? :)Iyi niyetli mi?Konuyu okuduysanız defalarca istemediğini uyardığını söylemiş zaten konu sahibi.Okumadan mı yorum yapıyorsunuz
Valla karışık değil gayet net yazmış aslında reddettiğini.Ya okudum aslında ama dediğim gibi biraz karışık yazmış. Teyze biraz cahil biri, böyle tipleri bilirim illa kötü niyetli olacaklar diye bi sey yok. Kızmakta haklı zaten ama ne bileyim üzerine yürümek bana biraz fazla geldi. Kendime ait bi fikre sahip olma hakkım var di mi? :)
Nesine üzülüyorsunki oda isini hakkiyla yapsın yaşlı diye yaptığını gormemezliktenmi geliceksin sacini toplaması zor birsey degilkiHerkese merhaba tekrardan.
Isyerinde yasadigim bir sıkıntımı sizlerle paylasmak istiyorum. Sinirden burnum kaniyor.Aglamaktan basim zonkluyor.
Kimsenin kalbini kirmaktan hoslanmam. Is yerinde insanlarla samimi olmam . Isimi hakkiyla yapar ceker giderim.
1.5 senedir burada calisiyorum.bana verilen iş dısında da gönüllü is aliyorum. Özveriyle calisiyorum bu arada. Bazen yogunluktan yemege bile cikamiyorum. Erkeklerim cogunluk oldugu bir yer. Otomotiv sektoru zaten cok acimasiz. iktisat mezunuyum. Ödemeleri takip ediyorum. Irsaliye ve ft. kesiyorum. Sevkiyat ile de koordineli calisiyorum . Stok takibi yaptiriyorlar. Yaptigim iş basit kabul ediyorum ama cok stresli bir iş cunku bir gunde 250-300 arasi irsaliye kesiyorum ve benim yerimde surekli eleman degismis. Şefimin bana soracagi her soruya önceden hazirlikli olurum.
Ben bugun esinden siddet goren balkondan atilan, dogulu, psikolojisi bozulmus, 55 yasinda bir kadina bagirdim. Dahasi uzerine yurudum. O fabrikanin çaycisidir.
Saygisiz bir gencim kabul ediyorum. Vicdanim rahatsiz degil yalniz.
Bu kadinin saclari upuzun beline kadardi. Yemeklerin icinden hep sac cikardi. Defalarca saclarini toplamasini ve bas örtüsü takmasini soyledik. Hepimiz sofradan ac kalktik. Ustelik yere dusen cok sayida catal ve kasigi yikamaz, ugrasamam der. Defalarca hepimiz gozlemledik.
Bir gun ayiptir soylemesi lavaboya giriyordum ve yerde sildigi vileda paspas ile klozetin kenarlarini sildigini gordum.hic ses etmedim. Şefime söyledim. Mikrop kapariz dedim. Beni azarladi. Her gun mu yemegin icinden saç cikiyor, yasli kadini uzme demez mi ?
Bu cayci kadının üç tane oglu var. Bir tanesi hapishaneden cikti. Bir digeri 36 yasinda hayati boyunca hic calismamis hala kpss ye hazirlaniyor. Ötekisi ise uyusturucu kullaniyormus.
Defalarca bana ima etti oglumla tanistiricam seni diye. Her defasinda hayir dedim. Haberim olmadan resmimi cekmis. Ogluna gostermis oglu da begenmis. Kan beynime sicradi !
Kötü sözler söyledim. Keske hayatima benim gibi bosanmis kalbı kırık iyi bir adam girse de birileri bana asilmasa, rahatsiz etmese. Bir adama ait olsam...omzuna basimi yaslasam. Maddi anlamda degil , manevi anlamda destekcim olsa. Kendimi koruyamiyorum. Insanlara karsi tahammulsuzum. Kaciyorum. Annem ozellikle beni hic umursamiyor. Dinlemiyor. Duymuyor. Eve yorgun geldigimde hatir sormaz. Moralin niye bozuk, agladin mi diye sormaz.
Bugun ölsem ardimdan uzulen bir tane dostum olur o kadar ...
Iyi bir adam ve sevimli bir kiz cocugum olsun isterdim
Tükendim
Istemedigimi 4 defa soyledim. Naz yapiyorum sandi herhaldeBen olay sıralamasını pek anlamadım.
Çaycı teyze iyi niyetli, saftirik bi kadın anladığım kadarıyla. Ama sen de haklısın sinirlenmekte. Keşke üzerine yürümeden önce "abla senin oğlunla ne işim olur, bir daha duymayayım" deseydin.
Kendisini daha önce uyardın mı?
Magduru cok iyi oynuyor.üzülme emin ol yakında o da karşına çıkar inşallah
ve tükenmediğinin kanıtıdır o son yazdığın paragraf
umut varsa hayat vardır canım ve böyle şeyler olur hayatta herkesi de çekmek zorunda değilsin
iyi yapmışsın bazen insanlar çok fazla mağduru oynuyor
evet zor yaşadıkları ama kimse benim fotomu gizliden çekemez
hiiç sevmem ben öyle kişileri kadın dediğin güçlü olacakMagduru cok iyi oynuyor.
Benim şefim de bir kadin ve diyor ki ezdirmem sana onu, ayaginin altini öperim. O yasli ve yumusacik kalbi olan bir kadin.
Bir gün şefimi odasinda ufak elektrik supurgesiyle odasini supururken gordum. Aman yorulmasin melike abla zaten eşi hirpaliyor dedi.
Ustelik bu kadin fabrikada herkese kötü kocasini ve vefasiz ogullarini anlatip baskalarinin kendilerine merhamet etmelerini saglayip acıtasyon yapiyor. Patron bile ona aciyor. Defalarca gordum 55 yasinda kadin hüngür hüngür agliyor ben ağa kiziydim nasil bu hallere dustum etmeyin eylemeyin kalbim yaralidir diye aglanip duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?