Tükeniyorum Sanki

hello_kitty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
80
2
36
İstanbul
Benim hikayemde çok güzel başladı. Hala güzel devam ediyor ama bazen çok boğulduğumu hissediyorum, umutsuzluğa kapılıyorum. 1,5 sene önce tanıştık herşey olağanüstü başladı. Nasıl peşimden koşar , bana şiirler yazar , güzel sözler içeren mesajlar atardı... Sonra ben de karşılık verdim ve güzel bir ilişki başladı. Zamanla ilişkimiz ciddileştikçe ben de aşkımı-sevgimi esirgemedim işte tam bu aşamada hata etmiş olmalıyım ki fazlaca üstüne düşmeye başladım sanırım. Artık en çok arayan-soran ben oldum. Tamam o da çok ilgileniyor ama bir yerde sanki benim alakam daha fazla mı ne -ki beni huzursuz eden birşeyler oluyor. Çok sosyal oluşu , arkadaşları tarafından paylaşılamayan insan oluşu onu kıskanmama neden oldu. Onun sosyal çevresi daha fazla benden. Ben de çoğunlukla yurt dışında oluyorum asıl kıskanılması gereken benken ben daha fazla kıskandım arkadaş ortamından. Çokta sık kavga eder olduk. Neyse kıskançlığım biraz biraz duruldu zamanla. Şimdiyse öyle bir aşamaya gelmişizki kavgalardan, en ufak bir sitemimde yada sinirlendiğim bir mevzuda bana yüksek sesle bağırıyor. Sinirli bir yapısı var. Kimi zaman ben haksızım kabul ediyorum ama bağırması ve her kavga edişimizde artık ayrılık ima etmesi beni tüketiyor, soğuyorum. Ama bi taraftanda artık nişanlıyız. Aileler girdi araya. Zaten ailelerin girmesi demekte ayrı bir karmaşa ve gerilim. Gelecekten korkuyorum. Onu çok seviyorum ama beni anlamadığını ya da benim kendimi anlatamadığımı düşünüyorum. Belki de ben de sorun. Normalde kavga etmediğimiz zamanlarda ondan iyisi yok. Bana bağırtma kendine sana bağırınca ben üzülüyorum sonra ama damarıma basıyorsun diyor. Hadi bunuda geçtim hadi ben de bağırıyorum çağırıyorum ama ayrılık imaları , olmuyorsa gereğini yap demeleri ...

Yazmak bile iyi geliyormuş. Teşekkürler, okuduğunuz için. :)

ya arkadaşım tamam ayrılık imaları hoş değil ama sendede hata var fazla sıkma sende sosyal çevresi olması çok kötü bişi değilki güvenmen lazım sevgiline ilişkide güven olmassa olmaz sosyal çevresi derken sürekli kızlarlamı görüşüyoki?? madem sinirli bir yapısı var fazla üstüne gitme sende bakalım nolcak gene kavgalar oluyosa sorun onda demektir

senin fazla ilginin farkındaa ve ayrılıkla seni tehdit etmeye çalışıo benceee..işin içine aileler de girmiş yaa iyicee senin bırakamayacağını düşünüyor herhalde..bencee biraz siz umursamaz davranınn..her şeyin bitmediğini sizin de onu bırakabileceğini anlasınn..ayrılığı koz olarak kullanıyor resmen elindeelmaz:

Bencede kendini çekmelisin,kaybetme kaygısı biraz onda da olmalı,kendini vazgeçilmez sanıyor ve bunu da zaten sen hissettiriyorsun ona.

Çok benzer şeyler yaşıyormuşuz. Benim konuma bakarsan belki yakın noktalar görürsün. Bende de bir dönem aşırı kıskançlık oldu. Ya da onun kıskanmamasıyla ilgili sorunlar. Sonra benim kıskançlığım da duruldu, bu sefer artık tartışamaz olduk yani aynen senin anlattığın gibi en ufak bir isteğimde talebimde üste çıkmaya sinirli sinirli konuşmaya başladı. Eskiden ayrılma konusu gündeme geldiğinde eşimin ağladığı yalvardığı olurdu, şimdi en saçma konuda bitirelim diyebiliyor, sanki ayrılmamızı hiç umursamıyormuş gibi. Soğumaya başladığını yazmışsın, bu durum insanı soğutmaz mı hiç? Bu sorunun çözümü ne bilmiyorum, onu çözmeye çalışıyorum ben de.Yani sıfırdan başlasak belki akıllı davranıcaz, ama belli sorunlar yaşandıktan sonra eskisi gibi olmuyor galiba. Yine de umudunu kırma, çözüm aramaya devam et. Nişanlılık sürecinde ekstra gerginlikler olabileceğini, ailelerin devreye girmesinin ikiniz üzerinde de ayrı bir stres, baskı yarattığınu unutma. Umarım herşey düzelir zamanla senin için de.

Bu tarz sorunu olan herkesteki ortak özellik sevgilisinin üzerine fazla düşmeleri..
Hangi konularda sinirleniyor bilmiyorum ama, Rahat bırakın, üzerine fazla düşmeyin...

kendini geri çek üzerine düşme bir süre sonra hepsi böyle oluyor özellikle ilgiyi üzerlerinde gördüklerinde vazgeçilmez sanıldıklarında seni kaybetme korkusunu yaşamalı . boş yere erkeklere çocuk gibi dememişler ilgi yaramıyor hemen şımarıyolar klava:

düşme üstüne, arayıp sorma bakalım. o merak etsin seni... noldu bu kıza diye bi düşünsün bakalım...

ilişki ilerledikçe bazı zmanlarda ses yükselebiliyor... bende sinirlendiğimde bazen benimde sesim yükselir. ama oldukça da dikkat ediyorum...

o bağırırsa sende bağır. benimkide askerde şimdi. bağırdı bana bi konuda, bende ezdirir miyim kendimi bende bağırdım. onunda sinirli bi yapısı var. öyle çabuk sinirlenmez aslında, sürekli bağırıp çağırmazda... oldu 1-2 kez ve sonrasında özür diledi. askerliğe bağlıyorum çünkü onu tanıdığımı düşünüyorum... ezdirme sende kendini, haddini aşmasına izin verme. ne öyle her şeyde sesini yükseltiyo. konuşarak anlaşamıyo mu

gıcık bunlar gıcık

Teşekkürler , yorumlar için. Dün ve bugün tüm gün beraberdik. Bol bol konuştuk. Herşeyi halletmeye , çözmeye çalışıyoruz. Ben de dedim ki : Eğer istemiyorsan peki bitsin dedim. Sürekli bu bitme ihtimallerinin gerginliğiyle yaşayamam. İçine sinmiyorsa bazı şeyler , bitmesini istiyorsan bitsin dedim.

O da yüzüğünü gösterdi. İçime sinmese bu yüzük neden parmağımda olur sence dedi. Sadece daha olgun olmanı , herşeye cevap vermemeni istiyorum vs... dedi.

Öyle işte ne biliyim nereye gidiyoruz bilmiyorum. Şimdilik herşey yolunda ve düzgün umarım bi daha bozulmaz. Şu kavgalarda azalır

Yapman gereken belli,birde bu dediğini deneyin bakalım,biz kadınlara göre doğru olan,erkeklere göre yanlış olabiliyor yerimseniben biz 6 yıl olacak öyle durmadan kavga eden bir çift değiliz neden ben sevgilim sinirli iken cevap vermem,siniri geçince ertesi gün buluşuruz mesela dün yaptıkların sana yakışıyo muydu derim ama bak ben sana cevap verme gereği bile duymadım eski sen ol lütfen ben dünkü halini değil,beni sevdiğini söyeyen hallerini seviyorum diyorum,inan kahroluyo haksız bile olsan haklı oluyorsun tatlı dil güler yüz,yüzü güzele doyulur huyu güzele doyulmaz a.s

bendeen sana nacizhane bir tavsiye canımm keskin sirke küpüne zarar verirmiş..kıskançlıklarını da dizginle birazzz.kontrol altında tutmaya çalışş..fazlası zarar..ya da bunu karşı tarafa çok yansıtmaaolumunekankayizsmile

biraz da sen kendini geri çek canım bence çok kıskanma kıskansanda belli etme kaçan kovalanır hesabı yani

Dün Facebook una girdim Onun iphone dan Önce açtım kapadım hemen lanet olsun dedim bana yakışmaz Sonra şeytan dürttü iyice gir bak dedi girdim baktım ben de İyi ki de bakmışım. Taaa çocukluk sevgilisinin mesajını gördüm kız densiz densiz espriler yapmış; ne güzel eski iki sevgilinin arkadaş kalması gibi salak bi cümle sarfetmiş. Sildirdim hemen kızı.

Herşeye cevap veriyorum hiç altta kalmıyorum çünkü. O da buna takık. Ben tamam dedikçe sen kavgayı uzatıp suni mevzu çıkarıyorsun diyor. Biraz dırdırım :)))) Neyse aman şu dönem maşşallah hiç sorun çıkmıyor. İyi gidiyor tabi kavga yine olacak ama inşallah hem yakın dönemde olmaz hem de uzamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…