Tükenmiş hissediyorum kendimi...

LivreAmour

C'est la vie
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2008
18.351
3.215
423
Yardımınıza çok ihtiyacım var arkadaşlar, çok sevdiğim onunda beni çok sevdiğine inandığım bir erkek arkadaşım var :( ekim ortası gibi nişan yapmayı düşünüyorduk ama ben yüz kilonun üzerine çıktım :( nefret ediyorum bu halimden, bu halimle ne kıyafet giyebilirim ne nisanlanabilirim, nişan olayını erteleyelim dedim bugün ve söylediğimden eri telefonunu acmıyor sana hicbirsey söylemiyorum beni anlayamamıssın dedi ve suratıma kapattı :( bu iğrenç halimle nasıl annesinin karsısına cıkarım ben :( çok üzülüyorum

yaptıgnız cok saygısızca ..
sızı seven bırısı sızı herhalınızle sefer sızın kılonuz yada şahane vucudunuz ıcın sızle bırlıkde olmaz..
sızın kalbını gormusdur kı sıze sevgı saygı duymustur asık olmusdur..
ınsanları dış gorusunuşlerıne goremı yargılıyosunuz?..

Annesiyle nişandamı karşılaşacaksın?

Yüz kilo olsan bile, onlara göre giysi diken insanlar öldü mü?

Peki tarihi baştan beri biliyormuydun?..En azından ufaktan bir diyete başlayabilirdin..
Arkadaşın seni zayıf, kilolu diye sevmemiş demek ki..
Tlf.aç özür dile bence..

yani o sizi böyle görmüş sevmişş
bişeyleri ertelemeniz onun size olan güveninizi yıkmıstır
yaptgınız cok yanlıss bunu sorun etmemliydiniz
ayrıca kilo vermek için bircok yöntem var düğüne kadar
halledebilirdiniz

Ben saygısızlık yapmadım sadece ve sadece yanına yakısmadıgımı söyledim, ki gerçekten de öyle düşünüyorum :( zaten diyete de basladım fakat biranda verilemiyor kilolar :( beni anlamanızı beklerdim eleştirmenizi değil :(

sizi yüz kilo ile kabul etmiş birini kırmışsınız bence peki canım sen bu kiloya çıkana kadar neden bir önlem almadım evlensen çocuk doğursan ne olcak kilon için değil söylediğim sağlığın için konuşuyorum bence dikkat et..bu gibi bir nişan evlilik durumu bir gün başına elbet gelecekti.

Çok üzülüyorum :( o kadar zor ki anlatamam :( bir ara 30 kg kadar verdim sonra tekrar sporu bırakıp yüksek lisans yaparken tekrar aldım önemsemedim ve bu raddelere kadar geldi, onu çok seviyorum ama bu halimle de ben ne kadar kötü dururum yanında yardımlarınıza fikirlerinize en önemliside destedipine yüreklendirmenize ihtiyacım var :( negatif eleştiriyi kaldıracak durumda değilim şuan da :(

istersen niye veremeyesin kilolari demi ama,
diyet topikleri var oku istersen, hatta katil...
hem sana destek olurlar, hem kilo verirsinyerimseniben

Canım çok acıyor ... Hayattaki en önemli varlıgımıda bu dönemdeki kendime güvensizliğim yüzünden kaybedeceğim :( Lütfen beni yanlız bırakmayın arkadaşlar desteğinize çok ihtiyacım var :(

Yardımınıza çok ihtiyacım var arkadaşlar, çok sevdiğim onunda beni çok sevdiğine inandığım bir erkek arkadaşım var :( ekim ortası gibi nişan yapmayı düşünüyorduk ama ben yüz kilonun üzerine çıktım :( nefret ediyorum bu halimden, bu halimle ne kıyafet giyebilirim ne nisanlanabilirim, nişan olayını erteleyelim dedim bugün ve söylediğimden eri telefonunu acmıyor sana hicbirsey söylemiyorum beni anlayamamıssın dedi ve suratıma kapattı :( bu iğrenç halimle nasıl annesinin karsısına cıkarım ben :( çok üzülüyorum

Balık eti (balina) bir bayan olarak söylediğiniz "iğrenç" kelimesi hiç hoşuma gitmedi.
Hiç de iğrenç değiliz, kendinizi öyle hissederseniz başkalarınıda aynısını düşünmeye sevk edersiniz.
Kendinizle barışık olun, sizinle evlenmek isteyen birini sırf bu sebepler yüzünden kırmanız hatta nişanı erteleyelim demeniz hoş değil.
Bence sevdiğiniz insanı kırmayın. Kendinizi de, balık eti olan bizim gibi bayanları da küçük düşürmeyin.

demek o kılo alsa ya da cok cok zayıflasa sen sevmıycen utancan...

böle dusunmuyorsundur ama yanlıs davranmıssın :olmaz:

Benim sizleri küçük düşürme gibi bir amacım yok ama bu yaşta 27 o kadar kötü duruyor ki :( kendini sevmeli önce insan :( O kadar da hayatı yaşamayı seven güleryüzlü ve samimiyimdir ama bu kilo bende handikap oldu aşamıyorum bir adım ötesini göremiyorum sanki... Erkek arkadaşım telefonunu kapatmış bu saatte de arayıp evdekileri uyandırmak istemiyorum :( biliyorum hatalıyım ama durdurmasam bir ay sonra bize geliyorlardı, çok seviyorum akıllara sığmayacak şekilde seviyorum ama ---annesi çok ince eleyen sık dokuyan biri---- beni beğenmeyecek %90 eminim buna o yüzden bu durumu ertelemekten başka çarem yoktu :(

Kendini neden bu kadar asagiliyorsun sen.Kilolu olupta cok güzel yüzlü kizlar var.Hem kilolular evlenemez nisan dügün yapamaz diye bir kuralmi var.Yapma güzelim.Kendini yipratma.Tamam kilo vermek istemen cok güzel bisey.Ama anlamissinki erkek arkadasin seni kilolu falan görmüyor.Böyle seviyor.

Birde sana tavsiyem,sakin erkek arkadasinin yaninda kendini kücümseme.
Sana bisey söylüyümmü,benim esim benden güzel olmasina ragmen ben ona hep derimki,nerden bulacaktin benim gibi güzelini,tatlisini.Senin koca patlican gibi burnun ,kücücük gözlerin var.Ben yine seni begendim.Beni öp basina koy.O da hemen der,cok sükür Allah bana senin gibi güzelini verdi der.Ama icimden itiraf edemiyorum tabiiki onun benden daha güzel oldugunu.
Yani bu bir taktikdir canim anladinmi.

tanıştığınızda zayıfmıydın ?
ayrıca o kilonu dert etmiyorsa sen neden bu kadar sorun ediyorsun?

Önemli olan insanın fiziki değil iç güzelliğidir canım. sevdiğiniz insan sizi olduğunuz gibi sevmiş ve kabul etmiş demekki sizinde kendinizle barışık olup bir an evvel onun gönlünü almanız gerekir. Allah daha büyük dert vermesin.

O kadar yanlız ve çaresiz hissediyorumki kendimi, kilolu olmak nasıl kötü birsey anlatamam, yüzün ne kadar güzel olursa olsun başkası kusurunu makyajla, iki kotla kapatırken senin kusur kapatmak için anlık çözümlerin hiç olmaz elinde.Saçların yağlansa,bilegini burksan,burnun kanasa bile herşey kiloya faturalanır "kilo ver" denir!
Hep bi yitiklik olur içinde, hep bi yalnızlık hep bi aglamaklık...
Millet 5 liraya bir kot üstüne 3 liraya bir badi çekip bile şık olabilirken sen ne kadar para harcarsan harca "teyze" gibi durmaktan kurtulamazsın...
Böylelikle insanlara "senin dış görünüşüne yorum yapabilme" kapısını çoktan açmış oluyorum herkes senin kilon hakkında yorum yapabilir sakın buna karşı çıkma :(

seni çok iyi anlıyorum..kilo hep benim de derdim olmuştur ...
ama olumlu özelliklerine bi bak derim...sırf kilondan dolayı kendine düşman olma...
kurtulamayacağın bir sorun değilki bu..
istedikten sonra rahat bi şekilde üstesinden gelirsin...

Çok üzülüyorum :( o kadar zor ki anlatamam :( bir ara 30 kg kadar verdim sonra tekrar sporu bırakıp yüksek lisans yaparken tekrar aldım önemsemedim ve bu raddelere kadar geldi, onu çok seviyorum ama bu halimle de ben ne kadar kötü dururum yanında yardımlarınıza fikirlerinize en önemliside destedipine yüreklendirmenize ihtiyacım var :( negatif eleştiriyi kaldıracak durumda değilim şuan da :(

ah be cnm naptın sen ya.nasıl yaptın.30 kg vermekten bahsediyosun.bunu başarmak her baba yiğidin harcı değildir.mesela benim:)

hazirandan beri 15 kg fazlalığımı vermeye çalışıyorum.henüz 6 kg verdim.sen 30 kg vermişsin ve geri almışsın.kolay vermedin büyük bir ihtimalle o 30 kiloyu.keşke dikkat etseydin keşkee.

ama 1 kez yaptıysan bir daha yaparsın.bence hem spora hem diyete geri başla.ama bunu önce kendin için kendini iyi hissetmen için sağlığın için yap

O kadar yanlız ve çaresiz hissediyorumki kendimi, kilolu olmak nasıl kötü birsey anlatamam, yüzün ne kadar güzel olursa olsun başkası kusurunu makyajla, iki kotla kapatırken senin kusur kapatmak için anlık çözümlerin hiç olmaz elinde.Saçların yağlansa,bilegini burksan,burnun kanasa bile herşey kiloya faturalanır "kilo ver" denir!
Hep bi yitiklik olur içinde, hep bi yalnızlık hep bi aglamaklık...
Millet 5 liraya bir kot üstüne 3 liraya bir badi çekip bile şık olabilirken sen ne kadar para harcarsan harca "teyze" gibi durmaktan kurtulamazsın...
Böylelikle insanlara "senin dış görünüşüne yorum yapabilme" kapısını çoktan açmış oluyorum herkes senin kilon hakkında yorum yapabilir sakın buna karşı çıkma :(

Ne diyim sana daha bilmiyorumki canim.Evet belki seni anlayamam,hic kilolu olmadim ama benim elimdeydi.Dikkat ettim her zaman.Aslinda bende cok cabuk kilo alan biriyim ama kendimi kontrol altinda tutuyorum.Ama güzelim sen kendin bosvermissin kendini.Aldikca almissin.Madem cok üzülüyorsun o zaman bir an önce basla rejime diyete spora.1 ayda belki 10 kilo falan verebilirsin.Birde ailesi gelince komple siyah giyinirsin.Daha ince durursun.Ne bilim bunlar geliyor aklima.

Back
X