- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
- Konu Sahibi LivreAmour
Yarın kadir gecesi bol bol dua edelim, hepimiz için, sizlerde benim için dua edin olurmu
Vermem lazım bu kiloları :çok üzgünüm:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın kadir gecesi bol bol dua edelim, hepimiz için, sizlerde benim için dua edin olurmuVermem lazım bu kiloları :çok üzgünüm:
sızı eleştırmek ıstemedım sadece dusuncemı beyan ettım..Yarın kadir gecesi bol bol dua edelim, hepimiz için, sizlerde benim için dua edin olurmuVermem lazım bu kiloları :çok üzgünüm:
yaptıgnız cok saygısızca ..
sızı seven bırısı sızı herhalınızle sefer sızın kılonuz yada şahane vucudunuz ıcın sızle bırlıkde olmaz..
sızın kalbını gormusdur kı sıze sevgı saygı duymustur asık olmusdur..
ınsanları dış gorusunuşlerıne goremı yargılıyosunuz?..
Okuyan, yorum yapan, ilgilenen, düşüncelerini aktaran tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim...Fakat bir yorumun altını çizmeden geçemeyeceğim ...
BEN KESİNLİKLE KOMPLEKSİ DEĞİLİM
Aksine kilo konusu dışında kendime çok fazla güvenirim, asosyal olmadım hiç, ama sizde farkında olursunuz ki evlilik ince bir konu, çeşitli kıstaslar oluyor insanların kafasında, kayınvalidemle tam tanışmadım telefonla sürekli konuşuyoruz benim bir sürü resmimi de görmüş ama insan nişanında ve düğününde herşeyin kusursuz olmasını istiyor, tamam bir anda almadım bunca kiloyu farkındayım bir anda da veremeyeceğim, ama sırf kilomu kapatsın diye de istemediğim bir elbiseyle teyze gibi dolaşmak istemiyorum nişanda onu demek istemiştim :sinifsinif: bazı yorumlara kırıldım sahiden, belkide bu konu yüzünden çok kırılgan oldum, insan kilolarıyla sorun yaşayınca herşeye alınır oluyor sanki herkes ona bakıyormus ondan konusuyormus zanneder, daha çok yazacak anlatacak şeylerim var ama boğazım düğüm düğüm, şirkette de ağlamak istemediğimden kısa kesmek istiyorum, bu arada erkek arkadaşım dün akşam mesaj atmış, ''Seni ne kadar çok sevdiğimi bu zamana kadar anlamamış olmanı aklım almıyor, bayramda oradayım, bu düşündüklerini birde yüzüme karşı anlat, gözlerime bakınca anlayacaksın ne demek istediğimi, şuan erteleyelim yada ertelemeyelim demiyorum'' yazmış... O kuşadasında oturuyor, aynı üniversiteden mezunuz yaklaşık 4 yıl olacak ilişkimiz, bayramdan sonra ailesiyle tanışmaya geleceklerdi eğer ben engellemeseydim tabi ama şimdi bayramda konuşulacakmış, fikirlerinize çok ihtiyacım var aile gibi görüyorum hepinizi :teselli: