Tükenmiş hissediyorum kendimi...

Yarın kadir gecesi bol bol dua edelim, hepimiz için, sizlerde benim için dua edin olurmu :( Vermem lazım bu kiloları :çok üzgünüm:

seni anlıyorum.bence yinede nişanı erteleme,sen düğüne kadar zayıflamayı hedefle.nişanlılık döneminde verdiğin kilolar moralini düzeltecektir.erkek arkadaşınada kilolarla ilgili sorunlarından hiç bahsetme.biliyomusun bu yaz bir arkadaşım evlendi.kız oldukça kilolu.52 beden giyiyordu.eşide normal kiloda oldukça mutlular.6-7 senedirde beraberlerdi.bence sen bu inatla düğüne kadar epey bir kilo verirsin

kusura bakmayın ama yaptığınız resmen çocukluk...

sizi beğenmese zaten nişana falan kalkışmazdı sewgiliniz...

kompleksli olduğunuz yazdıklarınızdan anlaşılıyor,madem komplekslisiniz kusura bakmayın ama sizde biraz dikkat etseydiniz yediklerinize.

sizin kilolarınızın acısını üzüntüsünü sewgilinize çektirmeye hakkınız yok...

anlamadım ki siz birden 100 kilo olmadınız..
nişan da birden çıkmadı ortaya,bu işte bir gariplik var.
annesi nişan yapacağı kızı hiç görmedi mi?
bu adam sizinle evlenecek kadar size aşık değil mi?
ya yaşınız kaç bilmiyorum ama çok çocukça bir tavır bu.
nişanı erteleme,kıyafetini diktir.
düğüne kadar da kilo verirsin keyfin yerine gelir

seni anlıyorum canım. bir bayan arkadasım 200 kilo civarı ve bu aralar ameliyat olmak istiyor psikolojisi çok kötü.. ama kilolu insan çirkin durmuyor inan ki ben kilolu insanları daha çok beğenirim. eşimde kilolu annnelerimzde kilolu çok da tatlı oluyor.
zaten diyetle sporla ilaçla kilo verebilirsin. bence nişanı ertelemeyin. nişanı yap kendine güvenen kendinle barışık bir gelin görsünler. düğüne kadar da azimle zayıfla ki farkı görsünleryerimseniben

sonuçta o seni bu halinle sevmiş o dert etmiyor niye zorla aklına sokup üzüyorsun ki.. kayınvalidenle tanışmadın mı?

Yarın kadir gecesi bol bol dua edelim, hepimiz için, sizlerde benim için dua edin olurmu :( Vermem lazım bu kiloları :çok üzgünüm:
sızı eleştırmek ıstemedım sadece dusuncemı beyan ettım..
ama dua ederek veremezsınız emınım bılıyosunuzda bunu...
ne kadar dua edersek edelım bı anda kımse kılo kaybı yasamaz..
mucıze anıden olmaz sıze sadece azımlı olmak ve kararlı olmak dusuyo azımle herseye yapabılırsınız yeter kı ısteyın...
verememnız ıcın hıc bı sebep yokdur emınım..
bı duyetısyene muracat ederek saglıklı bıcımde verebılırsınız..kılolarınız sızı mutsuz edıyo ama saglınız ıcınde zararlı kendınız ıcın zayıflamanız gerekır oncelıkle...

selam canım.kilo problemiyle uğraşan bir çok arakdaşım olduğu için ben seni anlayabiliyorum yani içinde bulunduğun kendini beğenmeme psikolojisini.seni beğenmeyeceklerini düşündüğün için ertelemek istemşsin ama nişanlının belki de farklı şeyler düşünmesine neden olmuşsundur.nişan tarihini erteleme bırak insanlar ne düşünürse düşünsün sen öncelik olarak kendini önemse.tabii bu kilo da kal demiyorum düğüne kadar da azıcık sabredip bu kiloları ver.düğün sözden daha önemli sonuçta.canını da sıkma.

üzülme ve takıntı yapma bu kilo problemini ama cok sıkı diete gir hemde sporla mutlaka bir salona üye olmanı tavsiye ederim demek ki senin kilo problemin hayatın boyunca olacak
ayrıca nişanı ertelem yada 1 ay ertele en fazla sevgilinle bu konuyu konus yani senin sıkıntını paylassın ve seni motive etmesini rica et
birlikte spor yapabilirsin ama bu arada moralim bozuk deyipte yeme bogazına sahip cık sürekli kilo alıp vermek derini hem catlatır hemde sarkıtır o yüzden zayıfla ve o kilonu muhafaza et

yaptıgnız cok saygısızca ..
sızı seven bırısı sızı herhalınızle sefer sızın kılonuz yada şahane vucudunuz ıcın sızle bırlıkde olmaz..
sızın kalbını gormusdur kı sıze sevgı saygı duymustur asık olmusdur..
ınsanları dış gorusunuşlerıne goremı yargılıyosunuz?..

ay yazmayim dedim ama gece gece catlarim yazmazsam laelaelaelaelae
ayol kiz kendiyle ilgili konusuyor kime saygisizlik yapmis? yada kimi yargilamis? merak etdim :roflol: Allah iyiligini versin kiz herkeze mualefet olmak zorundamisin :roflol:a.s.

konu sahibi arkadasim canim kilo vemek o kadarda zor degil bir kac hafta gercekten konsatre olsan eminim kilo vermeye baslayinca dahada motive olup butun kilolarini atarsin Allah buyuk hastaliklar vermesin tatlim :teselli: hadi bi gayret ramazan sonrasi at butun fazlalarini yerimseniben

canım seni çok iyi anlıyorum son gaz bi diyete gir ..elma diyetiyle millet deli gibi eriyor ..sende katıl aralarına güven kendine ..sporu elden bırakma parklardaki spor aletlerini degerlendir ..

Okuyan, yorum yapan, ilgilenen, düşüncelerini aktaran tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim...Fakat bir yorumun altını çizmeden geçemeyeceğim ...
BEN KESİNLİKLE KOMPLEKSİ DEĞİLİM
Aksine kilo konusu dışında kendime çok fazla güvenirim, asosyal olmadım hiç, ama sizde farkında olursunuz ki evlilik ince bir konu, çeşitli kıstaslar oluyor insanların kafasında, kayınvalidemle tam tanışmadım telefonla sürekli konuşuyoruz benim bir sürü resmimi de görmüş ama insan nişanında ve düğününde herşeyin kusursuz olmasını istiyor, tamam bir anda almadım bunca kiloyu farkındayım bir anda da veremeyeceğim, ama sırf kilomu kapatsın diye de istemediğim bir elbiseyle teyze gibi dolaşmak istemiyorum nişanda onu demek istemiştim :sinifsinif: bazı yorumlara kırıldım sahiden, belkide bu konu yüzünden çok kırılgan oldum, insan kilolarıyla sorun yaşayınca herşeye alınır oluyor sanki herkes ona bakıyormus ondan konusuyormus zanneder, daha çok yazacak anlatacak şeylerim var ama boğazım düğüm düğüm, şirkette de ağlamak istemediğimden kısa kesmek istiyorum, bu arada erkek arkadaşım dün akşam mesaj atmış, ''Seni ne kadar çok sevdiğimi bu zamana kadar anlamamış olmanı aklım almıyor, bayramda oradayım, bu düşündüklerini birde yüzüme karşı anlat, gözlerime bakınca anlayacaksın ne demek istediğimi, şuan erteleyelim yada ertelemeyelim demiyorum'' yazmış... O kuşadasında oturuyor, aynı üniversiteden mezunuz yaklaşık 4 yıl olacak ilişkimiz, bayramdan sonra ailesiyle tanışmaya geleceklerdi eğer ben engellemeseydim tabi ama şimdi bayramda konuşulacakmış, fikirlerinize çok ihtiyacım var aile gibi görüyorum hepinizi :teselli:

Öncelikle sizin kendinizle barışık olmanız,
kendinizi sevmeniz gerekiyor ki,başkaları da sevsin...
kilo verme işi,irade işidir,istemek lazım,
kilolu olduğunuz için hayata küsmeniz,kendinizi çekmeniz gerekmiyor...
nişanı yaparsınız ve bu süre içinde ilk olarak sağlıklı olmak için
spor yapmaya başlayabilirsiniz...Nişanlınıza hak veriyorum ben,
sizi her halinizle sevdiğini anlatmak istemiş ama
siz başkalarını kafanıza takıp üzülmüşsünüz...
bence herkesi bir kenara koyun ve nişanınızı yapın...
Kilolu bayanlar iğrenç değil,çirkin hiç değil bana göre...
tam aksine çok güzel ve çok şirin oluyorlar...
sevgiler...

[B]simerenya arkadaşım. Bellıkı cocuk senı sevıyor. ve bence annesıne senın kılolu bırısı oldugundan bahsetmiştir beldi. Ayrıca bence kilo vermeye acilen başla önce kendi sağlığın ve kendını mutlu hıssetmen için. yaşın geçtikce kilo vermen çok daha zorlaşacak. [/B]

bi adam beni o şişman halimle beğendiyse
ve benle nişanlanmak istiyorsaa
ben bırak onu terketmeyiii
koala gibi yapışırım o adama beeeee delikafadulden
millett vitrinine değil iklimine gelecek adam arar
sende bulmuşda bulanıyorsunnn canım kusura bakma ama öylee yaniii :mymeka:
sonra kaçırdığın fırsatlara otururda ağlarsınn :dilcikar:

girmiş olduğun buhranın farkındayım..
inan kilolu olmadığım halde normal bir kiloda olduğum halde 2 kg dahi alsam bende çok üzülüyorum
sana neden bu kadar kilo aldın niye dikkat etmedin diye eleştirililerde bulunmıcam su içsen yarayan tiplerden olabilirsin yani eleştirilicek bişey yok burda..

ama madem aldın ve bundan çok çok muzdaripsin kiloları verme girişiminde bulunmazsan, yerinde sayarak, yemeye devam ederek hayıflanlanmaya devam edersen eleştiriyi hak edersin..

sen girişimde bulun , başlamak bitirmenin yarısıdır unutma!
ve bunu sadece kendini mutlu güzel hissetmek için yap
kayınvalide adayına güzel görünmek için değil,
şimdi zayıfladın diyelim evlendikten sonra kilo alırsan yine eski haline dönersen kayın validen napıcak boşatıcakmı seni eşinden
yada sen hep diken üstündemi yaşıcaksın hayatını aman kilo alırım kayınvalidem beğenmez kocam yakışmaz diye
onlar seni böyle kabul ediceklerse etsinler, ki eş adayında etmiş kusura bakma ama kayınvalidenede halt yemek düşer bu saatten sonra..

sen önce kendin için kilolarını ver, kendini mutlu etmek için
başkaları için değil, başkaları için yaşamaktan çok yorulursun gün gelir de..

Okuyan, yorum yapan, ilgilenen, düşüncelerini aktaran tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim...Fakat bir yorumun altını çizmeden geçemeyeceğim ...
BEN KESİNLİKLE KOMPLEKSİ DEĞİLİM
Aksine kilo konusu dışında kendime çok fazla güvenirim, asosyal olmadım hiç, ama sizde farkında olursunuz ki evlilik ince bir konu, çeşitli kıstaslar oluyor insanların kafasında, kayınvalidemle tam tanışmadım telefonla sürekli konuşuyoruz benim bir sürü resmimi de görmüş ama insan nişanında ve düğününde herşeyin kusursuz olmasını istiyor, tamam bir anda almadım bunca kiloyu farkındayım bir anda da veremeyeceğim, ama sırf kilomu kapatsın diye de istemediğim bir elbiseyle teyze gibi dolaşmak istemiyorum nişanda onu demek istemiştim :sinifsinif: bazı yorumlara kırıldım sahiden, belkide bu konu yüzünden çok kırılgan oldum, insan kilolarıyla sorun yaşayınca herşeye alınır oluyor sanki herkes ona bakıyormus ondan konusuyormus zanneder, daha çok yazacak anlatacak şeylerim var ama boğazım düğüm düğüm, şirkette de ağlamak istemediğimden kısa kesmek istiyorum, bu arada erkek arkadaşım dün akşam mesaj atmış, ''Seni ne kadar çok sevdiğimi bu zamana kadar anlamamış olmanı aklım almıyor, bayramda oradayım, bu düşündüklerini birde yüzüme karşı anlat, gözlerime bakınca anlayacaksın ne demek istediğimi, şuan erteleyelim yada ertelemeyelim demiyorum'' yazmış... O kuşadasında oturuyor, aynı üniversiteden mezunuz yaklaşık 4 yıl olacak ilişkimiz, bayramdan sonra ailesiyle tanışmaya geleceklerdi eğer ben engellemeseydim tabi ama şimdi bayramda konuşulacakmış, fikirlerinize çok ihtiyacım var aile gibi görüyorum hepinizi :teselli:

canım ya, kimi insan kilo alamamaktan kimide verememekten şikayetçi işte..bak bende 48 in üzerine çıkamadım kaç yıldır.. ne yapsam olmadı.. eşimle tanıştığımdada bu kilodaydım. evlendim 2 yıl geçti.. hala aynı kilodayım.. bende düğünü kendime dert etmiştim.. buzayıflıkta hiçbirşey güzel durmayacak üzerimde diye..

ama emin ol kendini boşa üzüyorsun.. çünkü sevgilin seni bu halinle sevmiş.. o zaten günün heyecanından hiçbirşeyi gözü görmüyor.. ailesine gelince umursama..zayıfada yorum yaparlar" aman çok zayıfsın azcık kilo al" diye.. örnek ben..

çok şık elbiseler var.. kilolu bayanlar için.. biraz araştır sen.. bide korseyle göbek varsa sakla onu.. daha fit görünürsün.. :jeyyar:

ve gelsinler.. sırf bu yüzden seni seven adamı kırma.. ufak detaylarla kilonu daha az gösterebilirsin.. mutluluklar canım..:1hug:

Sevgilin seni bu halinle sevmiş.. tamam buna ok
Ama canım ya 100 kilo ne demek.. çok gencsin daha..
Sağlığınıda etkiler bu.. spor yap, günlük yürüyüş yap..
Benim etrafımda hergün düzenli tempolu yürüyüpte 20..30 kilo verenler var...
Gec değil ki.. nişanında kilolu olabilirsin ama düğününde hiç değilse daha zayıf olursun
Gün bugün değil ya... uzun zaman var önünde..
Biliyorum boğazdan kesmek zordur... ama alışırsın bunada...
İlerde evlenip doğum yapacaksın.. o zaman durum dahada vahimleşir.
Canını sıkma kolları sıva.. ama her an aklında rejim olmasın....
Yürü... spor yap.. sen spor yaptıkca yemende azalacaktır..
Hadi kolay gelsin.. ayrıca resimdeki sensen .. çok tatlı şeker gibi kızsın....
opuyorumnanaktan

Back
X