- 7 Mayıs 2020
- 4.907
- 11.747
- 208
- Konu Sahibi Sisko ama gururlu
Çok teşekkür ederim Rabb'im razı olsunGeçmiş olsun acil şifalar dilerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim Rabb'im razı olsunGeçmiş olsun acil şifalar dilerim
Diğer konularınızdan hatırlıyorum zor bir hayatın varSelamlar 2 yıl öncesine kadar günlük ibadetlerini yapan ,kendine bakan ,günde (aynı gün içinde)capraz okumalar yapan yemek temizlik el işi hiç aksatmayan biriyken birden birden birşeylere yetişemez yapamaz oldum sağlık sorunlarıma yenileri eklendi
2 aydır ibadetlerimi bile yapamıyorum düğüne gittik geldik Ogün bugün hastayım ağır bir mutsuzluk yorgunluk var
Tahlillerimi yaptırdım malesef herşey dipte takviye vitamin iğne ilaç kullanıyorum
Kalbimde sorun çıktı ilaç başladık tedaviye devam ediyorum
Geceleri sırt ağrısı ve fibromiyalji kaynaklı ağrılardan ve panik ataktan uyuyamıyorum sabahta ev işi vs uyumaya vaktim olmuyor 4 5 saatlik uyku ile ayakta durmaya çalışıyorum
İşim bitince yatayim uyuyayım diyorum ama ne mümkün zaten uykuda da derin uykuya dalamiyorum uyku halinde ses tıkırtı vs sesleri duyuyorum
Bir hevesle herhangi birşeye basliyorum misal günde 5 sayfa kitap okuma okuyorum ikinci gün yok
Sonra namaz mesela sabah i kılıyorum öğlen yok ikindi yok akşam kılıyorum gibi gibi
Bir heves saçımı değiştiriyorum makyaj yapıyorum ikinci gün yine aynı
Oysa ben böyle değildim
Sohbet edecek ,dertlesecek kimsem yok ailem annem vs ben aramasam senelerce aramaz arkadaş vs de yok (vardı ama yoklarmış boşanma döneminde yüzlerini gösterdiler)
Biri ile bir sohbet edecek olsan o anlatıyor anlatıyor sen birşey deyince bunda ne varsa bu da dert mi bu da sorun mu haline şükret vs diyip lafı ağzıma tıkıyorlar ama ben dinlerken hiç sorun yok
Negatif enerji vs bunlardan mi kaynaklı acaba çünkü 2 yıl önce bir kaç kişi senin de keyfin paşa da yok herşeye nasıl yetiyorsun vs dediler Ogün bugün kendimi toplayamadım
Gözlerim bozuldu bronşit çıktı vs vs bir mutsuzluk kara bulut çöktü sanki üzerime
2 ay önce de düğüne gittim güzel bir abiye giydim makyaj dahi yapmadım ama gorumcelerim vs bin tane yorum yaptı gösterişli güzel aurasi olan biriyimdir
Pazar günü rahatsızlandım o gün bugündür toplayamadım çok kötü oldum yatak döşek
Nasıl eski rutinime dönebilirim Önerilerinizi bekliyorum
Son 18 yılim rahatsızlıklar imtihanlar vs ile geçti ama hep kuyruğu dik tutmaya çalıştım güçlüyüm demeye çalışıyorum acaba diyorum bedenim ruhum isyan mi ediyor artık güçlü görünmekten yoruldular mi ?
Çok teşekkür ederim canım şimdi bir film açıp izleyeceğim işler bekleyebilir okumalar daKalbinin sesini dinlemelisin. Yani canın neler yapmak istiyor biraz otur düşün. Bunları bir liste yap. Yapabileceğin şeyleri ufaktan yapmaya başla. Öbürlerini yapmak için de kendine bir plan hazırla. Her şeyi bir anda yapacağım şeklinde kendine yüklenme. Sosyal medya dikkat eksikliği yapıyor sosyal medyada vakit geçirmek yerine dizi, film, oyun, kitap gibi şeylerle oyalan. Hareket ettikçe kendini daha enerjik hissediyorsun. Günlük yürüyüş ve sporu hayatına dahil et. Yapmak istediklerini erteledikçe mutsuzluk döngüsüne girersin. Biraz kendinle başbaşa kalıp neler yapmak istediğini, hedeflerini düşünüp onları yapmak için çabalarsan kendini daha iyi hissedersin. İdeal bir sen neler yapıyor olmalı, neler yapsan hayat rutinin içine sinecek. Bunları kendine sorup ona göre yol al
18 yıl içerisinde defalarca gittim ilaçlar sadece uyutuyor yada böyle bomboş gözlerle bakıyordum kötü etkiledi beni fayda da göremedim hiçDiğer konularınızdan hatırlıyorum zor bir hayatın var
Maddi sıkıntılar, evin tüm yükü sende vs vs
Böyle bir hayat içerisindeyken tükenmişliğe girmen çok normal. Hiç psikiyatriye muayene oldun mu? İlacın faydasını göreceğini düşünüyorum.
Bir de manken gibi olsan anlarım da2 ay önce de düğüne gittim güzel bir abiye giydim makyaj dahi yapmadım ama gorumcelerim vs bin tane yorum yaptı gösterişli güzel aurasi olan biriyimdir
Kendimi övmek değildi niyetim zayifkende gençken de her girdiğim yerde dikkat çekerim hani bazı insanın bir albenisi aurasi olur ya onu demek istedimBir de manken gibi olsan anlarım da
Burada kendini övmen biraz komik olmamış mı sence de
Son 18 yılın acısı çıkıyor desem daha doğru olurBence bir konuya takıntı yapmış orada kalmış gibisiniz. Nazar için bir şey diyemeyeceğim, hissetiginiz gibi olabilir ama bu şekilde daha ne kadar kalabilirsiniz? Aylarca nazar içinde yasayamazsiniz sonuçta. Kendinize destek olup yavaş yavaş eski rutininize dönmeye çalışın. Bahsettiğiniz hastaliklarda bu etkileri yapar ve enerji bırakmaz, bu hastalıkların tedavisine yogunlasin. Yeni bir hobi veya uğraş bulmak, manevi destek almak veya terapi iyi gelecektir.
Psikolojik rahatsızlıklar ve fizyolojik olanlar çoğunlukla atbaşı gider. Psikolojik olanlar diğerlerinin gerçekleşmesine zemin oluşturur. Stres zaten her hastalığın başı. Bu benim gözlemim, alakası yok diyen varsa ve özellikle doktorsa yazabilir. Bunca ibadetine düşkün bir insansanız hasetten, nazardan Allaha sığınmış ve önemli duaları okumuşsunuzdur diye düşünüyorum. Dolayısıyla sizi kötü enerji vurmuş değildir. Çok geçmiş olsun diyorum, tedavilerinizi aksatmayın.Evliyim
Zaten 15 yıldır ara ara tekrarlayan bir kaygı bozukluğu ve depresyon geçmişim var
Teşekkür ederim sadece tamamen gecmesede rutinimi yakalamsk istiyorum
Tekrardan teşekkür ederim
Teşekkür ederimPsikolojik rahatsızlıklar ve fizyolojik olanlar çoğunlukla atbaşı gider. Psikolojik olanlar diğerlerinin gerçekleşmesine zemin oluşturur. Stres zaten her hastalığın başı. Bu benim gözlemim, alakası yok diyen varsa ve özellikle doktorsa yazabilir. Bunca ibadetine düşkün bir insansanız hasetten, nazardan Allaha sığınmış ve önemli duaları okumuşsunuzdur diye düşünüyorum. Dolayısıyla sizi kötü enerji vurmuş değildir. Çok geçmiş olsun diyorum, tedavilerinizi aksatmayın.
Kendinle barışık olman çok güzel aslındaKendimi övmek değildi niyetim zayifkende gençken de her girdiğim yerde dikkat çekerim hani bazı insanın bir albenisi aurasi olur ya onu demek istedim
Sadece 36 38 beden olanlar mi beğenilir yada övgü alır sizce
Hep beğenilen biriydim ve biriyim onu demek istedim sadece
Bence doğru hatırlıyorsunuz gibi.Eski konularini hatirliyorum. Kocan igrenc bir insandi. Bu sitede nefret ettigim uye kocalari listemde 2 numarada. Onun berbatliginin ruhunu çökertmesi diye yorumladim.
Evet kendimi seviyorum kendimi güzel bulurumKendinle barışık olman çok güzel aslında![]()
Teşekkür ederim Rabb'im razı olsunHerkes gerekeni yazmış
Rabbim acil şifalar versin inşallah
Çok çok geçmiş olsun , sağlık şu hayatta herşeyden önemli
Yaşam enerjisi sevgi ile geri gelir diye düşünüyorum
Ben burada hata yaptım galiba aynı anda herşeyi sorunsuz mükemmel yapmak istiyorum ama başaramıyorumNe kitap okumak, ne erken yatıp erken kalkmak nede spor yapmak, sadece tek bir şey gerekiyormuş oda söylediğinizi yapmak.
Kendinizle ilgili herhangi bir karar aldığınızda onu mutlaka yerine getirin.
Döngüden çıkmak için 3,4...10 maddeli çoklu niyetlere kalkışmayın. Tersine bir etki bırakır. Çünkü irade kasınız zayıfladı birden başlar birden bırakırsınız. Sadece bir tek bir konu seçin ve onun düzenli yapmaya çalışın.
Düzene koyunca kendinizi iyi hissedeceksiniz sonra üzerine bir alışkanlık daha eklersiniz.
Teşekkür ederimHayatınız sıkıntılıymış zaten. Güçlü görünmeye çalışıp içinize atınca da limit dolmuş ve patlamışsınız bence olay bu.
Vitaminin vs de eksikmiş zaten. Hepsi birleşince ne olacaktı ki başka?
Zihninizi susturmakla işe başlayın isterseniz. Mindfulness öneririm çok rahat yapabilirsiniz ve iyi de gelir.