Tukenmislik sendromu

Alevv8142

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
1.523
819
53
44
Herkese merhaba. Son zamanlarda herseyden bikmis bunalmis bir durumdayim. Insanlarin devamli konusuyor olmasi, her sabah ise gidecek olmamiz beni boguyor. Bugün is yerinde fenalastim ve acile kaldirildim. Doktor dinlenmem gerektigini soyleyin rapor Verdi. Bu yorgun luk mudur, depression mudur anlamadim. Ne yapabilirim uzerimdeki bu isteksizlik ve yorgunlugu nasil atlatabilirim bilmiyorum. Inanin Bana konusan bir insan gordugum zaman Aninda bas agrim baswliyor ve geriliyorum. Var mi bu durumu yasayip Atlatan?

Al benden de o kadar yaşamak başlı başına saçmalık gibi geliyor nasıl geçer konuyu takipteyim :işsiz:

Ben
İşyerinde ki telefonu duvarda parçalayıp hüngür hüngür aglayasim geldi bıktım tükendim mutsuzum

İnsanlar bu kadar çok konuşup birbirinin hayatına müdahale etmese, bu durumlara dusmezdik. Herkes çok biliyor, herkes her konuda uzman. Beni yoran ve bitiren asıl sorun bu

Herkese merhaba. Son zamanlarda herseyden bikmis bunalmis bir durumdayim. Insanlarin devamli konusuyor olmasi, her sabah ise gidecek olmamiz beni boguyor. Bugün is yerinde fenalastim ve acile kaldirildim. Doktor dinlenmem gerektigini soyleyin rapor Verdi. Bu yorgun luk mudur, depression mudur anlamadim. Ne yapabilirim uzerimdeki bu isteksizlik ve yorgunlugu nasil atlatabilirim bilmiyorum. Inanin Bana konusan bir insan gordugum zaman Aninda bas agrim baswliyor ve geriliyorum. Var mi bu durumu yasayip Atlatan?
Daha çok uyumâlısın

bende bu sekilde idim ve yil dolar dolmaz izine ayrildim. delirecektim adeta..bir iki gün daha işe gitsem kesin kriz gecirirdim..her gün ayni uollar ayni masa ayni insanlar. sabah kalk kiyafet seç giyin git.akşam geri gel..farklilik gerekiyor yoksa beyin bu sürekli ayni gidisattan zarar görmeye başliyor. izin icin yil dolmasaydi ne halt edecekmisim cidden bjlmiyorum:(((

Servise biniyorum karisi bir taraftan kendisi bir taraftan 15 dakikalik yolda, 15000 kelime kullaniyor .derse giriyorum 35 ogrenci ayni anda konusup, devamli soru soruyor. Tenefuse cikiyoruz. Ogretmenler devamli konusuyor. Nedir bu konusma Meraki vallahi beyin kalmadi bende. Herkes anlatma derdinde . Bence hepimiz bir sure sessizlikle vakit gecirelim . Anca bu şekılde cozum bulabiliriz

Bence artik cogu insan böyle. Atlatmanın tek yolu hayatta her seyi oldugu gibi kabul etmek. En basta kendinizi.

Servise biniyorum karisi bir taraftan kendisi bir taraftan 15 dakikalik yolda, 15000 kelime kullaniyor .derse giriyorum 35 ogrenci ayni anda konusup, devamli soru soruyor. Tenefuse cikiyoruz. Ogretmenler devamli konusuyor. Nedir bu konusma Meraki vallahi beyin kalmadi bende. Herkes anlatma derdinde . Bence hepimiz bir sure sessizlikle vakit gecirelim . Anca bu şekılde cozum bulabiliriz
Tükenmişlik değil de mesleki hastalık. Gürültüye sese karşı hassas oluyoruz. Sürekli gün içinde gürültü ve sinirlerimiz yıpranıyor. Meslekte kaçıncı yılınız?

Bu sitedede herkes mutsuzmus.. bazen oluyo bendede bu gibi seyler..kimseye tahammul edemiyorum hic bir sese.. esime bile bi is yaptirmak istiyosam mesela anlatmak istemiyorum.. ama ozellikle bi anne olarak saatlerce gunlerce boyle bi durumda kalma luksun yok...

Seninde bence bi tatile ihtiyacin var..imkanin varsa sakin bi yerlere git kafa dagit. Ya da yapmaktan hoslandigin seyi yap.. eger iyi gelecekse yat yataga uyu sadece

Bende basit bir şey istemek için uzun uzun konuşanlara deli oluyorum. Bık bık bık.... Allahtan ters bir tipim çabuk öğreniyorlar direkt konuya girip def olmaları gerektiğini :KK70:

14 sene bitti belli seviyeden sonra artık gürültü tahammülü azalıyor. Okulda sürekli dikkatini vermek zorundasın öğrencileri takip etmek gerek. Gereksiz muhabbetler yoruyor insanı. Annem de öğretmendi hatırlarım küçüklüğümde biz biraz ses çıkarınca derdi kafam kaldırmıyor diye. Hak veriyorum şu an ona.

Konuya girdim şok oldum, sanki herkes böyle bir konunun açılmasını bekliyormuş.
Bence böyle hissetmenizin bir çok sebebi olabilir.
Genellikle amaçsızlık olarak görüyorum ben sebebi, doğru bir kanıya varmak zor olsa da.

Ama doktor madem dinlenmenizi tavsiye etmiş öyle yapın, iyi gelir belki de.

Evet konular bitince tekrar a basladim o da kisa surdu bir amac kalmadi ortada. Bu da tetikledi sanirim

Back
X