tükenmişlik sendromu:(

rapunzel89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
111
39
35
Dünya üzerindeki hiç bi seyin size mutluluk vermediğini hissettiğiniz oldu mu ? Büyük bir boşlukta yuvarlanıp durduğunuzu ya da ne bileyim nereye giderseniz gidin bir anlam bulamayacağınızı hissettiğiniz ? Bu aralar tam da öyleyim dünya üzerindeki tek bir şey ilgimi çekmiyor hayattan bir beklentim yok önümü göremiyorum. Ölmek için her gece dua eder mi insan ben ediyorum. Kendimden sıkıldım kendimden bıktım :KK43:

Anlik birsey olabilir mi bu? Bazen insan coook cok sıkılır oleyim de kurtulayim der ama bu kadar uzununu duymamistim ben :KK43: farkli ugraslar edinseniz iyi gelebilir

Tükenmislik sendromu öyle birde "gelen" bir durum degildir. Yavas yavas illerler ve anlik bir dönemde degildir. Illet birseydir hatta insan bir kere "tükendinmi" bir daha eskisi gibi olamaz. Ama dillere dolanmis birkere. Anlatiklariniz dah acok depresyona benzyior :KK43:

öncelikle sebeplerini bulup, sebepleri ortadan kaldırmanız gerekiyor.. hiç sebep yoksa ve bu ruh halindeyseniz monotonluk, yalnızlık gibi durumlardan sıkılmış olabilirsiniz.. tatile çıkın, sevdiklerinizle buluşun, sevdiğiniz şeyler yapın, bir uğraş bir hobi edinip kendinizi oyalayın, hatta aşık olun falan :)

X