- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi queenofhaters
Hahah, kraliçemizin resmini yollasam olur mu? Avustralyadan selamlar yazarım arkasına da :)Kız beni yarışmada hissettirdin?para verecenmi bari??))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahah, kraliçemizin resmini yollasam olur mu? Avustralyadan selamlar yazarım arkasına da :)Kız beni yarışmada hissettirdin?para verecenmi bari??))))
Hahahaha)))bildim)))yok kendi resmini yolla napiyim o cadınin resmini))Hahah, kraliçemizin resmini yollasam olur mu? Avustralyadan selamlar yazarım arkasına da :)
Bir arkadaşım var Avustralya Sidney de.kendisi avusturalyali hep resimlerini paylaşır Facebook'a. .harika bir ülke. .havası filan..yalnız örümcek ve kopek baliklari biraz fena..ama eminim sana iyi gelecek orada olmak..Allah rast getirsin herseyini canım. .Hahah, kraliçemizin resmini yollasam olur mu? Avustralyadan selamlar yazarım arkasına da :)
Amin, inşallahBir arkadaşım var Avustralya Sidney de.kendisi avusturalyali hep resimlerini paylaşır Facebook'a. .harika bir ülke. .havası filan..yalnız örümcek ve kopek baliklari biraz fena..ama eminim sana iyi gelecek orada olmak..Allah rast getirsin herseyini canım. .
Tavsiyeniz cok guzel ama KORUYUCUSUZ guneslenmek cok tehlikeli. UV isinlari cilt kanseri yapiyor ve ozon tabakasi iyice incelmis durumda., durduracak hic bir sey olmadan bizi pisiriyor gunes.
FDA: Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi. Fda da bir sürü rüşvet, yolsuzluk dönüyor. Amaç hastalığa karşı, önleyici tıp mı olmalı yoksa bir sürü para verip ilaçlarla bastırma veya tedaviye çalışma mı? İnsan sağlığına, cana karşılık para ölçüt olabilir mi? FDA da olabiliyormuş..derindenizlerden iyi niyetinizi anliyorum da bu Dr Mercola FDA'nin asilsiz ve bilimsel olmayan iddialari yuzunden defalarca uyardigi bir safsata pazarlayicisi ve isadami oldugunu soylemek isterim.
http://rationalwiki.org/wiki/Joseph_Mercola
https://en.wikipedia.org/wiki/Joseph_Mercola
https://www.sciencebasedmedicine.org/9-reasons-to-completely-ignore-joseph-mercola-and-natural-news/
Zumba dersi almaya baladım ama üşengeçlikten kalkıp gitmiyorum bile. Çoook çok yoğun çalışıyorum Sosyal desteğini arttırmak kısmını anlayamadım ama?Kendine çeşitli aktiviteler bulsan ve sosyal desteğini artırsan nasıl olur acaba?
Aw. Zumba cok berbat bir aktivite. Kim cikarmissa bu trendi hic iyi fikir degil. Size uzak dogu sanatlarini oneririm. Tai Chi veya Kiatsu. Enerji dengesini korumak yenilemek icin. Yuzmek ve hizli yurumekle baslarsaniz saglam bir temel olusturursunuz. Diger aktiviteler sonradan tamamlayici olur.Zumba dersi almaya baladım ama üşengeçlikten kalkıp gitmiyorum bile. Çoook çok yoğun çalışıyorum Sosyal desteğini arttırmak kısmını anlayamadım ama?
yani çevrende sana destek olacak arkadaş, akraba, dost edinmen ve onlarla vakit geçirip dertleşmen.Sosyal desteğini arttırmak kısmını anlayamadım ama?
işten verim alamıyorum zaten. benim işim evrak işi. Yaz yaz oku oku, araştır araştır bitmiyor. Gerçekten vücuduma savaş açtım galiba.Hayat kalitenizi düşüren en büyük etken vucudunuza karşı verdiğiniz mücadele. Ne iş yapıyorsunuz bilmiyorum ama çok uzun çalışmayla. Verimli çalışma arasında. Çok fark var.
işten verim alamıyorum zaten. benim işim evrak işi. Yaz yaz oku oku, araştır araştır bitmiyor. Gerçekten vücuduma savaş açtım galiba.
Gunde 16 saat birkac ayda sistemi geri donulmeyecek bicimde alt ust edebiliyor. iliskileriniz bozulabiliyor hayat alt ust olabiliyor. Ancak bazi is sahalari boyle fedakarliklar gerektiriyor. Calismayi cok sevmek yetmiyor. ucunda cok buyuk bir havuc olmasi lazim. Verim artirici yontemler icin Harvard Business Review oneririm.Hayat kalitenizi düşüren en büyük etken vucudunuza karşı verdiğiniz mücadele. Ne iş yapıyorsunuz bilmiyorum ama çok uzun çalışmayla. Verimli çalışma arasında. Çok fark var.
ben çalışmaya sabah 9 gibi başlıyorum artık ne zaman biterse. Bu ara gece 4 ten önce bitmiyor. Arada 1-2 sattlik kestirmelerle duruyorumGunde 16 saat birkac ayda sistemi geri donulmeyecek bicimde alt ust edebiliyor. iliskileriniz bozulabiliyor hayat alt ust olabiliyor. Ancak bazi is sahalari boyle fedakarliklar gerektiriyor. Calismayi cok sevmek yetmiyor. ucunda cok buyuk bir havuc olmasi lazim. Verim artirici yontemler icin Harvard Business Review oneririm.
Anlasildi. Belki metabolizma melatonin uretemiyor. Eger boyleyse en azindan gece saat 10:30-12:30 arasi off alsaniz, sanirim maksimum salgi o saatlerde olusuyor. O zaman dilimini yakalayip tamamen karanlik odada kestirebilirseniz belki enerjiniz yukselir. Deneyin bence.ben çalışmaya sabah 9 gibi başlıyorum artık ne zaman biterse. Bu ara gece 4 ten önce bitmiyor. Arada 1-2 sattlik kestirmelerle duruyorum
Ben kimsenin savunucusu değilim konuyu saptırmayalım. İlaç "=para" kartellerinin elinde oyuncak olan bir kurumun nereye bağlı olursa olsun salt güvenilir olduğunu nasil kabulleniyorsunuz?demeyeceğim, isteyen inansın. Ayrıca kaynak olarak sadece o kişinin adını vermedim. Sizin deyiminizle diğer doktorlarda mı safsata pazarlayicisi? Konu kendiliğinden değil, yaptığınız yorumlarla buraya geldi.derindenizlerden FDA'nin curumus politikalari olabilir ama yine de bir devlet kurumu. Mercola'nin pseudoscience uzerinden insanlari kandirip is yapmasini nasil kabulleniyorsunuz anlayamadim. Adam tam bir yilan yagi saticisi.
Bir de, konu nereden nereye getirildi???