tüketici hakem heyeti

dogadostupanda

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
13.354
47.110
798
merhaba hanımlar,

mart ayında bir firmayı şikayet ettim. yaklaşık 10 gün önce e devletten kontrol ettiğimde karar lehime çıkmış ve karar tarihi olarak 10.05.2016'yı gösteriyordu. Bu arada elime yazılı bir tebligat falan gelmedi. Bugün e devletten kontrol ettiğimde sonuç yine lehime fakat, karar tarihi için 24.05.2016 yazıyor. Şu aşamada ne yapmam gerekiyor? Gidip kendim mi alacağım yazılı şekilde kararı yoksa firmadan parayı mı talep edeceğim?

Muhtara bırakılmış olabilir, bu durumda kapınıza da yazı asılması gerekirdi ancak bazen çocuklar falan yırtabiliyor. Gidip bizzat öğrenin bence.

kafamı karıştıran karar tarihinin değişmesi oldu aslında. bu konuda bir bilginiz var mı?

İtiraz üzerine verilen karar olabilir belki ama süre çok kısa. Hangi ara itiraz edildi de karara bağlandı. Maddi hata da olacağını sanmıyorum bu konuda. Gidip bizzat öğrenmek en sağlıklısı.

İtiraz üzerine verilen karar olabilir belki ama süre çok kısa. Hangi ara itiraz edildi de karara bağlandı. Maddi hata da olacağını sanmıyorum bu konuda. Gidip bizzat öğrenmek en sağlıklısı.

itiraz edildiğini sanmıyorum aslında. savunma bile yapılmamış. firmanın avukatıyla konuşmuştum. haklısınız şikayet edebilirsiniz diyecek kadar da rahattı

Yaklaşık on gün önce nasıl bugünün tarihiyle kararın olumlu olduğunu görebiliyorsunuz. Onun karar tarihi olduğuna emin misiniz.

Evet karar tarihi olarak yazıyor ama on gün önceden ileri tarihli karar verilemez. Gündeme alınma günü falan mı ki. E -devlet kullanmıyorum. Gidip sorun da biz de öğrenelim işin aslını:)

Back
X