Tüketici Hakem Heyetine Başvuranınız Var mı?

firma size mi ulaştı uzlaşmak için ..

Bize yalan beyanlar vardı firmanın. Alt yapı yoktu ondan internet gelmedi demişlerdi. Ama bizde dedikleri tarihten dört ay öncesinde alt yapının açık olduğuna dair bir iş emri vardı. Biz de ihtar yazdık içine de o iş emrini koyduk. Avukatımızla da görüştüğümüzü ve alt yapı olduğu için 20 günde hizmet veremediklerini ispatlayabildiğimizi yazdık. Yani kanıtımız vardı firma ondan bize ulaşmak zorunda kaldı. Sadece ihtardan kaynaklanmadı açıkçası. İhtar da işe yaramasa tüketici hakları ve mahkeme yoluna gidecektik avukata gitmiştik belki ciddi olduğumuzu bildikleri için de geri adım atmış olabilirler

Bize yalan beyanlar vardı firmanın. Alt yapı yoktu ondan internet gelmedi demişlerdi. Ama bizde dedikleri tarihten dört ay öncesinde alt yapının açık olduğuna dair bir iş emri vardı. Biz de ihtar yazdık içine de o iş emrini koyduk. Avukatımızla da görüştüğümüzü ve alt yapı olduğu için 20 günde hizmet veremediklerini ispatlayabildiğimizi yazdık. Yani kanıtımız vardı firma ondan bize ulaşmak zorunda kaldı. Sadece ihtardan kaynaklanmadı açıkçası. İhtar da işe yaramasa tüketici hakları ve mahkeme yoluna gidecektik avukata gitmiştik belki ciddi olduğumuzu bildikleri için de geri adım atmış olabilirler

ben ihtarı çektim tüketici haklarına da başvurdum ama ulaşan olmadı :) uzlaşmak gibi bir niyetleri yok sanırım..
6 ayı bulur dedi tüketici mahkemesindeki kadın çok yoğunlarmış..

ben ihtarı çektim tüketici haklarına da başvurdum ama ulaşan olmadı :) uzlaşmak gibi bir niyetleri yok sanırım..
6 ayı bulur dedi tüketici mahkemesindeki kadın çok yoğunlarmış..

Şikayetimvar'a da yazın şikayetinizi, Bimer'e de bildirin hatta ne olur ne olmaz. Ben bimerden sonuç alamadım gerçi ama her yolu denemek lazım.
İşin pisliğini biliyorlar ne yazık ki bizim elimizde şans eseri o iş emri olmasa bizi de bekletirlerdi kesinlikle adamlar hukuk boşluklarını kullanıyor ne yazık ki.
Umarım çabuk çözersiniz sorunu

ay bende yakında başvuracagım eşimin su gecırmez telefnu vardı tatılde denıze skmaya calıştı telefn suya deger degmez kafayı yedı ekranda karardı garantı kapsamında oldugu ıcın servısıne gnderdık bu telefn daha once acılmış dedıler 350 tl talep ettıler zaten bır ay telefnsuz kaldı eşim yapılmadan gerı gnderılmesını ıstemedı yanı verdık parayı gecen hafta ve gelen telefnda kenarları çizik kamerasında toz parçaları kalmış dalga gecer gıbı sıfır telefnu resmen hurda gıbı aldık arka kamera oldugu ıcın kendımız acıp temızleyemıyruz 4k vıdeo ceken canım kamera bugulu bugulu ftgraf cekıyor cok canım sıkkın yakında başvurcam bende ama snuc ne olur bılemıyorum

ay bende yakında başvuracagım eşimin su gecırmez telefnu vardı tatılde denıze skmaya calıştı telefn suya deger degmez kafayı yedı ekranda karardı garantı kapsamında oldugu ıcın servısıne gnderdık bu telefn daha once acılmış dedıler 350 tl talep ettıler zaten bır ay telefnsuz kaldı eşim yapılmadan gerı gnderılmesını ıstemedı yanı verdık parayı gecen hafta ve gelen telefnda kenarları çizik kamerasında toz parçaları kalmış dalga gecer gıbı sıfır telefnu resmen hurda gıbı aldık arka kamera oldugu ıcın kendımız acıp temızleyemıyruz 4k vıdeo ceken canım kamera bugulu bugulu ftgraf cekıyor cok canım sıkkın yakında başvurcam bende ama snuc ne olur bılemıyorum
süreçte bilgi edindikçe başlığa yazacağım belki size de faydası olur (eğer açmaya kesin karar verirsem beklemeden sonra)

yoo ben iş bankasından ne zaman havale yapsam 5 dk içerisinde iletiliyor (mesai saatleri içerisinde tabi)
6 eylül gözüküyor evet ama bana onun için de mesaj atmışlardı bi hafta içerisinde ürünleriniz kargoya verilecektir diye ,ne bileyim şu turkuazlar özellikle başa bela oldu.
Evet evhamlı bir tipim zaten hemen panik yaparım ,yine yaptım farkındayım ancak cidden hevesim kaçtı bitse şu iş de kurtulsam modundayım...Yok zaten artık evidea ile alışveriş yapamam bunca olay çıkarıp bi de sonra :))

Normal bankadan bahsetmiyoruz ama sitelerin bir çoğu normal banka sistemiyle calismiyor kendi sistemleri de var işin içinde.

Hallolur :) canınızı sıkmayın.

Arkadaşlar bugün derdim bu maalesef:KK43:
Evidea isimli siteden yemek takımı aldım almaz olsaymışım çünkü elime geçmediler bir türlü daha olaylar karışık.
Şöyle özetleyeyim:
Öncelikle 14 ağustos ta sipariş verdim.Sonra benim tatil işim çıktı 17 ağustos ta mail attım dedm anneme teslim edin ben tatilde olcam ,tamam dediler.
Sonrasında ben tatilden geldim ayın 28i oldu baktım hala ses yok bunlardan ve resmi göstereceğim hala bu şekilde tedarik aşamasında....
Eki Görüntüle 1879204
Ben bunlara mail attım ürünlerimin iptalini ve ücret iadesini istiyorum diye.Kimse beni iplemedi sonra sikayetvar.com a yazdım.Bana telefonla döndüler iban ımı aldılar ve ücret iadesi yapacaklarını söylediler.Sonra maile de yazdılar bunu.
Eki Görüntüle 1879205
Ancak hala ücret iadesi yapılmadı.Arkadaşım da diyor ki 30 günü geçirmeye çalışıyorlardır.Eğer ki 30 gün geçerse ben dava dahi açsam o parayı geri alamazmışım.Para 299,5 tl yani peşine düşülmeye düşülür düşülmez orasını geçtim ama bunu herkese yapıyorlarmış sikayetvar.com sitesinde okuyunca anladım ki tarzları böyle ve ben onlara bu sefer yanlış kişiye çattıklarını göstermek istiyorum.Onlara dava açacağım.

Bana önceden tecrübeli arkadaşlar varsa bu konuda yardımcı olurlarsa sevinirim ya da bilgi sahibi olmasa dahi fikir vermek isteyen olursa da sevinirim.Teşekkür ederim okuduğunuz için...Epey canım sıkıldı bugün bu işe...
Siz olsanız napardınız daha fazla beklersem 30 gün dolmasın bu sefer o_O
Evidea dan kitaplık aldım teslim aldığımda kırık olduğunu gördüm iade ettim. ancak geri ödemesi yapılmadı. 1 ay boyunca aradım yatırdık diye diye her gün oyaladılar fazla bir meblağ olmadığı için üzerine düşmedim ama alışveriş yapılmayacak bir site.

Evidea dan kitaplık aldım teslim aldığımda kırık olduğunu gördüm iade ettim. ancak geri ödemesi yapılmadı. 1 ay boyunca aradım yatırdık diye diye her gün oyaladılar fazla bir meblağ olmadığı için üzerine düşmedim ama alışveriş yapılmayacak bir site.
bugün aradılar adam bizzat ben ilgileneceğim ücret iadenizle dedi ben de inşallah yatar diyorum artık bakalım:P olmazsa dava edeceğim de avukat arkadaşa söyledim çünkü haftasonu geliyor ankaraya gelince görüşcez

Evidea iyi site sadece zaman olarak uzun sürüyor diyen arkadaşlar haklıymış:)
özür kahvesi gönderdiler çok şirin :)))) FrKafka FrKafka Tikkabilla Tikkabilla
DSC_0730.webp

Hahahah çok tatlı çözülmüş konu
Baya işe yarıyor mu bu tüketici hakem heyeti?
Babam da 2 gün önce şikayette bulundu
Aynı şekilde teslimat 15 gündür yok

Hahahah çok tatlı çözülmüş konu
Baya işe yarıyor mu bu tüketici hakem heyeti?
Babam da 2 gün önce şikayette bulundu
Aynı şekilde teslimat 15 gündür yok
bana da avukat arkadaşım önermişti
uzun süren bir süreçmiş
ama zaten ilk tebliğ mi deniyor neyse o ilk kağıt gidince genelde bir çözülüyormuş olay:P

Back
X