Kızlar merhaba . Bir konuda sizlere danışmak istedim belki bilgili arkadaşlar vardır. İş yerime yakın bir optikçiden bi hevesle güneş gözlüğü aldım. Yüzüme göre pek bulamıyorum küçük olduğu için o model fena gelmemişti birde heves edince alıverdim. daha sonra iş yerimde arkadaşlarıma gösterdim herkes yüzüne büyük olmuş rengi açmamış değştir dediler 1 gün sonra gidip başka mir modelle üzerine para vererek değiştirdim. Ancak aldığım modelde gözümden düşmeye başladı onuda ertesi gün gidip darlattırdım. Sonrasında yine düşmeye başladı ve gözlüğü kullanamadm. Sonrasında izne ayrıldığım için gözlüğü götüremedim. Henüz alalı 1 ay olmadı 18 inde 1 ay süre dolacak. Şimdi işe başlayınca bugün gittim değiştirmek isediğimi söyledim değişim yapmadılar. zaten 1 kere değişim yaptık 15 gün olsaydı değişrdik gibi bişeyler söyledilr. Bari ilk aldığımı alayım dedim onuda kabul etmediler. Bende tüketici mahkemesi hakem heyetine başvuruda bulunmak istiyorum. Baya bir mebla ödedim gözlüğe. Benim bildiğim 1 ay içerisinde değişim yapılabilinir. Bu konu hakkında bilgili olanınız varmı haklı bulunurmuyum heyetçe.