Tüketim çılgınlığı, her şeyi alma isteği

Ben de acccccayip stokcuyum. Tek yasıyorum ama ülke de kıtlık olussa 1 sene evden cıkmadan yasarım. Elimde değil ama yani sdjdjdkdksk. Deterjan,makarna,bakliyat vsvs
Stokçu selam 👋🏻 Bende stokçuyum 1 yıllık ürün var evde. Yağın yoksa şimdiden al 4 ay içinde 10 tl daha en az artacak.

Stokçu selam 👋🏻 Bende stokçuyum 1 yıllık ürün var evde. Yağın yoksa şimdiden al 4 ay içinde 10 tl daha en az artacak.
Ben 10 litre zeytinyağı stokladim. 10 litre daha alsam iyi olurdu
5 litrelikte sıvıyağ alıp atmam lazım hamur işleri için.
Tereyağı 3 kilo getirtmistim ama ne bileyim bu stok işi de en fazla 1 sene idare edecek sonrası yine Allah kerim

Ya stokçu görmüşken sorayım. Bakliyatlar falan bozulmuyor mu? Ne bileyim kelebek falan oluyor benim dolaplarda. Ki koyduğum yer gayet serin.

Bir kilodan fazla pirinç, bulgur alsam bitene kadar kokusu değişiyor.
Ben kuru bakliyat alıyorum fasulye nohut vb kesinlikle bulgur pirinç 2 kiloluktan fazla almıyorum yoksa kelebekleniyor 🥺

Ben 10 litre zeytinyağı stokladim. 10 litre daha alsam iyi olurdu
5 litrelikte sıvıyağ alıp atmam lazım hamur işleri için.
Tereyağı 3 kilo getirtmistim ama ne bileyim bu stok işi de en fazla 1 sene idare edecek sonrası yine Allah kerim
Yağ tenekede 3 yıl. Zeytinyağı da minimum 2 yıl yeni hasar olan. Tereyağı rahat 1 yıl en az. Olabildiğince alın. Ayçiçek yağını es geçmeyin onu da stoklayın ben 2.5 yıl kullandım mis gibi birşey olmadı.

Ben kuru bakliyat alıyorum fasulye nohut vb kesinlikle bulgur pirinç 2 kiloluktan fazla almıyorum yoksa kelebekleniyor 🥺
Pirinç 20 kg aldık depoda 1 yıldır duruyor. Maşallah diyeyim. Bez çuvalda hiçbirşey olmadı. Kuru serin yer bez çuval iş görür. Ama ev iklim sıcaklık çok etkili bu konuda.

Back
X