- 18 Eylül 2016
- 36
- 3
- 36
- 40
- Konu Sahibi Depresifbaci
-
Zor bir durum. Eşinizin sağlık problemi olabilir mi belki ereksiyon olamama, isteksizlik bunu açıkca sorup doktora danışmasını isteyin
Acaba neden onceden cok isteyipte ulasinca cazibesinimi yitiriyor bazi seyler zor erkekleri anlamak
Vajinsmus zamanlarından belki psikolojik olarak etkilenmiştir çocuk olunca da görevini yerine getirdiğini düşünüp salmıstır belki de. Siz de üzerine düşmeyin giyinip süslenip salının evde ama hiç pas atmayın özlesin ilginizi. Ve bir şey değişmezse de bi psikologa gitmeyi yoksa ilişkinizin yürümeyeceğini söyleyin.Söyledim kaçkez gitmiyor
Sağlıklıyım diyor
Zorladığım zamanlardada sorunsuz hemen ereks oluyor
Yorgunum açım işim var hep bi bahane
Siftah mı attınız bir kez?
Tedavi olmuyorsa, kırmızı gecelikler işe yaramıyorsa tek bir çare var o da ayrılmak.
Peki ne yapmak istiyormus beyefendi ozaman ayrilalim de ciddi oldugunuda anlasin nedir yani konusmaya yanasma doktora yanasma kadina yanasma bence yol vermeyi deneÖncedende sen istemiyordun
Hep acı çekiyodun bende soğudum demişti bi keresinde
Siftah mı attınız bir kez?
Tedavi olmuyorsa, kırmızı gecelikler işe yaramıyorsa tek bir çare var o da ayrılmak.
Peki ne yapmak istiyormus beyefendi ozaman ayrilalim de ciddi oldugunuda anlasin nedir yani konusmaya yanasma doktora yanasma kadina yanasma bence yol vermeyi dene
Sabah çıkıp çok geç geliyo iş yeri üç saat sürüyoSiftah kısmında istemsizce güldüm.
Çok mu tembel eşin? bir arkadaşımın eşi sırf tembelliğinden yanaşmıyordu,
11 yıldan sonra boşandı arkadaşım.
Başka kadın olabilir mi?
Psikolojik bir sorunu olabilir mi?
ayda bir kezi duydumda senede bir kezi ilk defa duyorum
esiniz çok garip gerçekten
dr konusunda israr edin çocugunuz içjn yapin bunu yuvaniz bozulmasin diye
O sizi 4 yıl beklemiş sabredin ikna edin tedavi için çocuklarınız için üşengeçliğin de bazı nedenleri vardır kansizlik vitamin eksikliği troid vs yorgun hissettirir doğal istek arttırıcı kür arastirabilirsiniz internetten işı ağır gelebilir oturup ciddi şekilde konuşun karşılıklı kavga daha çok iter sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?