'Tükürük' ifadesi için özür diledi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
'Tükürük' ifadesi için özür diledi
HDP Hakkari milletvekili Abdullah Zeydan, tepki çeken sözleri için özür diledi.
Sitene Ekle

Zeydan, "PKK, Türkiye'yi ve Ortadoğu'yu güller bahçesine çevirmek için ortaya çıkmış barış ve halk hareketidir. Eğer PKK Türkiye'yi güller bahçesine çevirmek istemeseydi, PKK'nın öyle bir gücü var ki, sizi tükürüğüyle boğar" demişti.

Tepki çeken bu sözlerin ardından Zeydan dün akşam CNNTürk'te Şirin Payzın'ın programına katıldı.

Konuşmasının tamamına bakılınca barış mesajları verdiğini, sadece bir cümlenin öne çıkartıldığını savunan Zeydan sözünün yanlış anlaşıldığını söyledi.

Zeydan, "O günkü konuşmanın tamamı dinlenmeden içinden seçilmiş ifadelerim kulanılmış, sanki tehdit ediyormuşum gibi değerlendirilmiştir. Ben kardeşlikten, barıştan yanayım. HDP barıştan yanadır. Kısacık cümlemden dolayı Türkiye halklarını üzmüşsem, insanlarımızdan özür dilerim" dedi.

Zeydan hakkında dokunulmazlığının kaldırılması için fezleke hazırlandığı ortaya çıkmıştı.

İŞTE O SÖZLER:

http://www.milliyet.com.tr/-tukuruk-ifadesi-icin-ozur-diledi/siyaset/detay/2094688/default.htm

biz aptalız galiba, siyasilerin söylediği sözleri hep yanlış anlıyoruz,

neyse ben kendi adıma özrünü kabul etmiyorum

"O günkü konuşmanın tamamı dinlenmeden içinden seçilmiş ifadelerim kulanılmış, sanki tehdit ediyormuşum gibi değerlendirilmiştir. Ben kardeşlikten, barıştan yanayım. HDP barıştan yanadır. Kısacık cümlemden dolayı Türkiye halklarını üzmüşsem, insanlarımızdan özür dilerim"

Sayelerinde 'barış' kelimesinden soğuduk.

Konuşmasını da dinledim. Bu sözleri söylerken tıslıyor resmen, nefret saçıyor.

Sayelerinde 'barış' kelimesinden soğuduk.

Konuşmasını da dinledim. Bu sözleri söylerken tıslıyor resmen, nefret saçıyor.
Dansöz gibi k..ı başı ayrı oynuyor milletin önce kül bırakmıyorlar sonra kıvırıyorlar böyle. Biz aslında şehit cenazesine de gitmek istiyoruz bla bla bla

böyle o pkklıların tükürüğünü yalarsın ama sen akıllanmazsın her ne olursa olsun bu seni masumlaştırmaz yine katilsin yine katilsin...

a bunlar boyle son zamanlarda acik acik PKK yi baris elcisi olarak mi tanitiyorlar?
sempatizan showlar hep yapmislardi ama :/

Kbul etmiyorum arkadasim!!! Obur tarafta verecksin bnun hesabina bana !!!

öyle olmuyor işte zeydan efendi o kelimeler ağızdan çıktımı cımbızlanıyorda başka yerede çekiliyor ama sen o kelimeyi kullandın ne diyelim niyetiniz öyleyse geleceğiniz varsada göreceğinizde vardır.. Bizim milletimiz (dikkat et türk milleti demedim) tüpün gaz kaçırıp kaçırmadığını çakmakla deneyen bir millettir..

Laf söylüyorlar, sonra nasıl toparlayacaklarını şaşırıyorlar. Söylenen her söz bu ülkede sükunet sağlamaya yönelik olmalı,saldırgan bir üslup kullanmamalı siyasetçiler aydınlar gazeteciler... iş işten geçince kafaları nerelere vursak fayda etmez.

X