Tül peruk ile normal peruk arasındaki fark nedir ?? Bende almak istiyorum açıkçası çıtçıtlar bayıyor artık
tatlım yabancı bi siteden bir peruklar buldum ben o kadar doğal ki anlatamammmmmmDD burdan link atılmasında bi sorun olmayacaksa atayım bi bak.... ben 6 tane beğendim hangisini alsam karar weremedim.... link atmak serbestse atayım istersen
tatlım yabancı bi siteden bir peruklar buldum ben o kadar doğal ki anlatamammmmmmDD burdan link atılmasında bi sorun olmayacaksa atayım bi bak.... ben 6 tane beğendim hangisini alsam karar weremedim.... link atmak serbestse atayım istersen
ya kızlar bende cok üzülüyorum saçlarım ıcın lıce wig bulup alacaktım ama bu tül peruk nası bişey saçlarım küstü uzamıyor bırakın kısacık kalsın gür olsa onada razıyım ama değil erkek arkadaşım gür saçlı kız seviyor tabi bana belli etmiyor ama anlıyorum bend egür güzel bakımlı saçlarım olsun istiyorum çünkü insanı güzel gösteren saç yüzdeki bütün kusuru kapatan saç ama bende yokçok mutsuzum aynaya bakasım gelmiyor naptıysam olmadı yok saçım kel kalıcam peruk almak istiyorum ama doğal dursun istiyorum bazı yerlerde var kandırmaca onlar bir peruk öle 5o ye 6o a yada 1oo e 2oo e alınmaz ben cok arastırdım düzgün gerçek bir peruk 4oo den aşağı değil ki 400 olanlar da kısa olan peruklar ben 1 milyara buldum bi kız kullanmıs ama nerde alıcamı bulamadım o yeri yazmamış cunku nerden aldıgını ama görsenız bayılırsınız hakiki peruk bu dersiniz kanmayın sakın size 5o ye 1ooe satanlara ne yıkanır ne maşa fön yapılır bildiğiniz oyuncak bebek saçları onlar beyonce shakira kim kardishaın fln lice wig kullanıyor ama ben yapıştırma istemiyorum 1oo de 1oo hakiki peruk bulursanız lütfen cevap yazın benım mesaj atma hakkım yok buraya yazarsanız çok sevinirim
tül peruk mantıklı bende peruk arastırıyorum bilgisi olanlar haber versinlerrr lütfennn
tül peruk bende aldım canım ömrü çok kısa saçlar tepe kısmından çok çabuk dökülüyor ....çok güzel medikal peruklar var çok doğal ve ömrü çok uzun dip boyası geldiğinde biryere acil çıkarken saçlar yanık kısa ve zayıfsa harika bir çözüm peruk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?