Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Tül peruk kullanlar

melissa7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
418
19
118
Manisa
aslında yarım ay cıt cıt almayı düşünüyordum fakat peruk kullanmak fikride cazip geldi
artık işe giderken her gün düzleştirici ve maşa kullanmaktan saçlarımı mahvettim artık hiçbir şeklede girmiyor özelliklede yazın saçıma hiç bir model olmuyor sabah işe giderken saçkımı yapıyorum işe gittigimde ise sanki kabarıyor

sürekli olarak peruk kullanmayı düşündüm her gün peruk kullanan varmı acaba rahatmıdır günlük kullanım için araştırtım nette biraz gg den bir satıcı buldum ve tül peruk almaya karar verdim ama yinede kararsızım

cıt cıtı da kulandım saçlarımın yapısı ince olduğu için belli oluyor ve saçımda fazla yıprandığı için cıt cıtları takdığımda belli oluyor özellikle saç uç kısımları

perugu sevmiyorum ben yapay tabii çok dogalarıda varrr ama rahat hisetceksen öylee all ozamn tabi

ben de saçlarımı bi esti kısacık kestirdim şimdi nasıl ek yapsam da uzun olsa diye düşünüyorum.çıtçıtları düzgün de taksan görünüyor genelde .bikaç kişide öyle gördüm belli oluyor çok yapay çok itici.yarımay çok mantıklı geliyor ama bu siyahı da çok beğendim önü çok doğal duruyor özellikle.

çıt çıtı kullandım toka yerleri belli oluyor ben sadece saçıma fön çekmemek için peruk kullanmak istiyorum çünkü saçlarım çok kötü durumda
siyah olanını bende çok begendim ama ben alırsan kahve tonlarında almayı düşünüyorum

Son düzenleme:
böle bi konu açıldığı için çok mutlu oldum yaaDD benim saçlarım çok döküldü seyrekleşti iyice... bende peruk kullanmak istiyorum tül peruklar birde gerçek saçsa eğer çok doğal duruyor... daha önce kullanmış yada kullanan varsa lütfen bizi bilgilendirsin yaa:/// birde fiyatı hakkında bilgi sahibi olanlar lütfennn ömrüm boyu duacınız olurum ya D

Tül peruk ile normal peruk arasındaki fark nedir ?? Bende almak istiyorum açıkçası çıtçıtlar bayıyor artık

Tül peruk ile normal peruk arasındaki fark nedir ?? Bende almak istiyorum açıkçası çıtçıtlar bayıyor artık

tatlım yabancı bi siteden bir peruklar buldum ben o kadar doğal ki anlatamammmmmm DD burdan link atılmasında bi sorun olmayacaksa atayım bi bak.... ben 6 tane beğendim hangisini alsam karar weremedim.... link atmak serbestse atayım istersen

ya kızlar bende cok üzülüyorum saçlarım ıcın lıce wig bulup alacaktım ama bu tül peruk nası bişey saçlarım küstü uzamıyor bırakın kısacık kalsın gür olsa onada razıyım ama değil erkek arkadaşım gür saçlı kız seviyor tabi bana belli etmiyor ama anlıyorum bend egür güzel bakımlı saçlarım olsun istiyorum çünkü insanı güzel gösteren saç yüzdeki bütün kusuru kapatan saç ama bende yok çok mutsuzum aynaya bakasım gelmiyor naptıysam olmadı yok saçım kel kalıcam peruk almak istiyorum ama doğal dursun istiyorum bazı yerlerde var kandırmaca onlar bir peruk öle 5o ye 6o a yada 1oo e 2oo e alınmaz ben cok arastırdım düzgün gerçek bir peruk 4oo den aşağı değil ki 400 olanlar da kısa olan peruklar ben 1 milyara buldum bi kız kullanmıs ama nerde alıcamı bulamadım o yeri yazmamış cunku nerden aldıgını ama görsenız bayılırsınız hakiki peruk bu dersiniz kanmayın sakın size 5o ye 1ooe satanlara ne yıkanır ne maşa fön yapılır bildiğiniz oyuncak bebek saçları onlar beyonce shakira kim kardishaın fln lice wig kullanıyor ama ben yapıştırma istemiyorum 1oo de 1oo hakiki peruk bulursanız lütfen cevap yazın benım mesaj atma hakkım yok buraya yazarsanız çok sevinirim

canım banada soylermısın :)

yabancı sitelerden bende bakıyorum ama sipariş verebiliyormuyuz bilgi verirmisin teşekkürler

Sach saç kaynak merkezi diye bi yer buldum nette. Bakırköydeymiş yeri ve sitesinde sattıkları perukların resmi var çok kaliteli duruyo doğal saçtan olan var özel yapım olan var fln. Bi bak derim ben hala bulamadıysan istediğin gibi :)

buraya yazalı tam 2 yıl geçmiş peruk alıp almak konusunda kararsızdım sonra çıt çıt aldım çok pişman oldum çünkü rahat kullanamıyorum
saçlarıma bioform yaptırdım 2 defa yine çok pişman oldum keşke hiç yaptırmasaydım.

şu anda saçlarım hiç bir şekle girmiyor boyadığım zamanda boya en fazla 1 hafta kalıyor saçlarım düğüm düğüm resmen

saçlarım aşırı fazla dökülüyorum yakında hiç kalmamasından korkuyorum.

saçlarımı kısacık kestirmeyi düşünüyorum kendine gelsin diye bu arada tül peruk alıp kullanmayı düşünüyorum her gün işe giderken peruk kullananlar varmı acaba rahat kullanabilirmiyim

tül peruk mantıklı bende peruk arastırıyorum bilgisi olanlar haber versinlerrr lütfennn

tül peruk bende aldım canım ömrü çok kısa saçlar tepe kısmından çok çabuk dökülüyor ....çok güzel medikal peruklar var çok doğal ve ömrü çok uzun dip boyası geldiğinde biryere acil çıkarken saçlar yanık kısa ve zayıfsa harika bir çözüm peruk..

mrb..ben de genetik saç dökülmesi var..bu medikal perukları ben de gördüm netten..siz alıp kullandınız mı acaba?

netten istanbulpazar diye bi firma var peruk almak için görüştüm ama kararsızım fiyatı biraz pahalı geldi 1.000,00 tl dediler

canım ben ankaradan aldım yerinden tepesi sanki kendi cildim gibi..evet haklısın biraz pahalı ama kimsecikler anlamıyor peruk taktığımı bu da dünyalara değer çok mutluyum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…