Tüm acılarıma son nokta bu belki de...

Önceki konularınızı bilmiyorum ama sırf erkek arkadaşınız sizi ihmal ediyor diye (bu kadar basit değildir muhakkak) ilişki bitirilir diye düşünüyorsanız tüm çiftler ayrılsın... Herkes dönem dönem şikayet ediyor ilgisizlikten...

Hastalık psikolojisiyle "Bu dünyada değil ama öbür dünyada sevdiğime kavuşacağım" diyecek kadar da masum bulmadım yaptığınızı.. Böyle söylemek için hayatınıza kimseyi almamalıydınız... "Umut verdim" diyerek 2 yılını çaldığınız başka bir adam var ortada... Kendi yaranızı kapatsın diye kanattığınız bir adam... Üstelik "Düş yakamdan, sevmiyorum seni, başka bir adam var hayatımda" diyerek "postalanan"... Aynı şeyi bir erkek yapsa tefe koyarız ama herkesin bir gururu var değil mi? (Forumda bu tip konularda "amaan erkekler neler yapıyor, boşver" deniyor bazen, hayret ediyorum... Ne "düşük" kadınlar da var, o zaman her kadın her türlü muameleyi hak etmiş mi oluyor? )

Başınıza gelenler belki bir yanlışta ısrarın sonucu, belki hayatınızı bu denli hoyratça yönlendirmemeniz için bir işaret... Bunu olumsuz alır da pes ederseniz her şey olduğu gibi kalacak... Ölüm filmlerde gördüğümüz gibi sevdiğimizle sonsuza dek mutlu olmanın çaresi değil, hesap var... Tüm hataların telafisi için de yeterince zaman... Hayata sarılın da bu sefer "sağlam yaşayın"... Eski ilişkiniz sizi tatmin etse zaten bitme noktasına gelmezdi ama sonrasında "denediğiniz", ayrılırken haksızlık ettiğinizi anladığınız adam "daha detaylı" bir özrü hak etmiş bence... Değinmemişsiniz ama umarım helallik istemişsinizdir kendisinden...

çok üzüldüm cnmkardeşim rabbim vermiş bi dert dermanınıda verir inşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun çok kötü bi durum ne diyim çok çokkk geçmiş olsun bu iletten kurtulursun inşallah

Sizin adınıza çok üzüldüm. Çevrenizi bu kadar dikkate almanız sağlığınızdan etmiş sizi. Allah göstermesin de ciddi bir şey olmasın. Çok sevdiğim bir söz var, Küçük İskender'in:
Kanayan yaralarına; kan dursun diye başka bedenler basarsan, mikrop kaparsın...
Siz eski sevgilinizden ayrılıp "kanarken" başkasını "kanatmayı" göze almışsınız. Belki de acınızı dindirmeyi düşünüyordunuz o halinizde mantıklı düşünemediniz, haklısınız...
Ama buna bir son verin. Hastalığınız ciddi değildir umuyorum. Ciddi ise-Allah Korusun-, lösemiyi de yenersiniz. Yenersiniz yenmesine de önce yaşama tutunmayı öğrenin. Canınızdan çok sevdiğiniz insana dönün. Çevre konuşur konuşur susar! Susmayı öğrenecek. Hiçbirinin söylediği sizin canınızdan, sağlığınızdan, mutluluğunuzdan önemli değil...

Allah'ım acil şifalar versin. İnşallah tetkiklerde birşey çıkmaz. Ama sen birşey çıksa da çıkmasada mutlaka sevdiğin insana dönmelisin. Kendine daha fazla eziyet etme...

çok üzüldüm Allahım şifa versin inşallah.. bu hayat bir insan için bu kadar kendini yıpratmana değmez ama sevdiğini çevrenin etkisyle kaybetmende yanlış üstüne başka bir adama umut vermek hatalar zinciri olmuş ama hayattan vazgeçme umutsuz ve yılmış vaziyetten çık herşeyin bir çözümü vardır zamanla herşey düzelir inşallah...

rabbim acil şifalar versin önce. bence gönlünden geçeni yap. belliki birçok şeyi içinde tutmuşsun sonuç böyle olmuş. ama fazla duygusala bağlayıp aklına ölümü getirme. hakkında hayırlısı

üzüldümmm
inşallah kötü bir şey çıkmamıştır
hayat kısa bu kadar üzülmeye hiç mi hiç değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…