• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm bacak liposuction ( liposakşın )

Ne durumdasınız acaba
Bugün görüştüm doktorun asistaniyla taytimi artık cikarmami söyledi üst bacağımda bi problem var j plazma az yapilmis çoğu bölgeye yapılmamış şikayetlerimi anlattım bakalım cumartesi günü randevu aldım gorusucem sonuc ne olacak ne yapılacak hiç bilmiyorum

Öylemiii geçmiş olsun ödeminiz mi geçmedi
Odemim var halaaaa geçen hafta gidemedim bu arada uyuyakalmisim bu hafta gitmeye calisicam cumartesi ödem var zaten canım hemen geçmesini beklemiyorum ama arka bacakta hiç birsey yok ağrı sertlik jplazma geniş bir alana yapılması gerekiyordu derinin gerilmesi için geniş bölge orası yani j plazma yi bırak sanki lipo bile olmamış gibi orası portakal kabuğu görüntüsü komple bilmiyorum ya benim yanlış dusunuyorum ama hissettiğim bu yani

Bugün 6 günüm, gündüz fazla rahatsız etmiyor çünkü hareketliyim ama gece sağ bacak uyku vermiyor, sürekli uyanıyorum acıdan.
Bu durumda kalkıp hareket etmek gerekiyor ve bacak rahatlıyor.
Bunlar çorap yüzünden hepsi ama çorap olmazsa daha fazla ödem olur ve şekil bozulur.
O yüzden çorap şart kızlar.
Yarın hafif ilk duşumu alacağım,sadece üzerinden su geçirebileceğimi söyledi hocam.
Ben buna bile razıyım, çok ihtiyacım var.
Eki Görüntüle 3558256
Asena canım ne durumdasın bu resmi 12 martta atmışsın son durumun nedir 2 ayını 2 gün geçmiş banada 8 gün geçti 2 ayımı seninle hemen hemen aynıyız inan numaran olsa hemen arayacağım seni ne durumdasinnnnn yazzzz lutfen

Asena canım ne durumdasın bu resmi 12 martta atmışsın son durumun nedir 2 ayını 2 gün geçmiş banada 8 gün geçti 2 ayımı seninle hemen hemen aynıyız inan numaran olsa hemen arayacağım seni ne durumdasinnnnn yazzzz lutfen
Ben yarın resim çekerim biraz daha ödem azaldı ama cildim hala ağırıyor ve sağ ayağımda hissizlik devam ediyor, eskisi gibi değil ama yinede anlamıyorum, neden derinin iyileşmesi bu kadar uzadı. Bu arada sadece alt kısmından bahsediyorum, üst kısmı sıfır, hiç bir belirti yok, o yüzden eminim fazla dokunmadı üst kısmına. Dizlerim incelecektir diye hayal ediyordum fakat kursağımda kaldığı 😞 çok büyük hayal kırıklığı ve pişmanlık, keşke başka doktor seçseydim, çok pişmanım çok.

Odemim var halaaaa geçen hafta gidemedim bu arada uyuyakalmisim bu hafta gitmeye calisicam cumartesi ödem var zaten canım hemen geçmesini beklemiyorum ama arka bacakta hiç birsey yok ağrı sertlik jplazma geniş bir alana yapılması gerekiyordu derinin gerilmesi için geniş bölge orası yani j plazma yi bırak sanki lipo bile olmamış gibi orası portakal kabuğu görüntüsü komple bilmiyorum ya benim yanlış dusunuyorum ama hissettiğim bu yani

Uzun soluklu ve zor bir süreçmiş

Ben yarın resim çekerim biraz daha ödem azaldı ama cildim hala ağırıyor ve sağ ayağımda hissizlik devam ediyor, eskisi gibi değil ama yinede anlamıyorum, neden derinin iyileşmesi bu kadar uzadı. Bu arada sadece alt kısmından bahsediyorum, üst kısmı sıfır, hiç bir belirti yok, o yüzden eminim fazla dokunmadı üst kısmına. Dizlerim incelecektir diye hayal ediyordum fakat kursağımda kaldığı 😞 çok büyük hayal kırıklığı ve pişmanlık, keşke başka doktor seçseydim, çok pişmanım çok.
Bende tık yok hala 2 ay 15 gün oldu işte

Bende tık yok hala 2 ay 15 gün oldu işte
Merhaba canım. benimde 2 ve 15 gün oldu. Doktora ne gitmek istiyorum ne de aramak, kendimi tutamam diye korkuyorum, çok sinirliyim kendisine. :kızgın: zaten asistanla muhatap oluyorum. İki gün önce mecbur yazdım, çorap kaç ay takmam gerek öğrenmek için. Zaten ben yazmasam arayan soran yok, parayı ödedikten sonra hiç bir doktorun umrunda değiliz zaten. Resim at dedi, 2 numara çoraba geçmemi istedi. Geçmeye geçtim ama sabaha kadar uyku yok, çorap kemiklerimi acıtıyor ama yapacak bir şey yok, dayanıyorum. Bugun tüm gün uzanacağım belki ödem azalır umuduyla ve 3 saat aralıkla drenaj masajını yapıyorum. Şimdi bitti masaj, resim çekip paylaşacağım. bacaklarım ağırıyor ((

Bacaklarımda bir yamukluk var, bacaklar aslında düz ama ameliyat sonrası böyle bir sorun çıktı ortaya. Ödemler gidince bu sorun da gider umuyorum. 😔

Böyle masaj yapıyorum devamlı.
Mecbur satın aldım.

Eklentiler

• IMG_9539.webp
    IMG_9539.webp
    72,9 KB · Görüntüleme: 33
Bu da son durum.
Gerçi bütün gün uzanıyorum diye az şişti bacaklarım.
Bugün izinliyim, evdeyim.
Hafta içi işten eve gelene kadar baya şişiyor bacaklarım.
Ameliyat sonrası artık şişmez umuyordum ama hala şişiyor akşama doğru.😞

Eklentiler

• IMG_9543.webp
    IMG_9543.webp
    57,8 KB · Görüntüleme: 34
Asistana son gönderdiğim resim
Ayakta çekmiştim.
Bu arada 6700 tl asistandan aldığım çorab böyle kaçtı. 😒
Bir bacağım diğerinden daha kalın.
Tek umudum ödemlerin geçtiğinde dengelenir diye ama bir yorum okudum forumda, aynı durum yaşamış ve dengelenmediğini yazıyor.
Bekleyip göreceğiz artık.

IMG_9514.webp

IMG_9513.webp

Bu arada bacaklarım çorapsız daha kalın görünüyor, çorap sıkıştırıp ince gösteriyor, çorapsız çok çirkin bacaklarım, asla soyunup rahat dolaşacağım bacaklarım değil. En azından şimdilik. Umudumu kayıbetmemeye çalışıyorum ama çok inancım da yok. Artık herşey bittiğinde sporla sıkılaşmaya çalışacağım, sağlığım izin verdiği kadar.

Back
X