Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorabileceginiz bir sağlık çalışanı yada tanıdığınız varsa sorup yazar mısınız çok ihtiyacım var suan bu bilgiye teşekkür ederim yazdığınız icinMuhtemelen gözükür
Radyolojici tanıdıgım yok ama mantıken 4. Ay karın büyür ve organları yavaştan itmeye başlar ve tüm batın usg de bakan kişi farkeder gebeliği.Sorabileceginiz bir sağlık çalışanı yada tanıdığınız varsa sorup yazar mısınız çok ihtiyacım var suan bu bilgiye teşekkür ederim yazdığınız icin
Anladim cok sağolun teşekkür ederimRadyolojici tanıdıgım yok ama mantıken 4. Ay karın büyür ve organları yavaştan itmeye başlar ve tüm batın usg de bakan kişi farkeder gebeliği.
Hasta gizliliği diye bir şey var konuyu bilmiyorum ama rahatsız olduğunuz bir durum olursa haklarınızı kullanırsınızAnladim cok sağolun teşekkür ederim
Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim 4 ay önce sürtünme gibi bi iliski yaşadım ertes72 ertesi gün hapı kullandım üstüne 4 defa kırmızı renkte pıhtılı 6 gün normal regl oldugunu düsündügüm kanamayı yaşadım ama korkuyorum hamilelik yoktur degil mi olsa zaten tüm batın ultrasonda çıkardı bilginiz varsa yardım edin lütfenHasta gizliliği diye bir şey var konuyu bilmiyorum ama rahatsız olduğunuz bir durum olursa haklarınızı kullanırsınız
Hamile degilsiniz olsaydi cikardi. 13 haftalik hamileyken tum batin ultrasona girdim gebeligi soylememistim hemen farkedildi olsaydi sizin de farkedilirdi benimki kadar olurmus olsaydiBilgi verdiğiniz için teşekkür ederim 4 ay önce sürtünme gibi bi iliski yaşadım ertes72 ertesi gün hapı kullandım üstüne 4 defa kırmızı renkte pıhtılı 6 gün normal regl oldugunu düsündügüm kanamayı yaşadım ama korkuyorum hamilelik yoktur degil mi olsa zaten tüm batın ultrasonda çıkardı bilginiz varsa yardım edin lütfen
Cok sagolun cok tesekkur ederim4 kere ve 6şar gün regl olduysanız asla hamile değilsinizdir. Üstelik sürtünme yoluyla imkansız hamile kalmak içiniz rahat olsun![]()
Ya gercekten mi cok sevindim cok tesekkur ederimHamile degilsiniz olsaydi cikardi. 13 haftalik hamileyken tum batin ultrasona girdim gebeligi soylememistim hemen farkedildi olsaydi sizin de farkedilirdi benimki kadar olurmus olsaydi
Adet gördüyseniz hamile değilsinizdirBilgi verdiğiniz için teşekkür ederim 4 ay önce sürtünme gibi bi iliski yaşadım ertes72 ertesi gün hapı kullandım üstüne 4 defa kırmızı renkte pıhtılı 6 gün normal regl oldugunu düsündügüm kanamayı yaşadım ama korkuyorum hamilelik yoktur degil mi olsa zaten tüm batın ultrasonda çıkardı bilginiz varsa yardım edin lütfen
Kaçıncı ayda yada haftada görünmüstüBende gozukmustu. Bir sey icin, hamileyken batin ultrasonla bakilirken canli tekli gebelik diye not dq dusulmusti
Emin olamiyorum karnim sis gibi geliyoAdet gördüyseniz hamile değilsinizdir
Tüm batın ultrason muyduBende gozukmustu. Bir sey icin, hamileyken batin ultrasonla bakilirken canli tekli gebelik diye not dq dusulmusti
Emin olamiyorum karnim sis gibi geliyo
Keske hatrlayabilsem ama 5. Aydan fazla degildi.Kaçıncı ayda yada haftada görünmüstü
Evet tum batin ultrwsonduTüm batın ultrason muydu
Yoktur umarimadet olmuşsun hamile olmazsın . Ayrica herkes yazmış sürtünme yolu ile gebelik olmuyor . Gebelik bu kadar kolay bir sey degil ama bu korkuyu yaşamaya değmezmiş demekki bunu anlaman gerek