Tüm batın ultrason ve hamilelik

2468r

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2022
132
14
13
Öncelikle lütfen yargılamayın ve cevap vermek isterseniz cevap verin lütfen 4 aylık hamilelik tüm batın ultrasonda gözükür mü

Muhtemelen gözükür
Sorabileceginiz bir sağlık çalışanı yada tanıdığınız varsa sorup yazar mısınız çok ihtiyacım var suan bu bilgiye teşekkür ederim yazdığınız icin

Sorabileceginiz bir sağlık çalışanı yada tanıdığınız varsa sorup yazar mısınız çok ihtiyacım var suan bu bilgiye teşekkür ederim yazdığınız icin
Radyolojici tanıdıgım yok ama mantıken 4. Ay karın büyür ve organları yavaştan itmeye başlar ve tüm batın usg de bakan kişi farkeder gebeliği.

Radyolojici tanıdıgım yok ama mantıken 4. Ay karın büyür ve organları yavaştan itmeye başlar ve tüm batın usg de bakan kişi farkeder gebeliği.
Anladim cok sağolun teşekkür ederim

Hasta gizliliği diye bir şey var konuyu bilmiyorum ama rahatsız olduğunuz bir durum olursa haklarınızı kullanırsınız
Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim 4 ay önce sürtünme gibi bi iliski yaşadım ertes72 ertesi gün hapı kullandım üstüne 4 defa kırmızı renkte pıhtılı 6 gün normal regl oldugunu düsündügüm kanamayı yaşadım ama korkuyorum hamilelik yoktur degil mi olsa zaten tüm batın ultrasonda çıkardı bilginiz varsa yardım edin lütfen

4 kere ve 6şar gün regl olduysanız asla hamile değilsinizdir. Üstelik sürtünme yoluyla imkansız hamile kalmak içiniz rahat olsun 🌺

Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim 4 ay önce sürtünme gibi bi iliski yaşadım ertes72 ertesi gün hapı kullandım üstüne 4 defa kırmızı renkte pıhtılı 6 gün normal regl oldugunu düsündügüm kanamayı yaşadım ama korkuyorum hamilelik yoktur degil mi olsa zaten tüm batın ultrasonda çıkardı bilginiz varsa yardım edin lütfen
Hamile degilsiniz olsaydi cikardi. 13 haftalik hamileyken tum batin ultrasona girdim gebeligi soylememistim hemen farkedildi olsaydi sizin de farkedilirdi benimki kadar olurmus olsaydi

Bende gozukmustu. Bir sey icin, hamileyken batin ultrasonla bakilirken canli tekli gebelik diye not dq dusulmusti

Adet gördüyseniz hamile değilsinizdir

🤦🏼‍♀️ adet olmuşsun hamile olmazsın . Ayrica herkes yazmış sürtünme yolu ile gebelik olmuyor . Gebelik bu kadar kolay bir sey degil ama bu korkuyu yaşamaya değmezmiş demekki bunu anlaman gerek
Yoktur umarim

Back
X