• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm bebek isteyenlere duyurulur harika bir dr. tavsiyesi ve indirim imkanı!

mujdecii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2010
112
0
0
İstanbul
merhaba herkese . azospermi sorunu nedeniyle araştırıp bulduğum doktorum ve ekibi sayesinde şuan 3. deneme sonucu hamile kaldım. hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alacağım günü bekliyorum.ilk ikisinde farklı bir doktorla denemiştik başarılı bir sonuç elde edememiştik ne yazıkki. Allah'a çok şükür şuan hamileyim tüm desteklerini esirgemeyen Dr.Emre Karatekelioğlu ve ekibi sayesindedir bu arkadaşlar. kesinlikle çok ilgililer adeta size akrabanız kadar yakın olup her şekilde sizi destekliyorlar ve bu işte çok başarılılar.zaten pek çok insanın tavsiyesiyle buldum ben de onları. sizlere de tavsiye etmek istedim.
aynı zamanda da daha önceden doktorumun yanında çalışmış olan yakın bir arkadaşım da bana indirim imkanı sağladı.biliyorsunuz işlemler bir hayli pahalı ve miktar ne kadar az olursa o kadar iyidir diye düşünüyorum.arkadaşım bu tür ihtiyacı olan tanıdıklarıma da yardımcı olabileceğini söyledi. özelden de tedavi ya da herhangi bir sebeple ilgili bilgi isteyen arkadaşlar bana ulaşabilirler.seve seve yardımcı olurum.
darısı tüm bebek isteyenlerin başına inş.

Merhaba özeline bakabilirmisin?Bende Emre beyin hastası olmak üzereyim yardımcı olursan sevinirim canım

ekincim daha yeni üye olduğum için mesaj atamadım. şu kadarını söyleyeyim buradan tüp bebek 2500dolar bir de ilaç ücretleri var. daha sonra özelde daha ayrıntılı bilgi vereceğim . olur mu

ekincim daha yeni üye olduğum için mesaj atamadım. şu kadarını söyleyeyim buradan tüp bebek 2500dolar bir de ilaç ücretleri var. daha sonra özelde daha ayrıntılı bilgi vereceğim . olur mu

Biz tamamı 5.000 tl olur diye düşünüyorduk.İndirim konusunda yardımcı olursan sevinirim pazartesi bizim durumumuz kesinleşecek umarım özel msjlaşabiliriz.Teşekkür ederim.

starsuzie biliyorsun yapılan işlemlere kullanılan ilaçlara göre ücret değişiklikleri olabiliyor. özelden mesaj atamadığım için henüz ayrıntılı yazamıyorum :( orda çalışmış olan arkadaşım bize %20civarında indirim sağladı. en önemlisi mükemmel bir ekip olması.

merhaba tedavi sürecimi şöyle anlatayım. eşime azosperm teşhisi konuldu. ilk kez başka bir doktorla görüştüğümüzde mikrotese yapıldıktan sonra canlı sperm olmadığı söylendi.baya bi umut kırıcıydı bizim için. sonra ürolog Bülent Alıcı'nın yaptığı mikrotese sonucu canlı sperm elde edildi. o anki sevincimizi anlatamam. işte ben ilaç tedavisine başladım yumurtalarım büyütüldü ve toplandı ve sonra transfer yapıldı ki bu işlemlerde hiç canım yanmadı.
ivi'de SGK yok. ama inanın bana ilaçlar konusunda çok fazla yardım yapıldı. bence bir de rapor çıakrma masrafından sıkıntısından kurtulmuş oldum.çünkü aynı hesaba gelcekti. bunda bana yardımcı olan arkadaşımın katkısı çok büyük. sonuçta az bile olsa bir indirim yardımı yapılması benim çok hoşuma gitti.ilaçlardaki yardımı da cabası.
inanın ben de çok umutsuz başladım bu tedaviye ama şuandaki mutluluğumu anlatamam.sakın olmaz dmeden ufak bi şans olsa da uğraşın arkadaşlar.

merhaba tedavi sürecimi şöyle anlatayım. eşime azosperm teşhisi konuldu. ilk kez başka bir doktorla görüştüğümüzde mikrotese yapıldıktan sonra canlı sperm olmadığı söylendi.baya bi umut kırıcıydı bizim için. sonra ürolog Bülent Alıcı'nın yaptığı mikrotese sonucu canlı sperm elde edildi. o anki sevincimizi anlatamam. işte ben ilaç tedavisine başladım yumurtalarım büyütüldü ve toplandı ve sonra transfer yapıldı ki bu işlemlerde hiç canım yanmadı.
ivi'de SGK yok. ama inanın bana ilaçlar konusunda çok fazla yardım yapıldı. bence bir de rapor çıakrma masrafından sıkıntısından kurtulmuş oldum.çünkü aynı hesaba gelcekti. bunda bana yardımcı olan arkadaşımın katkısı çok büyük. sonuçta az bile olsa bir indirim yardımı yapılması benim çok hoşuma gitti.ilaçlardaki yardımı da cabası.
inanın ben de çok umutsuz başladım bu tedaviye ama şuandaki mutluluğumu anlatamam.sakın olmaz dmeden ufak bi şans olsa da uğraşın arkadaşlar.

arkadaşım bizdede sorun azosperm iviyi arastırıyorum.sen ordamı oldun:nazar:

müjdeci bacım sana sesimi duyuramıorummmmmm:nazar:nerde oldun tedaviyi ivide mi....bende de sorun azospermi ve bende arastırıyorummmmmmm.yardımlarını bekliyorummmmmmmmmmmmmmm:nazar:

müjdeci bacım sana sesimi duyuramıorummmmmm:nazar:nerde oldun tedaviyi ivide mi....bende de sorun azospermi ve bende arastırıyorummmmmmm.yardımlarını bekliyorummmmmmmmmmmmmmm:nazar:

Canım bende IVI ye gittim Emre beyle öngörüşmeyi yaptık.Ama tedavi sürecim ertelendi çünkü kistim varmış şuan d.kontrol hapı kullanıyorum.Nasipse tüp bebeğimizde orda yaptırmayı düşünüyoruz.Emre bey erkek olmasına rağmen çok rahattım gerçekten samimi bir doktor.Bu sitede catdog,starsuzie ve adaege de onun hastası bence sende gidip bir öngörüşme yap aklındaki soruları bizzat cevaplandırsın. Rabbim cümlenizin yardımıcısı olsun.

Müjdeci florance nıgt. hastanesinde tüp bebeği yaptırmış ama emre bey doktoru..Oda şimdi IVI tüpp bebek merkezinde.

Müjdeci florance nıgt. hastanesinde tüp bebeği yaptırmış ama emre bey doktoru..Oda şimdi IVI tüpp bebek merkezinde.

çok tesekkür ederim cvp için.arastırmaktan çatlama noktasına geldim.en sonunda iviye karar kıldım da.umarı hepimiz için hayırlısı olur...:nazar:

Back
X