merhaba herkese . azospermi sorunu nedeniyle araştırıp bulduğum doktorum ve ekibi sayesinde şuan 3. deneme sonucu hamile kaldım. hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alacağım günü bekliyorum.ilk ikisinde farklı bir doktorla denemiştik başarılı bir sonuç elde edememiştik ne yazıkki. Allah'a çok şükür şuan hamileyim tüm desteklerini esirgemeyen Dr.Emre Karatekelioğlu ve ekibi sayesindedir bu arkadaşlar. kesinlikle çok ilgililer adeta size akrabanız kadar yakın olup her şekilde sizi destekliyorlar ve bu işte çok başarılılar.zaten pek çok insanın tavsiyesiyle buldum ben de onları. sizlere de tavsiye etmek istedim.
aynı zamanda da daha önceden doktorumun yanında çalışmış olan yakın bir arkadaşım da bana indirim imkanı sağladı.biliyorsunuz işlemler bir hayli pahalı ve miktar ne kadar az olursa o kadar iyidir diye düşünüyorum.arkadaşım bu tür ihtiyacı olan tanıdıklarıma da yardımcı olabileceğini söyledi. özelden de tedavi ya da herhangi bir sebeple ilgili bilgi isteyen arkadaşlar bana ulaşabilirler.seve seve yardımcı olurum.
darısı tüm bebek isteyenlerin başına inş.
aynı zamanda da daha önceden doktorumun yanında çalışmış olan yakın bir arkadaşım da bana indirim imkanı sağladı.biliyorsunuz işlemler bir hayli pahalı ve miktar ne kadar az olursa o kadar iyidir diye düşünüyorum.arkadaşım bu tür ihtiyacı olan tanıdıklarıma da yardımcı olabileceğini söyledi. özelden de tedavi ya da herhangi bir sebeple ilgili bilgi isteyen arkadaşlar bana ulaşabilirler.seve seve yardımcı olurum.
darısı tüm bebek isteyenlerin başına inş.