• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm bebek isteyenlere duyurulur harika bir dr. tavsiyesi ve indirim imkanı!

Emre beyin adini bir kez dahi agzima almadim. meyve veren agaci taslanmasi benzetmesi nahos olmus. taslayan bizmiyiz yoksa sahte 4 uyelik acip bunu ticarete dokenlermidir. Bir kez daha tekrar ediyorum Emre beyin adini bir kez dahi anmadim, hatta adini dahi duymadim. Ben sadece sistemin uyarisi sonucunda bu 4 uyeligi saptadim.

aşkolsun kazen, üzüldüm şimdi. meyve veren ağaç taşlanır derken asla ve asla seni veya kk yönetiminden birini düşünmedim.. böyle hissedildiyse çok ama çok yanlış anlatmışım demektir. doktorun haberi olmadan gerçekleşen bu hadise onun itibarını zedeledi ve ben kendisinden habersiz üyelikler açıp oyun oynayanları kastettim bu lafı söylerken. kendi adıma yanlış anlaşılma için özür dilerim..

geçen gün emre beye dr sitesinden mail atmıştım cevabı geldi raporum geçerliymiş burda da nasıl yanlış bilgilendirmişler insanları..bide asla rapor yok diye yazıyolardı kendimden şüphelendirdiler beni.

offf sok oldum.emre beyin ilgisi yoktur eminim.dün ivideydim.rapor ipta etmişl:nazar::nazar:er.hafta içinde belli olmuş.müjdecii sanada bişi demiyorum yazık ya burada en ufak bir umut bekentisi olan insanları oyaladın tebrikler insanlığına...

Ivı fiyat ve rapor konusunda kendiyle çok çelişiyor.Tabiki insiyatifle indirim yapmaları doğal ama bir karmaşa var çözemedim gitti.

Ivı fiyat ve rapor konusunda kendiyle çok çelişiyor.Tabiki insiyatifle indirim yapmaları doğal ama bir karmaşa var çözemedim gitti.

aynen katılıyorum birinin dediği diğerini tutmuyor.cumartesi gittiğimde bana kesinlikle gecerli değil bu hafta kalkacak dendi.görcez:(((

recduy bişey sorucam sen rapor geçerli denseydi rapor çıkartıcakmıydın aslında sorum garip tabi çıkartırdın ben çapadan aldım dün sonucumuda aldım ....tabiki tam 2 ayda 5 keer falan gitmişimdir almak için bide 1.5 ay bekleyip yaptırıcam yani 3.5 ay beklemek zorundayım ama 2 kere hakkım olucak ve ilçlarla 1500 lira mal olucak tabi umut tüp bebeğe gidersem 2000 olucak bu rakam buda raporsuz rakamların yanında devede kulak kalıyor.

aslında söylemek istediğim sen tedavine başladın artık bu konuya takma inşallah bu denemende pozitif sonucu alırsın allah korusun bi aksilik olursa ozaman düşünürsün ama inşallah hemen bu tedaviden hamile kalırsın canım.

aslında söylemek istediğim sen tedavine başladın artık bu konuya takma inşallah bu denemende pozitif sonucu alırsın allah korusun bi aksilik olursa ozaman düşünürsün ama inşallah hemen bu tedaviden hamile kalırsın canım.

canım inşallah.ben rapor çıkarmak istiyordum benim rapor işi uzamıycaktı da benim gitceğim hastanede ki embriyolog emekli olmuş ondan dolayı rapor veremeyiz diye yazı yazdılar kurumuma:((diğer türlü de çok uzayacaktı.zaten emre beyden memnun olduğumu sana söylemiştim.devam edeceğim tedavime.benim kafamı karıştıran sana söylenilen raporlu fiyattı onuda cumartesi gidip yüz yüze konuşarak izah ettiler ve hallettik.bunuda söylemiştim:))))))))))darısı senin de başına sıkıntılı bir süreç allah yardımcımız olsun inşallah:)))

arkadaşlar bildiğiniz gibi hafta sonu istanbuldaydım.dolayısıyla pcnin başına oturup( geçmişi okuduğumda şok oldum.farklı 4 nicke sahip müjdeci ile ilgili şeyleri okuduğumda çok sinirlendim tepkimide kendisine belirttim.zaten hepimiz hassas bir süreçten geçiyoruz bu süreçte duyduğumuz birbirinden farklı seyler ister istemez bizi olumsuz etkiliyor.haftasonu olan bu olumsuz süreçle ilgili bilgi vermek adına feray hanım bugün beni aradı.kendisinin üzüntüsüne yürekten inandığım için paylaşıyorum ki müjdeci denilen arkadasımız asla kendisi değilmiş.ayrıca müjdeci denilen arkadas ta gerçekten tedavi olup hamile olan bir arkadaşmış.4 nick meselesine gelince şifresini kaybettiği için farklı bir nick almak durumunda kaldığı bana söylendi.öyle yada böyle ben de bu durumu sizlerle paylaşmak istedim.emre beyin bu olaylarla alakası olmadığında zaten hepimiz hemfikirdik.açıkçası bugün kü konuşmadan sonra ben ferayında bu olayla uzaktan yakından alakası olmadığına inanıyorum.(olay derken kastettiğim reklam amaçlı yazılar)sizlerle tedavi sürecimi paylaştığım gibi tüm samimiyetimle hissettiklerimi de paylaşmak istedim sadece:nazar:hepinizi de çok öptüm:)))))

arkadaşlar bildiğiniz gibi hafta sonu istanbuldaydım.dolayısıyla pcnin başına oturup( geçmişi okuduğumda şok oldum.farklı 4 nicke sahip müjdeci ile ilgili şeyleri okuduğumda çok sinirlendim tepkimide kendisine belirttim.zaten hepimiz hassas bir süreçten geçiyoruz bu süreçte duyduğumuz birbirinden farklı seyler ister istemez bizi olumsuz etkiliyor.haftasonu olan bu olumsuz süreçle ilgili bilgi vermek adına feray hanım bugün beni aradı.kendisinin üzüntüsüne yürekten inandığım için paylaşıyorum ki müjdeci denilen arkadasımız asla kendisi değilmiş.ayrıca müjdeci denilen arkadas ta gerçekten tedavi olup hamile olan bir arkadaşmış.4 nick meselesine gelince şifresini kaybettiği için farklı bir nick almak durumunda kaldığı bana söylendi.öyle yada böyle ben de bu durumu sizlerle paylaşmak istedim.emre beyin bu olaylarla alakası olmadığında zaten hepimiz hemfikirdik.açıkçası bugün kü konuşmadan sonra ben ferayında bu olayla uzaktan yakından alakası olmadığına inanıyorum.(olay derken kastettiğim reklam amaçlı yazılar)sizlerle tedavi sürecimi paylaştığım gibi tüm samimiyetimle hissettiklerimi de paylaşmak istedim sadece:nazar:hepinizi de çok öptüm:)))))
bnde bu konuda bi kaç bişey söylemek istiyorum.bnde gördüğümde tepki werdim herkes gibi zaten hemen feray hnmı aradım.bn nihal hanm aracılıgıyla gttım zaten gcmıse bknca konusmalarımızı görüceksınız.bu konuda bilgi istedim anlattım söle bi durum war dedım kı nıhal hnmla gorusmek ıstıorm hemen ırtıbata gctım nıhal hnm aradı bnı bu konuyu konustuk.oraya gtıgımde emre beye nihal hnm aracılıgyla geldıgımı soylemstm oda florance nightgleden hastası oldugunu suan hamıle oldugunu solemstı.senı aradıkları gbı bnıde aradılar olanları anlattı banada zaten dewamlı feray hnmla ırtıbat halındeyım kı sedef hnmda tanıyo nıhal hnmı.yanı kısaca kızlar recduyun dedıgı gbı ferayın nıhal hnmın samımıyetıne we uzuntusune ınandıgım ıcın bıldıklerımı objektıf bı sekılde paylasmak ıstedım bu soledıklerımı kımse yanlıs bı sekılde yorumlamasın lutfen..iyi aksamlar herkese opuyorumnanaktan

benim anlamadigim bir nokta var arkadaslar... bu kadin yani nihal denen kadinin ne gibi bir cikari varmis ki? yani insanlarin kafasini mi karistirmak yoksa maddi bir cikari mi varmis. bu reklami neden yapmis ki.. bana da bir telefon numarasi verdi. ben o numarayi aradigimda farkli bir fiyat mi vereceklerdi bana. yani ozaman o numarayi aramadan gidenlere daha mi yuksek veriyorlar fiyatlari? bu haksizlik degil mi?

günaydın arkadaşlar,

dün emre bey'le görüşmem vardı. öncesinde asistanı sedef'le konuştuk. ben onları üzmemek, sıkmamak için birşey demeyecektim ama sedef açtı konuyu. canlarını baya sıkmış bu olay. ve kesinlikle kendileriyle bir ilgisi olmadığını tekrar belirtti. kötü niyetli kişiler yüzünden, bu kadar iyi bir ekibin zan altında kalmasına ben de çok sinirleniyorum ve üzülüyorum doğrusu.. emre bey olayı duyunca üzülmüş tabi.. dediğim gibi işini iyi yapanların, başarılarıyla göze çarpanların her zaman önüne engel koymaya çalışanlar olur, önemli olan bunun ortaya çıkmış olması...

adaege haberleri olmaya bilir ama ben ve ablam oraya gidicektik natalie hnmla görüşmüştüm aklıma çok yatmıştı güven de vermişti ama bu olaydan sonra güvenip gitmemiz söz konusu değil sanki ...ya anlatamıyorum ama güvenim kalmadı..
sana tedavinde başarılar diliyorum..

adaege haberleri olmaya bilir ama ben ve ablam oraya gidicektik natalie hnmla görüşmüştüm aklıma çok yatmıştı güven de vermişti ama bu olaydan sonra güvenip gitmemiz söz konusu değil sanki ...ya anlatamıyorum ama güvenim kalmadı..
sana tedavinde başarılar diliyorum..

ben natalie hanım kimdir bilmiyorum... emre bey, sedef ve sema hanımı tanıyorum sadece, zaten onlar florence dan gelen grup. tercih sizin tabi, güveniniz sarsıldıysa hiç gidip görüşmeyin bile. bu işte en önemli şartlardan biri güven çünkü..

size de başarılar :)

ben natalie hanım kimdir bilmiyorum... emre bey, sedef ve sema hanımı tanıyorum sadece, zaten onlar florence dan gelen grup. tercih sizin tabi, güveniniz sarsıldıysa hiç gidip görüşmeyin bile. bu işte en önemli şartlardan biri güven çünkü..

size de başarılar :)

Natalie Hn. Erdal beyin asistanı, Emre beyin Hulusi Kentmen babacanlığından dolayı bende tedavime devam etme kararı aldım.:D
Çevresindeki herhangi bir işgüzarın hatasını Emre beye mal etmekte doğru değil zaten.
Ayrıca Rabbim ol dedikten sonra doktorun tecrübesi veya başarı oranları tamamen hikaye.Biz sadece sebeb olacak doktorun içimize sinmesi rahatlığını yaşamak istiyoruz.Hepsi bu.

ben anlamadım, kimmiş bu müjdeci sahte bir nikki kullanmıi, emre beyın hastası değilmiymiş ? e nediye o merkezi övmüş ozaman onlarmı yaptırmış,
ne çıkarı varmış,
e yuh ve pes diyorum ve oha diyorum, yazıklar olsun diyorum,
kızlar kendınzı araştırın ve akıllı olun bakın ne umut tacırlerıne kaldı işler ,
yazık ...

Back
X