arkadaşlar bildiğiniz gibi hafta sonu istanbuldaydım.dolayısıyla pcnin başına oturup( geçmişi okuduğumda şok oldum.farklı 4 nicke sahip müjdeci ile ilgili şeyleri okuduğumda çok sinirlendim tepkimide kendisine belirttim.zaten hepimiz hassas bir süreçten geçiyoruz bu süreçte duyduğumuz birbirinden farklı seyler ister istemez bizi olumsuz etkiliyor.haftasonu olan bu olumsuz süreçle ilgili bilgi vermek adına feray hanım bugün beni aradı.kendisinin üzüntüsüne yürekten inandığım için paylaşıyorum ki müjdeci denilen arkadasımız asla kendisi değilmiş.ayrıca müjdeci denilen arkadas ta gerçekten tedavi olup hamile olan bir arkadaşmış.4 nick meselesine gelince şifresini kaybettiği için farklı bir nick almak durumunda kaldığı bana söylendi.öyle yada böyle ben de bu durumu sizlerle paylaşmak istedim.emre beyin bu olaylarla alakası olmadığında zaten hepimiz hemfikirdik.açıkçası bugün kü konuşmadan sonra ben ferayında bu olayla uzaktan yakından alakası olmadığına inanıyorum.(olay derken kastettiğim reklam amaçlı yazılar)sizlerle tedavi sürecimi paylaştığım gibi tüm samimiyetimle hissettiklerimi de paylaşmak istedim sadece

hepinizi de çok öptüm:)))))