Gebeliğe Hazırlık Tüm belirtiler psikolojikmiş😞

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cemree67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2021
192
65
48
Selam kızlar,
Adetim 1 gün geçti ve ben test yaptım negatif çıktı oysaki tüm belirtiler o yöndeydi psikolojinin gücünü bir kere daha anlamış olduk olsun ilk ay denememizdi önümüzdeki ki aylara bakacaz artık.bi daha da umutlanmam takvimi açıp bakmam çok koydu be inanmıştım

Eklentiler

• image.webp
    153 KB · Görüntüleme: 53
Oooo daha yolun en başından bu kadar kendini uzersen çok yıpranırsın kendi dediğin gibi psikolojik o kadar çok etkiliyor ki vücudu daha bende yeni yeni bu düşünceyi kafamdan siliyorum 2 yıl oldu geç aydınlandım sen benim yaptığımı yapma en baştan kendini rahat bırak sürekli test yapma negatif görünce dünyan başına yikilmssin her ay yeni bir umut

İlk testim ilk denememiz ya duramadım 1 gün geçti ya hemen teste sarıldım. Ama bekleyişi çok farklı bi heyecan rabbima ratmadan nasip etsin kasım ayı bizim olsun inşallah

İlk testim ilk denememiz ya duramadım 1 gün geçti ya hemen teste sarıldım. Ama bekleyişi çok farklı bi heyecan rabbima ratmadan nasip etsin kasım ayı bizim olsun inşallah
Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin kasmayın ben çok yaptım bu hataları çok pişmanım rahatlayınca oluyor doktorlar da hep bunu der evet zor biliyorum ama iyiliğini için yanlış anlayın

Beklemekte çok güzel bir heyecan Allah isteyen herkes en sağlıklısını nasip etsin

Demeyin öyle herkes ilk denemesinde merak eder ve olmayınca yıkılır ama 2. Ay böyle olmam yada sonralarda artık oluruna bırakacam
Ben 4 yıldır yıkılıyorum ilk aylardan başlarsanız sonu iyi olmaz bende sizin gibiydim kendinize bu kötülüğü yapmayın rahatlayın salın gitsin nasibinizde varsa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…