Gebeliğe Hazırlık Tüm belirtiler psikolojikmiş😞

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cemree67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2021
192
65
48
Selam kızlar,
Adetim 1 gün geçti ve ben test yaptım negatif çıktı oysaki tüm belirtiler o yöndeydi psikolojinin gücünü bir kere daha anlamış olduk 😞 olsun ilk ay denememizdi önümüzdeki ki aylara bakacaz artık.bi daha da umutlanmam takvimi açıp bakmam çok koydu be inanmıştım 😞

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    153 KB · Görüntüleme: 52
Selam kızlar,
Adetim 1 gün geçti ve ben test yaptım negatif çıktı oysaki tüm belirtiler o yöndeydi psikolojinin gücünü bir kere daha anlamış olduk 😞 olsun ilk ay denememizdi önümüzdeki ki aylara bakacaz artık.bi daha da umutlanmam takvimi açıp bakmam çok koydu be inanmıştım 😞
Oooo daha yolun en başından bu kadar kendini uzersen çok yıpranırsın kendi dediğin gibi psikolojik o kadar çok etkiliyor ki vücudu daha bende yeni yeni bu düşünceyi kafamdan siliyorum 2 yıl oldu geç aydınlandım sen benim yaptığımı yapma en baştan kendini rahat bırak sürekli test yapma negatif görünce dünyan başına yikilmssin her ay yeni bir umut ❤️😍

Oooo daha yolun en başından bu kadar kendini uzersen çok yıpranırsın kendi dediğin gibi psikolojik o kadar çok etkiliyor ki vücudu daha bende yeni yeni bu düşünceyi kafamdan siliyorum 2 yıl oldu geç aydınlandım sen benim yaptığımı yapma en baştan kendini rahat bırak sürekli test yapma negatif görünce dünyan başına yikilmssin her ay yeni bir umut ❤️😍
İlk testim😍🥰 ilk denememiz ya duramadım 1 gün geçti ya hemen teste sarıldım. Ama bekleyişi çok farklı bi heyecan🤭 rabbima ratmadan nasip etsin kasım ayı bizim olsun inşallah🙃🤲🏻

İlk testim😍🥰 ilk denememiz ya duramadım 1 gün geçti ya hemen teste sarıldım. Ama bekleyişi çok farklı bi heyecan🤭 rabbima ratmadan nasip etsin kasım ayı bizim olsun inşallah🙃🤲🏻
Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin kasmayın ben çok yaptım bu hataları çok pişmanım rahatlayınca oluyor doktorlar da hep bunu der evet zor biliyorum ama iyiliğini için yanlış anlayın 😍

Selam kızlar,
Beklemekte çok güzel bir heyecan Allah isteyen herkes en sağlıklısını nasip etsin

Demeyin öyle 🥲 herkes ilk denemesinde merak eder ve olmayınca yıkılır ama 2. Ay böyle olmam yada sonralarda artık oluruna bırakacam ☺️
Ben 4 yıldır yıkılıyorum ilk aylardan başlarsanız sonu iyi olmaz bende sizin gibiydim kendinize bu kötülüğü yapmayın rahatlayın salın gitsin nasibinizde varsa olur ☺️

Back
X