Tüm belirtiler var ama hamile değilim

lala2010

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2021
121
48
13
34
Selam
Adete yakın göğüslerde şişlik
Kasık batması ağrısı sağ ve sol taraflar
Akıntı sulu kaygan kremsi
Duygusallık
Mide bulantısı
Sık idrara çıkma
Belirtiler var ama adet günü geldiğinde ya beta HCG 0 veya en yüksek 2 aynı gün adet açıkçası belirtiler adet ile o kadar benzer ki anlamak çok zor biz psikolojikmen kendimizi o kadar odakliyoruz ki zorla hamileyiz illa hamileyiz ikiz üçüz beşiz Allah'ım ne olur ol de olsun baska belirtileri olan arkadaşlar yazabilir mi kesin hamileyim diyip hamile çıkan var mı ?

Selam
Duygusallık
Mide bulantısı
Sık idrara çıkma
Belirtiler var ama adet günü geldiğinde ya beta HCG 0 veya en yüksek 2 aynı gün adet açıkçası belirtiler adet ile o kadar benzer ki anlamak çok zor biz psikolojikmen kendimizi o kadar odakliyoruz ki zorla hamileyiz illa hamileyiz ikiz üçüz beşiz Allah'ım ne olur ol de olsun baska belirtileri olan arkadaşlar yazabilir mi kesin hamileyim diyip hamile çıkan var mı ?
Merhaba öncelikle hayırlısı olsun hakkında🥰 Benimde adet olacagım diyip test yaptım 2 çizgi çıktı hemen kan verdim 87.2 çıktı tabi daha kesin değil tutunursa. Allah sağlıkla kucamıza almayo nasip etsin🤲🏻 Öncelikle hayatından stresi atmadıgın sürece o bebek sana gelmez. Stres yapma sakin ol sanki hiçbirşey yok gibi hayatına devam et işte ozman hamile kalkyorsun. Prolaktin hormonum yüksekti doktor hamile kalamazsın dedi yemeden içmeden kesildim ama Rabbim isterse herşey olur sabır et🥰🤲🏻

belirtilerin psikolojik oldugunu dusunuyorum .aylarca belirti aradim pes ettigim asilama sonucuna bile gitmedigim ay b hcg degerim 6 bin cikmis belirtim bile yoktu . biliyorum cok zor surecler ama baska seylere odaklanmaya calismak lazim

Merhaba öncelikle hayırlısı olsun hakkında🥰 Benimde adet olacagım diyip test yaptım 2 çizgi çıktı hemen kan verdim 87.2 çıktı tabi daha kesin değil tutunursa. Allah sağlıkla kucamıza almayo nasip etsin🤲🏻 Öncelikle hayatından stresi atmadıgın sürece o bebek sana gelmez. Stres yapma sakin ol sanki hiçbirşey yok gibi hayatına devam et işte ozman hamile kalkyorsun. Prolaktin hormonum yüksekti doktor hamile kalamazsın dedi yemeden içmeden kesildim ama Rabbim isterse herşey olur sabır et🥰🤲🏻
Çok sevindim umarım sana sımsıkı tutunur 🙏❤️ o seni şimdi bırakmasın sende sonra onu bırakma

Selam
Duygusallık
Mide bulantısı
Sık idrara çıkma
Adet oldunuz mu peki. Hamile misiniz?

Selam
Duygusallık
Mide bulantısı
Sık idrara çıkma
Merhabalar sizi üzmek istemiyorum ama, söylemek zorundayım…

Bu saydığınız belirtlerin hiçbir önemi yok, nonspesifik belirtiler hepsi.

Kanda bhcg artışını görmeden gebelik vardır diyemeyiz maalesef 😔

İnşallah en kısa zamanda evlat sahibi olmayı nasip eder size Allah 🙏🏻

Çok taktığın İçin öyle hissediyorsundur
Ben anlamıştım belirtilerim
Rimel sürerken kirpiklerim çapraz çapraz oluyordu
Bacaklarım çok ağırdı
Daha birkaç günlükken acayip derecede bulantı ve baş dönmem başladı
Göğüs hassasiyetim olmadı onun yerine tek taraflı kasık ağrım olmuştu ve sertti kasığım
Adetime 7-8 gün varken öğrendim tabi daha önce ben kesin hamileyim ilk defa yaşıyorum bu belirtileri demiştim tahminim de doğruydu..

Merhabalar sizi üzmek istemiyorum ama, söylemek zorundayım…

Bu saydığınız belirtlerin hiçbir önemi yok, nonspesifik belirtiler hepsi.

Kanda bhcg artışını görmeden gebelik vardır diyemeyiz maalesef 😔

İnşallah en kısa zamanda evlat sahibi olmayı nasip eder size Allah 🙏🏻
Aynen oyle gerçekten valla artık asla test yapmam doktora da gitmem beta da baktirmam bu tamamen beni yıpratıyor adetim iki ay geçip belirtilerim tamamen olduğunda anca giderim betaya yoksa asla test yapmayacağım artık cevap için teşekkürler

Oldum hamile değilim malesef
Bende sürtünmeyle ilişki yaşadım ertesi gün hapı içtim korkudan zaten tam birleşme de olmadı defalarca test yaptım negatif, içimi rahatlatmak için beta testi yaptırdım o olaydan 3 ay sonra 23 Kasım da referans aralığında bisey yazmıyordu çizgi vardı, <1.20 negative yazıyordu diğer tarafta, 5 aydır adetimi de oluyorum ama korktum

Back
X